Söndag

God morgon! Hade det inte vart för att man ska jobba 12-17 så hade jag nog sovit ännu. Hade ju inte vart helt fel! Men jag får ju lite goa pengar! :)

Gjorde ju mina naglar i fredags och jag blev riktigt nöjd! Kanontrevlig tjej som är grymt duktig på det hon gör! Så jag kommer utan tvekan fortsätta hos henne! www.loungenails.se

För övrigt i fredags så handlade vi inför lördagens kalas och så hade vi myskväll tillsammans då hjärtat fyllde år! :) Gav honom en parfym och presentkort på MQ.

Igår var det kalas här hemma med familj och vänner, en mycket trevlig dag och kväll! :)  En och en annan rom & cola slank ner med, mumma! :)

Dags för lite frukost innan jag sticker iväg..trevlig söndag!

Lite nytt i smyckeslådan!

foto0010 (MMS)

Lite nytt i smyckeslådan!


Grymt nöjd!! :) www.loungenails.se

foto0008 (MMS)

Grymt nöjd!! :) www.loungenails.se


Hur många lingon finns det i världen?

Köpte den filmen idag och det är en helt fantastisk film som verkligen berörde mig!  Jag satt och grina den sista biten i filmen, ha ha :)   En jättefin film som får en att tänka om och kanske börja uppskatta livet lite mer! Man tar för mycket för givet!  Helt klart en film som är värd att se!

Denna filmen fick faktiskt mig att börja fundera på om jag skulle prova på att jobba med det...kan vara intressant, om inte annat väldigt givande!


Torsdag

Haha, latheten tog över när klockan ringde imorse. Kudden vart för go för att släppa! Så det blev inget gym för min del idag. Blir kanske en sväng imorgon istället!

Imorgon ska jag göra ett nytt försök för att få fina naglar! Och jag ber till gud (trots att jag inte är troende) att dem blir som jag vill ha dem!  Har hittat en salong istan nu och dem ser ut att vara duktiga! 

Ska snart duscha så jag vaknar till liv. Sen blir det ett kvällspass på jobbet. 

Trevlig torsdag!

Onsdag

Jahaja, nu ska man åka till Sälen i November -  ska bli riktigt kul faktiskt! Dock tänker jag inte åka skidor. Har ingen dödslängtan direkt! Ha ha :)  Vi är ett gäng från jobbet som ska åka och umgås. Det finns mer saker än skidor att pyssla med så lär ju inte ha tråkigt iallafall. 

Har ingen tidsuppfattning alls, fick för mig att det var torsdag idag. Dagen igår vart så jäkla lång och jag hann med såpass mycket. Jag jobbade, tränade och tvättade. Kändes som om att det var i förrgår jag tränade så jag har lixom inte uppfattning om dag och tid, ha ha.

Har jobbat idag med, slutade fyra och sen jag kom hem har jag bara legat på soffan. Ganska trött och så har jag börjat titta på Glee från början. Ha ha, nörden har alltså yttligare en serier att kolla på nu...

Imorgon jobbar jag kvällen, gött med sovmorgon. Funderar dock på att dra till gymmet innan och köra lite! :)  Man blir ju lite sporrad när man tappat 2 kilo bara sådär trots mitt jävla sockersug! :P

Ska kika lite fler Glee avsnitt nu och sen blir det sängen.   Tjing!

Evanescence - what you want

Grym låt!


Söndag

Poppers pingviner vart riktigt rolig! Jag älskar Jim Carrey och återigen har han lyckats!  Jättebra film som helt klart är värd att se! :)

Igår var det en ganska lugn dag, trodde jag hade åkt på en dunderförkylning men det har försvunnit! :) Men var lite vissen igår så det var en dag på soffan för min del. Kikade lite serier och så.

Det har varit lika slappt idag, var nere hos mamma en sväng och åt lite och så träffade jag Annica! :) Måste ses oftare!

I veckan är det jobb som gäller, men ska försöka ta mig till gymmet också! :) Sen på fredag fyller mitt hjärta år så då blir det lite mys här hemma och på lördag är det kalas dagen lång.

