Tisdag

Nu är det jul här i vårt hus.. tralalala....

Har pyntat lite smått men är inte klara ännu. Vi måste köpa en ny julstjärna då ena har gått sönder. Sen vill jag köpa lite mysiga ljuslycktor eller liknande och kanske någon mer tomte! :)  Vi ska till Ikea imorgon för att köpa byrån så det kanske blir något pynt där. Sen på torsdag blir det ev. en tripp till Ullared! :) Hade vart kul och passande nu när man behöver köpa presenter och julklappar!

Köpte en gammal julkalender idag, Mysteriet på Greve Holm, så jäkla bra! Helt klart den bästa julkalendern som gjorts! Så ska faktiskt ta och titta på den snart! :)


Lördag

Har haft Maria här i veckan, riktigt kul och mysigt! :) Sen i torsdags följde vi med Anna som skulle göra teoriprov, vilket hon fick godkänt på! Hurra hurra hurra! :) Och i fredags kom Andreas hem igen! :) Hade en ganska lugn kväll igår, kikade på Idol och åt kinamat! Idag har jag jobbat och sen har de varit lugnt. Blir jobb imorgon också så blir till att sova om nån timme. Trevlig kväll!


Har fixat iordning vår adventstake :) myck...

img_4524 (MMS)

Har fixat iordning vår adventstake :) mycket nöjd!


Inredning

Har suttit i flera dagar nu och kikat runt på nätet efter inredning. Det sugen verkligen i inredningstarmen på mig! Fick hem mina shabby chic grejer igår som jag hade beställt och jag är som sagt mycket nöjd!  Nu i dagarna blir det även en ny byrå. En enkel vit från Ikea som jag spanat på. Sen lite längre fram blir det ny soffa och ett nytt soffbord. Kommer bli så fint! :)



Fick hem det jag hade beställt idag! Är my...

img_7848 (MMS)

Fick hem det jag hade beställt idag! Är mycket nöjd! :)


Time to work!


9 månader idag! <3


Söndag

Idag har Andreas åkt iväg fem dagar till Skåne, så nu är man ensam hemma. Ganska trist faktiskt! :/ Men dagarna lär nog gå fort! Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt och kikar tv. Är en aning trött så blir soffläge resten av dan!


Twilight <3

Vilken underbar film! Så grymt bra och man satt på helspänn i två timmar! Jag vill se fortsättningen nu, men får snällt vänta ett helt år! Otroligt bra filmer som jag utan tvekan ska införskaffa till min film insamling! :) Julklappshint! Haha ;). Har haft en jättemysig dag tillsammans med Anna! Fler såna här dagar behövs! <3 Nu blir det fortsatt lugnt framför tvn tills läggdags! Btw... Min dator funkar igen! :) godnatt!


Mysmiddag

Färsk pasta med tomatsås! Mumma! :)


Hemklickat!

Har kikat runt på inredningssidor halva natten efter en vit låda det står "färska örter" på! Haha :) Finns massvis med sidor med fina saker och man vill ju ha allting! Hittade iallafall lådan jag sökte. Dessutom en söt servetthållare och en låda för te. Älskar sånt här och jag drömmer efter att få flytta och få ett stort riktigt kök med fönster och kakel! Haha :)


Breaking dawn

Bio med Anna ikväll! Ska bli mysigt! :) är förväntansfull inför filmen!


Fredag

God kväll! Sitter och myser i soffan framför Idol med pepparkakor! :) Hade en skön slappisdag igår! Dock blev det en promenad! :) Har haft det hyfsat lugnt idag med, har bara tvättat och tatt mig an en monsterdisk! Jag vill så djävulusiskt julpynta nu!! Bara en vecka kvar till första advent! Vill plocka fram lite tomtar och ordna lite julmys! :) Har rensat min laptop idag och tömt den, Andreas kompis ska formatera om den imorn så att den förhoppningsvis funkar igen! :) Jag "råka" ju radera wlan! Smartskaft! Så hoppas han kan fixa den imorgon! Imorgon ska jag gå på bio med Anna, ska se fjärde Twilight filmen! :) längtar! Nu fortsätter Idol...heja Robin!


