Gjort nya naglar, det blev svarta tippar :)

img_4417 (MMS)

Gjort nya naglar, det blev svarta tippar :)


Min lilla talliban! :) <3

img_4504 (MMS)

Min lilla talliban! :) <3


Aaaahhhhrrrr!!!

img_3807 (MMS)

Aaaahhhhrrrr!!!


Moves like jagger


Måndag

Träffade Emely istan idag! :)  Hon har ju flyttat till Västerås för att plugga men är på besök på hemmaplan nu så vi passade på att ses!  Kikade runt istan lite och pratade i kapp oss. Mycket trevligt! :)  Jag köpte ett par örhängen på Ur & Penn för 29 kr. Orden YES och NO i silver. Lite fräcka! :)

Sen bar det iväg hemåt igen för ett besök hos en frisör som en på jobbet tipsade mig om. När jag kom fram till stället fick jag bara dåliga vibbar och gick förbi. Dålig stil kanske men kändes inte rätt.   Så har bokat ny tid imorgon i en annan salong som känns mer okej! :)  Jag måste verkligen tunna ut mitt hår! Det är så tjockt och jobbigt nu. Slitet med dessutom.

Dock har jag köpt en inpackning och balsam från Dove's nya serier som jag testade första gången idag och håret blev mjukare direkt så tror det funkar! :)


Nu blir det lite tv tittande innan sängdags. Imorgon blir det frissan och lite andra ärenden! :)

Godnatt!

Det blev en dag på Ikea idag! :) Köpte nya...

img_1200 (MMS)

Det blev en dag på Ikea idag! :) Köpte nya glas, skålar, ljus med tillbehör (de på bilden) , skohylla osv. Lite nytt och nödvändigt! Det blir Ullared nästa vecka så vi fick behärska shoppingssuget lite! :)    Godnatt!


Chokladpudding med hallon, grädde och rive...

img_7800 (MMS)

Chokladpudding med hallon, grädde och riven choklad! Mums! :)


Mysig kväll med bakpotatis & kycklingröra,...

img_7238 (MMS)

Mysig kväll med bakpotatis & kycklingröra, mums! :) Lite Doobido & Idol också! Nu börjar ögonen dock gå i kors...så godnatt!


Fredag

Jag är för dåli....nu gick det fyra dagar igen...ha ha :)

Var som sagt istan i måndags och med mig hem fick jag en Iphone! :) Är riktigt nöjd med den! Dock har jag inte kunnat skapa ett konto än för att mitt Visa kort krånglar. Får fixa de nästa vecka!

I tisdags skulle jag jobbat men ramlade på vägen till jobbet och skrapa upp knät och vricka foten lite. Så det blev till att halta hem och vila istället, surt!  Nu börjar det läka men det ser inte särskillt fräscht ut ändå, ha ha :)

Onsdags jobbade jag och sen vart det lugnt, även igår. Idag har jag iallafall gjort lite nytta. Har tvättat och städat här hemma, det behövdes!  


I helgen var det några som gav sig på vår brevlåda igen! (någon som har eldat på den tre gånger) Denna gången bröt dem upp hela lådan och jag tror dem snodde vår post för jag saknar en räkning. Den är nog kul...Men nu har vi fått en ny låda iallafall. Undra hur länge vi får ha den i fred bara!


Ikväll blir det mys med god mat och Idol! :)

Måndag

Har varit väldigt dålig på att uppdatera de senaste.  Men jag har typ bara sovit och jobbat känns det som.

I helgen var det lite fest hos Alice och kalas hos syrran.   Hade grymt roligt hos Alice i fredags! Vi var några från jobbet som umgicks och drack, riktigt kul! :)  Dock mådde man ju inge vidare i lördags och så jobbade man 8-14 på det.  Sen var det kalas hos syrran! :)  Så helgen har vart riktigt bra! 



Igår sa iofs kroppen ifrån då jag kände mig genomförkyld, febrig och helt utslagen så stannade hemma och gjorde absolut ingenting.  Idag är det bättre iallafall så det blir jobb imorgon!

Idag ska vi in till stan en sväng och kolla på ny telefon till mig då jag verkligen fått nog av den jag har nu. Den lever sitt egna liv och nu har jag fått ett rosa streck i displayen.  Så förhoppningsvis kommer jag hem med en Iphone sen! :)

Trevlig måndag!

Hard work work!

foto0036 (MMS)

Hard work work!


Torsdag

Idag är jag ledig och det utnyttjar jag till max då jag inte ens klätt på mig idag! Ha ha :) Håret i en toffs och tuttarna i det fria. Haha ungefär så! 

Har jobbat måndag-onsdag och därimellan sovit. Jag har varit så sjukt trött och orkeslös. Helgen tog nog hårt på mig, ha ha! :)

Är ledig imorgon också, har inget vidare planerat utan tar det som det kommer. Helgen blir det fem timmars jobb lördag och 7-15 söndag, så det blir en lugn helg.

Ska fortsätta mitt degande nu med några avsnitt av Glee!   Trevlig torsdag!