Ska kika lite film nu innan sängsdags.  Godnatt!

Mr. Poppers pingviner!

Har jobbat idag och det gick bra som vanligt! :) Nu är jag ledig i helgen, så jäkla gött!

Ikväll blir det bio med mitt hjärta. Vi firar 6 månader tillsammans i helgen nu! <3 Vi ska se den senaste med Jim Carrey, jag måste se allt med han! Favoriten ju! :)  Mr Poppers pingviner verkar vara riktigt kul så får la se! :)

Innan dess ska vi gotta oss med bakpotatis & kycklingröra! Mumma! :) Nog det goaste jag ätit!

Trevlig fredag!

Lite kvällsmys! :)

foto0005 (MMS)

Lite kvällsmys! :)


Torsdag

Hade en riktigt go slappdag i söndags! Tvättade lite och dega i soffan! :)  Dock gnällde jag faktiskt över hur sakta klockan gick!...pucko!

I måndags jobbade jag kvällen, och det var nog en av dem mest psykiskt påfrestade kvällspassen någonsin! Jisses vilket temprament vissa har!  Men det gick trots allt bra ändå och när jag kom hem gottade jag mig med lite paj! :)

I tisdags vart jag ledig, åkte till en salong och gjorde naglar. Som jag tog bort igår! Såg ut som om att en treåring hade gjort dem. Fattar inte hur hon själv kunde tycka att dem var snygga. Jag såg inte så mycket när hon satt och gjorde dem, utan när jag gick därifrå kunde jag inspektera och titta mer nogrannare. Och då blev jag sjukt missnöjd och gick tillbaka och klagade. Chefen förstod inte alls vad jag inte gillade med dem. Utbildade och diplomerade...kunde man inte tro. Synd att dem blev fula för tjejen som gjorde dem vart grymt trevlig och vi kom så bra överrens. Så det vart inte så kul att behöva gå tillbaka och klaga.  Men efter många om och men så fick jag iallafall mina pengar tillbaka!   Ska försöka få tid hos en tjej syrran går till så vet jag att dem bllir bra!

Inte så snygga nää...


På kvällen var Anna & Jarmo här, gjorde tacos och spelade kort, trevligt! :)

Igår var jag också ledig, och då gjorde jag absolut ingenting. Så jäkla gött! :)

Jobbat idag, precis diskat och ska snart göra mat och sen blir det väl soffläge. Jobba imorgon igen och i helgen blir det mys med mitt hjärta, 6 månader tillsammans! <3 :)

Trevlig kväll!

Lördag

Så mysigt att ha sitt hjärta hemma igen! :) <3

Fikade med Emely och Madde i torsdags, kikade lite istan och snackad skit. Sen mötte jag hjärtat, åkte hem och myste lite! :) Igår jobbade jag 7-15 och sen blev det kalas för Andreas lillebror! :) En riktig rolig kväll, men kanske lite för mycket alkohol för min del! Ha ha :)

Idag har jag jobbat kvällen, 14-21, gick bra men det vart väldigt segt! Jag var en aning seg.  Brandalarmet gick igen, en nisse som skulle laga mat och råka väl torrkoka eller nått. Började inte brinna som tur var men hans brandalarm ballade ur helt för det höll på från och till hela kvällen.

Nu blir det lugnt fram tills man ska sova, är ledig imorn! Så jäkla gött! :)


Biiig booty!!


Torsdag

Gött att få sova! Men har nog fått sova mer än vad jag är van vid nu för har fått skallebank...
Sista natten ensam iallafall så lär sova som prinsessan på ärten i natt! :) <3   Ikväll kommer han äntligen hem igen!

Innan dess ska jag fixa lite här hemma och fixa mg själv. Sen blir det en fika istan med Emely och Madde innan jag möter upp mitt hjärta!

Trevlig torsdag!

