<3

Det har varit en fin men även en sorgsen dag. Var på begravning idag, mycket fint och berörande! Jag kämpade mot tårarna men när jag såg hur Anna led brast det för mig! :(
Jag kan inte ens föreställa mig denna smärtan. Visst, det är tio årsen nu sen min mormor dog, klart jag led och vart helt förkrossad då. Men en morfärälder är inte riktigt samma sak som sin egna mamma eller pappa. Jag kan tänka mig, men ändå inte förstå helt ändå. Jag själv vill aldrig att denna dagen ska komma för min del.
Hade jag fått bestämma så hade man aldrig dött. Man hade blivit 40-60 år och sen stannat där. Slutat åldras och bara leva livet. Men det går inte. Jag kan erkänna att jag är livrädd för att dö. Jag får panik bara jag tänker på vad som sker. Vad händer med alla runt om kring mig? Vart tar jag vägen? Vad händer? Får en klump i magen bara av tanken.
 
Det var en fin begravning med fina ord och fin musik. Ett fint farväl av en fin själ.
 
Mina tankar går till mina kusiner och till deras far. Vila i frid nu älskade Tore och hoppas du sover gott! <3
 

Helt slut!

Det var en stressig kväll på jobbet, en hel del "oväntat" arbete! Men det gick bra ändå! :)

Handla ju som sagt efter jobbet, och det tog en timme för oss att handla! Vi skulle in i varendra vrå nästintill! Men nu är kyl, frys och skåp fyllda så nu klarar vi oss ett bra tag! :)

Packade upp allt och diska lite när vi kom hem. Sitter och degar i soffan nu och bara tar det lugnt. Ska väl sova om ett tag. Imorgon är det jobb igen, 14-20.

Godnatt :)

Tisdag

God morgon!  Fint väder idag ser det ut som? :) Undra hur länge det varar dock för det ska ju regna hela veckan sägs det.
 
Ska strax börja göra mig iordning inför jobbet. Jobbar 14-20 idag och sen ska vi storhandla! Det behövs vill jag lova!
 
Trevlig dag! :)
 

@ Work

Har ca två timmar kvar att jobba nu, sen ska jag hem och mysa med hjärtat :) Han är så go som köpt med sig en sallad från Paprika till mig :)
 

Måndag

Har varit rätt så tyst här i några dagar nu, vilket beror på att blogg.se appen inte funkar. Jag brukar ju för det mesta bogga via den då jag inte sitter vid datorn så ofta längre.
 
En lite sammanfattning på veckan som gått;
I tisdags var vi ju en sväng till stan och kikade lite. I onsdags jobbade jag några timmar. I torsdags var jag nere hos mamma och fikade och pratade lite :) Handlade lite nödvändigt inför midsommar och städade här hemma.
Sen i fredags var det ju som sagt midsommarafton,Carro, Anna & Jarmo kom hit och firade med oss. Grillade och åt massa god mat och självklart jordgubbar! En hyfsat lugn midsommar ändå.
 
I lördags gjorde vi absolut ingenting. Kollade film och degade i soffan. Jag hade åkt på en förkyning/allergi så låg för det mesta nerbäddad i sängen. 
 
Igår hade vi en riktig mysig söndag. mötte upp hjärtats mamma och lillebror istan och gick och åt på Jensen Böfhus. Så jäkla gott! :) Sen blev det bio också, då vi såg The Dictator, rätt så roligt faktiskt. Dock vart det väl lite väl råa skämt imellanåt. Men helt klart sevärd!
 
Nu är det måndag igen och nu blir det full rulle på jobbet i några veckor. Sommarschemat har satt igång :) Jobbar kvällpass hela veckan lång men det gör mig ingenting då det ändå bara regnar!
 
Ska göra mig iordning nu och strax bege mig till jobbet, trevlig måndag!

Tisdag

Ser att blogg.se har gjort om sin hemsida. Ny design. Rätt snyggt faktiskt :)
 
Vilket fint väder vi har haft idag. Vågar man hoppas att det kan vara såhär fint på fredag med? En midsommarafton utan regn?
 