Svar på en fråga

Fick en fråga av Sally som undrade vad jag använder för foundation...Tack för din söta kommentar :)  Jag använder Nivea extreme resist. Och det är nog den bästa jag testat. Är jättenöjd med den!

Jag lever...har jobbat och varit/är extrem...

foto0016 (MMS)

Jag lever...har jobbat och varit/är extremt trött..därför har jag inte bloggat. Återkommer i morgon! :) godnatt!


God kväll

Känner mig nästan som en ny människa!  Mat, bad, hårinpackning och ansiktsmask gjorde susen! Ha ha :) Är fortfarande trött men åtminstonde fräsch! Ha ha :)

Tar det fortsatt lugnt framför tvn nu tills det blir sängdags. Idol börjar ju snart! :)  Ska upp tidigt imorgon för att jobba. Sen får vi se vad som händer. Kanske ett pass på gymmet...

Fortsatt trevlig kväll!

Söndag

Hade en grymt rolig kväll går! Det blev verkligen lyckat! :) Underbara människor, god mat och lite för mycket dricka!

Anna & Carro söp mig under bordet med shotar, varav två st innehöll tequila & tabasco!! Brände till rejält i munnen! Sen blev det tequila rose och mintu på det. Och så bjöd både Anna & Christian på kamekaze (hur de nu stavas) och det smaka ju saft så dem gick ju ner lätt. Ha ha :) Och så lite drinkar på det. Så jag var en aning rund under fötterna igår!  Så idag kan man lugnt säga att jag är bakis! Fyfasen, jag är inte människa ännu!

Bästa kvällen på länge! :) <3


Trots bakissjukan idag så har jag tvättat och plockat lite här hemma. Har även vart och handlat precis och sitter nu och inväntar min pizza! Mumma! ;D  

Ikväll börja ju Idol också! Så jäkla kul med alla auditions! :)

Trevlig söndag!

Love you!


Ingen rolig syssla när man är bakis!

foto0032 (MMS)

Ingen rolig syssla när man är bakis!


Kamekaze

foto0031 (MMS)

Kamekaze


Äppledrink! :)

foto0030 (MMS)

Äppledrink! :)


Mums!

foto0024 (MMS)

Mums!


Mmm rom & cola!

foto0022 (MMS)

Mmm rom & cola!


Party party!

Idag är det dags för lite party, ska bli skoj! Just nu är jag inte särskillt taggad men efter en dusch och en rom & cola så kommer nog humöret! :) Det kommer bli kul, det vet jag. Vi är ett jäkla gött gäng som ska umgås! Och så får jag träffa Anna igen, vart ett tag sen! <3

Ska försöka vara lite aktiv med bilder under kvällen, bloggen har blivit rätt så tråkig med de det senaste! :)

Undra hur vädret blir idag...har lite beslutångest gällande skor...jaja får la se.


Trevlig lördag!

Musiktips!

Riktigt go låt!

 


God kväll

Har jobbat kvällen idag, gick bra som vanligt. Går mycket bättre när man jobbar med sina favoriter! :)

Har bara slappat sen jag kom hem, tänkte dock kolla ett avsnitt eller två med Glee nu. Får passa på när man är ensam hemma! ;)

Imorgon är det utgång och födelsedagsfirande för mitt hjärta som fyllde år för en vecka sedan. Vi blir ett gäng på 13 st som ska ut och äta och umgås, ska bli trevligt! 

Fortsatt trevlig fredag och godnatt!

Housecleaning!

Nu har man tittat ikapp sig i några serier och så har jag även städat. Fick mig ett ryck då min seriesida ville krångla lite. Så har diskat, dammat och dammsugat. Jobbigt att ta tag i det men gött när det är gjort! :)

Tänkte ta bild på klänningen för att visa er men den är så jävla tung ( vet inte vad det är för matrial riktigt) så den blev inte rättvis när den hängde på galgen och inte heller när jag la den på sängen. Ser ut som en trasa bara, ha ha :) Så får väl helt enkelt försöka få en bild när jag har den på mig på lördag!

Har kört en helrenovering på mig själv nu också och ska väl börja göra lite mat nu tänkte jag!

We don't need a cure!

Hardcore Superstar's nya låt! Annorlunda men riktigt go!   Dem spelar på Trädgårn nu den 25e december...jag ska dit!



Torsdag

Har jobbat och vart riktigt trött i veckan så det har inte blivit någon uppdatering.

Tränade i tisdags och fick mig en redig träningsvärk i bena, fifan. Enligt Andreas såg det ut som om att jag hade bajjat ner mig när jag gick. Ha ha :)   Idag känns det iallafall bättre!

Igår jobbade jag till fem, sen åkte jag och hjärtat in till stan och shoppade lite. Jag köpte en klänning på MQ som jag tänkte ha på lördag då vi ska ut på resturang.

Idag blir det riktigt slappt då jag är ledig. Har ingen ork eller lust till något heller så det blir en dag i soffan, gött! :) Ska dock städa undan lite.

Trevlig torsdag!

  • Startsida