Onsdag

Då var denna fem dagars perioden slut, är ledig imorgon! :) Sen kör vi igen fast med fler lediga dagar mellan passen, så skönt! :) Jobbar fredag, lördag, ledig söndag, jobbar måndag och sen är jag ledig två dagar i rad! Tjoho! :)

Har precis städat och grejat här hemma, det behövdes vill jag lova!  Har dratt mig för att göra det i flera dagar men nu är det gjort! Lägenheten är ju inte särskillt stor så det är ju inte direkt jobbigt, ha ha.

Ska snart duscha och pyssla om mig själv lite och så blir det väl att kanske kika på någon film innan det är sängdags. Ska bli skönt att få sova ut imorgon och att få vakna av mig själv. Dock har jag vant mig vid att vakna tidigt nu så lär väl vakna runt sju men det kommer nog inte vara några problem att somna om! :P  Och imorgon kommer ju mitt hjärta hem igen! Äntligen! Har saknat honom jättemycket! Ska bli mysigt att få sova tillsammans igen!  Att vara ifrån varandra såhär länge kanske gör att vi känner oss nykära imorgon? hihi :)


Äta, jobba, sova dö!

Typ så känns det....Jag längtar tills jag är ledig två dagar i rad! Två dagar då jag får vakna av mig själv och inte ha några måsten. Jag längtar!  Jag är så trött i kropp och huvud nu!   Förstår verkligen inte hur man orkar jobba såhär intensivt hela tiden. Visserligen har jag jobbat lite mer än 100% nu men ändå. Jag är verkligen helt slut!  På måndag kväll slutar iallafall schemat från hell och jag kan andas ut lite. Jag kommer ju jobba såklart men jag kommer vara ledig mer än vad jag vart nu på några veckor!   Man kommer inte gnälla när lönen kommer iallafall! :)

Har inte gjort särskillt mycket efter jobbet, jag bäddade ner mig i soffan och tittade på film. Sen har jag bara glott tv och degat. Nu ska jag dock gå och lägga mig, ska upp sex imorgon igen.

Godnatt!

Söndag

Veckan som gått;

Måndag: i måndags jobbade jag kvällen med Emma. Vi var båda bra sega sen söndagens äventyr, he he :) Men det gick bra ändå!

Tisdag:
Jobbade dagen fram till kl fyra, sen hände det inte så mycket mer den dagen.

Onsdag:
jobbade till halv fyra och efter det mötte jag Andreas mamma och kusin istan, åt lite gott, tog en cider och så gick vi på bio. Såg filmen Brides maides, riktigt kul film! :)

Torsdag: Jobbade kväll och efter det kom Maria hit, spelade kort och umgicks, sov även över.

Fredag: Då vart man ganska så utslagen, gjorde inte särskillt mycket mer än att spela kort och ligga i soffan typ. Ha ha :)

Lördag: Jobbade dagen, gick sedan hem till Emmas föräldrar där vi blev bjudna på lakrisshots och rom & cola! Så då vart man bra i gasen redan kl sju!  Inte klokt!  Vart dock hemma runt nio, käkades kines mat och la mig vid tio! :P

Idag:
Har jag jobbat dagen igen och nu har jag precis färgat håret. Ska slötitta lite tv, äta, duscha och sen blir det till att sova.

Ska jobba tidigt måndag, tisdag och onsdag i veckan. Sen på torsdag är jag ledig och då kommer mitt hjärta hem!! :) :) <3



Trevlig kväll!

Ny goding i samlingen!

foto0040 (MMS)

Ny goding i samlingen!


Måndag

Strålande väder och man ska jobba kväll! Jippie...

Jobbade igår och det flöt på bra!  Efter jobbet handla jag lite och slappade fram tills Emma kom på kvällen! :)  Tog några Mojito drinkar och hade det trevligt! Min lilla höna! :) <3 

Idag är man lite seg men trots det kan jag aldrig sova länge dagen efter jag druckit. Vaknar alltid tidigt och brukar för det mesta alltid dra ett städmaraton. Ha ha :) 

Nu blir det frulle och en dusch innan det är dags för jobb.  Trevlig måndag!

  • Startsida