Har vart inne en sväng istan idag. Hjärtat skulle till frissan. Och så handlade vi lite inför midsommar också.
Blev ett nytt läppstift för min del också, 30 kr kostade det så det var nästan som hittat :)
 
Nu sitter vi bara hemma och tar det lugnt, åt färskpotatis innan. Det är om något är sommar! :)
 
Ska kika lite tv och uggla en stund tills vi ska sova. Imorgon blir det jobb, 7-15.
 
 
 
 
"Utan läppstift känner jag mig naken, rädd & exposed." - Maria Montazami
 
 
 
 
 
 
 

Midsommaroutfit

Kikade lite på nätet igår efter något nytt klädesplagg att bära på midsommar :) Klickade hem en grön klänning ifrån Vero Moda som jag hoppas jag blir nöjd med! Först och främst hoppas jag ju att jag hinner få den innan fredag! Den är dock skickad idag så har jag turen på min sida så kan jag ha den på fredag :)  Tänkte mactha den med silversmycken och metallgröna eller svarta naglar.


Mumma!


<3

Fick detta fina halsband av svärmor :) <3


Måndag

Redan måndag... Dagarna går fort nu!

Har haft en mysig och lugn helg :)
I fredags åkte vi hem till hjärtats mamma och åt tacos och myste :) <3 Sov över och satt och prata långt in på natten :)

I lördags kom Anna & Jarmo hit på middag och lite spel :) Mysigt och kul! Men de vart en tidig kväll då alla var trötta!

Igår kollade vi på film hela dagen lång! Alla Rädda Willy filmerna :) Älskar dem!

Idag har vi också haft en slapp dag. Sjukt tråkigt väder ute :(

Nu blir de snart mat, gör kyckling med örtkryddad ugnspotatis och tzatziki :)

 


Torsdag

Har haft en riktigt mysig dag :)

Först jobbade jag 5:30-10, sen träffade jag Carro och kikade runt istan och åt på en pastabuffé :) Riktigt gott! Blev lite ljusgrejer på Dimoda och två par örhängen från Ur&Penn :) Kul när man har presentkort!

Sen vid två tiden tog jag med mamma till frisören där hon fick fräscha till håret och klippa en aning :) Köpte med oss hårfärg hem och gjorde en liten makeover :) Det blev en kastanjebrun färg och hon är jättenöjd lilla mamsen :)

Och så blev det tårta och gofika då mamma fyller år idag! :) <3

Nu blir de till att sova :)


God morgon...

Det var rena lyxen att få gå upp halv sju igår! Vilken sovmorgon! Nu har jag redan varit vaken en halvtimma snart.. Gäsp!

Jobbar på pressbyrån idag, fyra timmar och sen ska jag på ett möte. Kan ju säga att jag längtar efter kudden!

Trevlig onsdag!


Måndag

Hade en slapp och skön söndag med film igår :) Bara degade och njöt av tillvaron!

Jobbade på äldreboendet idag efter en tid utan jobb, och det var skoj! :) Jobbar imorgon med, sen börjar sommarschemat om ca två veckor :)

Kombinerar med pressbyrån nu så gott jag kan :) Känns riktigt bra att det flyter på nu och jag hoppas det blir bra till hösten med! :)

Godnatt



Lördag

Hade en mycket rolig och trevlig kväll hos Josse igår :) Körde lekar, åt & drack gott, och umgicks :) Man blev lite onykter så man är inte den piggaste idag.

Nu är Maria här, precis ätit hämtmat och sitter nu och degar :) Tyvärr har ju fotbolls em börjat, så de är fotboll på tv fram till elva! Jippi... Men efter det är det skräckfilm som gäller! :)

Trevlig kväll!


Mörk som natten

Håret blev jättebra! Det räckte precis med en förpackning. Hon i butiken sa att jag borde ta två men tog bara en :) Dock fick jag väl nån slinga eller två, men det är inget som stör mig, ville ju ha slingor innan :)

Skatteåterbäring idag. Jo man tackar, men synd att det inte var några nollor till :)

Ska fixa iordning mig nu. Ska iväg till Josse snart :)

Trevlig kväll!


Fredag

Tjingeling...

Vart vaken sen fyra imorse och det känns vill jag lova. Fast det är ju lite bättre än vad det var imorse. Ögonlocken var så tunga så jag trodde dem skulle nudda knäna!