Onsdag

God morgon! Nu blev det glapp med skrivandet igen.... I söndags åkte jag hem till mamma & pappa, åt jättegod mat och bakelse till efterrätt. Det var ju fars dag! Köpte ett ölglas som han gillade skarpt. Sen var kvällen fortsatt lugn i tv soffan! I måndags och igår jobbade jag, sen har jag städat här hemma och så har jag äntligen färgat bort utväxten! :) Idag ska jag jobba kvällen, sen är jag ledig fram tills måndag vad jag vet nu. Skulle egentligen åkt till Sälen imorgon men det blev avbokat. Och sen ombokat till ett datum då jag inte kan. Grymt tråkigt! :/ Men en annan rolig sak att se fram emot är min tidiga julklapp! Har fått teater biljett till Stefan & Krister av svärmor, hehe :) Ska bli riktigt kul att få se dem live då jag praktiskt taget vuxuit upp med deras serier och filmer! :) Sen är det Hardcore Superstar den 25/12. Kommer bli grymt! :) Dags för lite frukost...Trevlig onsdag!


Fars dag present!

img_8543 (MMS)

Fars dag present!


Fars dag

Älskar dig pappa! <3


Fredag

Gick hem från jobbet igår. Mådde inte alls bra. Köpte hostmedicin och annat behövligt och åkte hem och vilade. Lite smått bättre idag, dock en jävlig rethosta som inte vill ge med sig! :/ Idag är det fredag... Har inte gjort mycket mer än att tvätta idag. Nu är det Idolmys med Anna & Jarmo hemma hos mig. Har myst till det lite extra med cheesecake med! :) trevlig kväll!


Torsdag

Har jobbat dessa tre dagar även fast jag är sjuk så när jag väl varit hemma har jag slappat och sovit. Inte haft nån energi till bloggen. Är fortfarande inte kry, funderar på om man skulle gå till läkarn så man får veta om de är nåt eller bara en förkylning. Grannen hade inbrott i tisdags kväll! Vi var hemma men märkte ingenting. Sjukt obehagligt! Dags att kolla hur bra vår hemförsäkring är och dags att köpa persienner! Ska jobba kvällen idag, hoppas på att det flyter på bra! Trevlig torsdag!


God lunch!

img_5590 (MMS)

God lunch!


Söndag

Idag mår man som man förtjänar! Dock fick jag allergi igår så är helt utslagen! Hade en jätterolig kväll igår! :) Massa folk med olika utklädnader. Vi hade både en clown och en avatar t.ex. :) Jag och Andreas körde på medlemmarna från bandet Kiss. Ingen lätt sminkning att göra vill jag lova, mindre kul att tvätta bort med! Men snyggt blev det och de gick hem på festen! Idag blir det minsta möjliga ansträngning! Borde dock gå och handla vilket tar emot rejält! Trevlig söndag! Såhär såg jag ut igår!


Fredag

Hade en mysig eftermiddag på stan igår. Kikade i affärerna och åt lite. Julpyntet börjar komma upp här och där nu, riktigt mysigt! :) Idag är det fredag...Har precis diskat och städat här hemma. Ska ta mig en dusch och göra iordning mig strax. Ikväll kommer Therese & Christian hit på middag. Ska bli trevligt! :) Imorn ska jag jobba 8-14 och sen på kvällen är det halloweenfest hos Anna. Ska bli skoj! :) Trevlig fredag!


Torsdag

Det blev aldrig att vi åkte till stan igår. Handlade lite och tog det lugnt hemma istället. Åker in en stund idag istället! :) Så ska äta lite frukost och sen göra mig iordning. Trevlig torsdag!


Onsdag

Vem går upp frivilligt kl sju för att tvätta när man är ledig?...Det tog verkligen emot men nu är det iallafall gjort! Ska ta mig en dusch snart och sedan åka till stan en sväng och kika. Andreas behöver hitta nåt till halloweenfesten på lördag. Jag har nog mitt på de torra, måste bara öva på sminket. Blir ev bio också, får se :) Trevlig onsdag!


Tisdag

Hua va trött jag är! Skulle nog kunna somna för natten nu! De gick bra på jobbet idag, har varit väldigt lugnt! Handlade lite efter jobbet, diskade och lagade mat också. Korvstroganoff idag! :) Blir väldigt lugnt nu med lite serier fram tills läggdax! Ska upp kl sju imorgon för att tvätta, sen blir de ev en runda till stan. Trevlig kväll!


  • Startsida