Torsdag

Jobbade 14-21.15 igår, därav ingen uppdatering. Innan och efter slappa man ju bara! :)

Har jobbat idag också, 7-13. Efter jobbet handlade jag lite. Mötte Emely på ica så hon följde med hem och spela lite Chicago! Jag har nog fått dille på det. Så jäkla kul! :) 

Nu håller jag på att laga mat. Det blir kyckling med ugnsrostade grönsaker med blomkåls ris och lite sås. Istället för ris så har jag rivit blomkål som ska vara som ris. Det sägs vara gott! :)   Det blir dock riktigt ris till Andreas! :)

Kvällen blir för övrigt lugn.  Imorgon och lördag är jag ledig. Sen har jag fem dagar irad att jobba, en ledig och sen två till. Så hela nästa vecka förutom fredag. Så ska passa på att vila imorn och lördag! :)

Trevlig kväll!

Mums!

foto0024 (MMS)

Mums!


Tisdag

Har blivit lite slapp med bloggandet det sista. Det har mestadels blivit mms-inlägg.

Har jobbat mycket nu det sista. Och det håller i sig hoppas jag! :)   

Förra lördagen var vi och bowlade med två av Andreas vänner. I början kasta jag i rännan hela tiden. Men från ingenstans fick jag fyra strike på raken och vann första omgången. Lite kul! :)  Dock vann jag inte hela serien men det var iallafall en kul kväll och det var roligt att få träffa fler av hans vänner!

I veckan har jag jobbat och umgåtts med vänner och så. Skickade efter en kokbok som jag fick hem, massa goa recept, ska testa ett idag tänkte jag. Tänkte göra köttfärssås, och istället för spagetti tänkte jag testa att ha zuccini till. Det sägs vara gott! :)    Har även fått min t-shirt från Hardcore Superstar som jag skickat efter. Det är ju konsert nu den 15e! Jäkla snygg tröja! :)

I fredags var jag iväg och storhandlade med Madde och Emely. Man tjänar verkligen på att storhandla så det ska jag försöka fortsätta med.   På kvällen hade jag och hjärtat en myskväll med vin, bakpotatis, kycklingröra och sedan lite gottigott! Riktigt mysigt! :) <3   Och i lördags jobbade jag 6:45-15.30 och sedan blev det bowling igen! :) Vi var ett gäng på elva personer. Riktigt kul kväll! :)  Det gick liiite bättre denna gången men det blev bara två strikes.

Söndagen blev så slapp den kunde bli.  Igår jobbade jag 7-13 och sen åkte jag till Ikea med Anna och strosade runt. Sen blev det hem till mig och käka mat och spela Chicago! :)  

Summan av kardemumman;
det har vart en bra och händelserik vecka! :)

Idag blir det en slapp dag, har sovit ut och håller nu på att tvätta. Tänkte städa lite smått snart också. Sen blir det fortsatt slappt.    Andreas håller på att flytta in nu också, så nu är man sambo eller vad det kallas. Ha ha :) Känns bra iallafall! :) <3    

Ingen som har någon garderob eller så som den vill bli av med? Höhö :)

Trevlig dag!

Har myskväll med mitt hjärta! Vin, bakpota...

foto0014 (MMS)

Har myskväll med mitt hjärta! Vin, bakpotatis med kycklingröra! Mums! :) sen lite godis på det! Trevlig kväll!


Det var min snygga tröja som kommit! :)

foto0011 (MMS)

Det var min snygga tröja som kommit! :)


Kul med paket :)

foto0009 (MMS)

Kul med paket :)


Kul med paket! :)

foto0001 (MMS)

Kul med paket! :)


Lördag

Vilket härligt väder det har varit idag!  Solen värmde på rejält och det kändes som att det var runt 25 grader. Satt i Andreas fönster och solade lite! Gott! :)

Har precis gjort mig iordning, ska snart iväg för att träffa Andreas vänner och bowla! :)

Trevlig lördag!

Fredag

Har åkt på världens förkylning!  Hela dagen i onsdags på jobbet gick jag och snora, nös och frös. Det var dem längsta 9 timmarna i mitt liv! Ha ha :) 

När jag väl kom hem så la jag mig i sängen en stund för att vila. Hjärtat mitt pysslade om mig och fixade mat osv. <3  Fick sån hemsk frossa på kvällen. Hade massa kläder på mig och en filt men frös ändå. När jag skulle sova hade jag leggins, två par strumpor, nattlinne, två filtar och täcke, trots det så hackade jag tänder!  Usch! =/  Jag var så varm att man hade kunnat steka ägg på mig! :P

Stannade hemma igår, kände mig som en överkörd katt med noll energi. Kändes nästan som om att man hade åkt på influensa men det har jag inte. Bara en rejäl förkylning.   Tror det börjar gå åt rätt håll nu. Ingen feber vad jag känner nu, lite piggare är jag också. Dock tät i näsan. 

Har precis duschat nu och ska fixa iordning mig strax.  Sen ska jag hem till mitt hjärta! :) <3

Trevlig helg!

Tisdag

Har vart ledig idag men har trots det varit vaken sen kl sju imorse!