Nu har jag precis färgat håret. Köpte en chokladbrun färg. Hoppas resultatet blev bra nu och inte skiftar allt för mycket i olika färger haha :)

Ska tillbaka till stan snart och lämna tillbaka allt jag fick igår, och så ska vi köpa present till Josse som vi ska fira ikväll!

Trevlig dag!


Simtur

Tappa mobilen i toa imorse! Så jäkla klantigt! Allting funka förutom ljudet, så kunde inte ringa. Gick till phonehouse efter jobbet och de sluta med att jag fick fixa nytt abonnomang så jag kunde få ut en ny mobil. En extra kostnad på 339 i månaden! Jippi kay yay...

Men så fort jag satte mig på vagnen hem så börja mobilfanskapet att låta. (whatsup och wordfeud) plinga! Testade att ringa och de funka!

Mobilen är precis som vanligt nu och har varit det i snart fem timmar! Hon i affären sa att ljudet kunde komma och gå och att man inte kan lita på en fuktskadad telefon. Men jag tänker avvakta under helgen och se hur mobilen funkar. Är den som den ska så lämnar jag tillbaka allt det nya på måndag. Man har ju 14 dagars ångerrätt!

Well well...ska aldrig ha mobilen med mig på toa iallafall :)


Fail

Haha det blev inga bra slingor. Orangebrunaktig i hela hövvet så ska köp hårfärg och färga över allt imorgon. Jag är så impulssiv och tänker inte en extra gång :)


Onsdag

Sveriges nationaldag! Congratz...or whatever. Man vågar ju knappt yttra sig om Sverige en sånhär dag ^^

Har kört en stordstädning här hemma idag. Diskat, dammat, dammsugat och torkat golven! Så nu är de rent och fräscht här :)

Ska slinga håret nu tänkte jag. Hoppas det blir bra! Annars går de ju alltid att färga över...

Trevlig kväll!


Grattis hjärtat! <3

Igår tog Maria studenten! :)

Så de var kalas för henne hela dagen lång igår :) Kanonfull och lycklig! <3


Måndag

Är och provjobbar idag med :) Börjar kännas bättre för varje dag! Jobbar fram till tio och sen ska jag iväg till mitt andra jobb och se om schemat är klart! :)

Trevlig måndag!


Söndag

Hade en mysig och rolig kväll med hjärtat, Emely & Alle igår :)

Först åt vi på Bamboo, så jäkla gott där! Gillar att dem har en buffe där man själv får välja vad man vill äta så man slipper pilla ut nån äcklig grönsak eller liknande :)
Sen blev det en sväng till Biljardpalatset. Jag har aldrig spelat det innan så jag vart ju skeptisk till det hela. Gick ju sådär men satte iallafall i två bollar, haha :) Får helt enkelt öva!

Idag blit det lugnt, har kikat film och bara degat. Tänkte dock grilla sen :) Och ikväll är det ju Big brother final! Hoppa på Hanna J :)

Trevlig söndag!


God morgon

Jisses, jag hade kunnat sova flera timmar till känner jag. Så sjukt trött! Har riktigt svårt för att vakna till liv. Ska äta lite frukost och ta mig en dusch så kanske de sker mirakel! :)

Idag blir det middag på Bamboo :) mumma!

Trevlig lördag!


Ett, två, tre rött ljus!

Åkte ner och solade förut. Tror jag har bränt mig. Igen! Haha att jag verkligen aldrig lär mig. Förhoppningsvis så har det lagt sig tills imorgon!  Hoppas det blir bättre väder snart igen så man kan sola utomhus.
Sitter och väntar på Anna & co nu. Blir väl film eller spelkväll  :) Fredagsmys!
Grannen hade nyss sitt vanliga frispel och dem stod och gapa som idioter. Varav ena killen kalla sin mamma för "din svenska hora"...trevligt! Nu är det tyst iallafall.
Trevlig kväll!

Fredag

Håller på i tvättstugan nu. Rensar även bland sminket och nagellacken och rengör sminkpenslarna. Ska snart ta mig an hemmet och städa iordning. Ikväll kommer ju Anna, Jarmo & Maria hit :) Ska bli skoj!

Funderar på om jag ska åka ner och sola sen. Vill ju inte tappa färgen jag fått nu. Funderar även på om jag ska slinga håret...ja eller nej?

Trevlig fredag :)


  • Startsida