Hade tvättid mellan 7-11 och det var den enda tiden som fanns. Iofs så vaknade jag innan klockan ringde så det var inte så farligt.  Försökte sova imellan tvättarna men slumrade bara till lite.   Är så van vid att sova med Andreas flera nätter i rad, så när jag sen ska sova ensam så har jag problem! Jag kan seriöst inte sova ensam längre, ha ha! :P
Tar tid att somna, sen vaknar jag fler gånger under natten och sen vaknar jag tidigt.  Jag vill sova för bövelen! Ha ha :) 

Har som sagt tvättat idag, sen har jag städat här hemma, dammat lite osv.   Nu ikväll åkte jag med Madde en sväng till Allum och kikade lite.  Ville så gärna shoppa!   Det är konstigt det där egentligen, när man inte har pengar till det så får man världens shoppingsug och hittar massa fint man vill ha. Men när man har pengar och ger sig iväg så hittar man ingenting och tappar lusten helt.

Har börjat funderar lite gällande en fest jag tänkte ha när jag fyller år. Tänkte hyra en lokal och ha något kul tema. Ska bara komma på något! :)

Nu blir det lugnt framför tvn resten av kvällen. Det är säsongstart av Desperate Housewives idag och sen kommer Big Brother!    Imorgon jobbar jag 8-17, segt pass men goa pengar!

<3

Jag har aldrig känt såhär innan. Du får mitt hjärta att slå dubbelt och du gör mig så lycklig! Jag visste inte vad kärlek var innan jag träffade dig!  Jag längtar, hoppas och drömmer! Jag älskar dig!

Måndag

Har haft en kul helg! :)

I fredags hade vi en eftermiddag istan, kikade runt lite och fixa present osv. Sen blev det en spontan sväng till Dubliners där vi tog en cider! Trevligt! :)

I lördags var det ju 80-talsfest hos Anna och det var riktigt kul! En jätterolig kväll! :) Mådde riktigt bra! 
I söndags var man rätt utslagen, låg i soffan och sängen hela dagen. Dock blev det pizza på kvällen och redan mys med mitt hjärta! :)


Idag har jag jobbat 14-21, gick bra. Nu är det lugnt framför tvn, ska la glo nån serie också innan jag ska sova. Ska upp och tvätta imorn mellan 7-11. Jippi...

Godnatt!

En mumsig kycklingsallad till middag! :)

foto0017 (MMS)

En mumsig kycklingsallad till middag! :)


Skål!

foto0016 (MMS)

Skål!


Fredag

Idag är det fredag och det är äntligen helg!

Imorn är det 80-tals fest hos Anna och det ska bli riktigt kul! Har sett fram emot det! :)  Ska bli så kul att fixa iordning sig med starka färger osv. Bilder lär ju dyka upp!

Idag ska det fixas lite inför festen imorgon. Ska fixa min outfit och testa en sminkning tänkte jag. ha ha :)  Sen blir det en sväng till glasbanken.  Ska till stan senare i eftermiddag med mitt hjärta och Madde och Emely.

Först blir det till att städa iordning lite här hemma och sen en extreme makeover på mig!

Trevlig fredag!

Tisdag

Har haft en väldigt lugn och slapp helg! :)
I fredags gjorde jag naglar hos Pernilla och sen på kvällen umgicks jag med Annica! :)

I lördags vart jag lite krasslig så det blev inte till att gå ut som det var planerat. Istället tog jag det lugnt hemma med några vänner! :)
I söndags bakade jag bullar och hade det mysigt med mitt hjärta! :) <3

Igår tvättade jag och städa sen vart det lugnt...så det har varit väldigt lugnt och skönt! :)

Idag har jag jobbat 14-21, gick bra men det var fullt ös hela tiden.    Ska glo lite tv och sedan blir det sängen. Ska jobba 6.45-15.30 imorgon.

Godnatt

Mums!

foto0015 (MMS)

Mums!


Bakar bullar :)

foto0014 (MMS)

Bakar bullar :)


Köpte ny klocka idag :)

foto0013 (MMS)

Köpte ny klocka idag :)


Resultatet!

foto0007 (MMS)

Resultatet!


Snygga naglar på gång :)

foto0006 (MMS)

Snygga naglar på gång :)


Torsdag

Jisses va trött man är. Jobbade igår och det gick bra som vanligt! :)  Sen på kvällen kom mitt hjärta hit! :) 
Idag har ja jobbat 7-15, mycket effektiv dag. Dock lite aggresionutbrått men de gick över! Ha ha :)

Efter jobbet så handlade jag och så testade jag att göra egna pannbiffar som ni kan se nedan. Dem blev riktigt goa och smaka precis som pappas! :)

Kvällen har vart lugn och mysig med mitt hjärta. Har tittat på filmen Draktränaren, mycket fin och bra film! :)

Nu glor vi lite Bog brother och sen ska jag sova.  Ska jobba 7-15 imorgon igen, och efter det ska jag till en tjejkompis och göra naglar! :) Har alltid velat testa det men egentligen aldrig behövt. Men nångång kan ju vara kul, så det ska jag göra imorgon!  Sen på kvällen ska jag umgås med Annica! :)

Godnatt!


Inte för att skryta men jag borde blivit k...

foto0002 (MMS)

Inte för att skryta men jag borde blivit kock! ;) haha


Inte för att skryta men jag borde blivit k...

foto0002 (MMS)

Inte för att skryta men jag borde blivit kock! ;) haha


Lagar mat. Testar att göra egna pannbiffar...

foto0001 (MMS)

Lagar mat. Testar att göra egna pannbiffar för första gången :)


"Du är en ängel"

Har jobbat idag och det gick bra. Humöret var sisådär innan men när man får höra hur gullig man är, hur hjälpsam man är och vilken ängel man är så sträcker man på sig och ler!  Det gjorde min dag! :) 

Har även fått en del tider nu i mars, skönt det! :) Gött när det flyter på!

Nu blir det lugnt tills man ska sova. Jobbar 14-21 imorgon igen.     Godnatt!

  • Startsida