Bakismat!

foto0001 (MMS)

Bakismat!


Dags för tårta hos pappa! :)

foto0008 (MMS)

Dags för tårta hos pappa! :)


Söndag

Hade riktigt kul igår! Var ju längesen som sagt och nu har man nog fått lite mersmak för de!
Vi satte oss på Dubliners som öppnat på Järntorget. Mycket blandat folk i alla åldrar.   Go musik och skön stämning! :)
Anna, Mina och Cissi kom dit en stund också, trevligt! :)    Kom hem vid tretiden inatt och då blev det sängen direkt.

Idag är man lite seg men är inte särskillt bakis, gött det!   Ligger i soffan och slöar. Ska snart duscha och fixa mig lite och sen bege mig ner till pappa som fyller år idag! :)    Sen blir det fortsatt lugnt!



Trevlig söndag!

Dagens sanning!

Allvarligt talat!  Om promenader är så himla sunda som alla påstår, så skulle ju brevbäraren praktiskt taget vara odödlig. Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock som fan! Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever max 5 år. Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte...och lever i 150 år! Så...slappna av!

Skål!

foto0002 (MMS)

Skål!


Lördag

Ikväll är det lite party med Madde och Emely! :)

Nu är man dock inte det minsta sugen men hoppas att det kommer sedan. Ett glas vin så e man igång kanske! :)
Mår lite skumt och har sjukt ont i vänster handled, vet dock inte varför!   Men det går la över hoppas jag :) Efter några glas kanske jag inte känner det ändå..ha ha :)

Ska snart börja göra mig iordning och greja lite och sen bege mig till Madde för lite förfest!

Trevlig lördag! :)

Fredag

Jag hade en bra dag igår. Jag var lycklig! :)

Åkte in till stan och kikade lite, sen mötte jag Emely. Mötte även Andreas snabbt :) <3
Kikade i affärer en stund och sen tog jag och Emely oss en promenad bort mot Scandinavium. Anna ringde nämligen och bjöd med oss på hockey! :) Riktigt kul, dock en skitmatch!   

Jag var en riktig hockeynörd 06-08, och om man jämför då med nu så är det stor skillnad på publiken, klacken och stämningen. Det är så glest med folk och klacken är inte mycket att hörra för längre. Tråkigt!

Idag är det fredag...skönt med helg. Dock ska jag jobba 14-21 idag. Men när jag kommer hem så är Andreas här, mys! :)    Jobbar med syrran, skoj! 

Ska fixa nåt att äta osv nu....trevlig fredag!

Torsdag

Vart helt slut efter jobbet igår så åkte hem och la mig i soffan, tittade på Dum & dummare. :)

Idag är jag ledig...fick lön idag också och har precis betalat in alla räkningar. Så jäkla trist! Det är nu man önska att man hade fast arbete så man kunde leva lite...Men jag ska ju börja vara lite nyttig nu så nu går det väl förhoppningsvis inte åt lika mycket pengar som det gör när man köper massa skit hela tiden! 

Ska snart göra mig iordning lite, ska in till stan och strosa lite med Emely. Umgås och fördriva tiden lite! :) Fint väder också! Längtar efter våren nu!

Trevlig torsdag!

God kväll

Humöret är lite bättre nu.   Har fått mycket pepp av Andreas och det gjorde mycket! <3  Alla peppar mig och är stöttande och det är så härligt!  Så tacksam att jag har er! :) <3

Idag har jag vart riktigt duktig om jag får säga det själv, ha ha. Har tvättat, städat, dammat, torkat golven, diskat, handlat lite smått, städat undan lite grejer som stod framme och har pysslat om mig själv lite också! :)

Och nu ikväll så har Madde och Emely vart här en stund. Tjötat lite och så! :) Och så fick jag mig en jävla överraskning av Madde! Nämligen biljett till Hardcore Superstar konsert den 15e april!! :D Min lilla höna, du e för underbar! 
Jag har gått och nojjat mig i flera veckor om att jag inte kan köpa biljett och hon har bara spelat med och låtsas som ingenting och så sitter hon där och har redan fixat biljetterna! :)  Älskar dig gumman! <3

I helgen ska jag ut! Kors i taket.. nu låter som jag om jag vore 80 år, men nu för tiden går jag inte ut längre. Sist jag var ute var i juli. Men nu är det dags på lördag, ha ha :) Så det ska bli kul!

Nu blir det bara lugnt framför tvn tills man ska sova.  Imorgon ska jag jobba 14-21.     Godnatt!

Älskar dig!


...

Vad har jag gett mig in på?  Jag är inte redo, jag är inte trygg! Varken i mig själv eller ekonomiskt...jag kommer inte klara detta!

Vet inte vad jag ska ta mig till eller hur jag ska planera. Tragisk som jag är så sitter jag bara och tycker synd om mig själv nu.. det kunde faktiskt vart värre. Det finns så mycket som jag vill ha, som jag behöver, som jag vill göra..

Undrar hur lång tid det ska ta för att jag ska känna mig lugn och trygg?  

Ger jag mig fan på det, att jag ska klara detta, att jag ska lyckas så kanske det går. Sitter man som nu, och bara deppar så händer det ingenting det vet jag...men just nu orkar jag bara inte ta tag i saken...

är man någonsin redo för att bli vuxen?

Måndag

Har haft en mysig och lugn helg. Har vilat upp mig och bara gottat till de! Härligt! :) Massa mys med min man! Ha ha ;) <3

Jobbade i fredags och det var verkligen fullt ös hela dagen. Det var knappt så att jag fick någon rast. Fick väl sitta tio minuter för att kunna äta lite. Efter jobbet så träffade jag syrran istan där vi gick runt i tre timmar eller nåt. Så på kvällen var man verkligen helt slut i benen!   Men det var kul istan iallafall. Lite egentid med syrran! :)

Kom hem från Andreas idag vid halv ett och har sen dess bara tatt det lugnt. Farligt när man sätter sig i soffan när man tänkt städa! :P     Pappa har iallafall vart här och hjälpt mig att få upp min hatthylla! Härligt!

Ska försöka ta mig loss nu och dammsuga lite och tvätta golven. Lite nytta får man la göra...

Trevlig måndag!

Torsdag

Maria kom hit igår kväll för att umgås, kolla in lyan och bara tjöta lite! :)  Hon sov även över.  Dock hade jag glömt av det imorse när jag vakna för jag blev lite rädd när jag såg henne bredvid mig. Ha ha :)

Vi blev väckta av en snickare kl tio som skulle byta cylinder i min dörr. Tog sin lilla tid men nu ska det funka utan problem hoppas jag!

Hade tänkt städa osv idag men jag får erkänna att jag har legat i soffan sen jag vakna kl tio idag! Slappt men så jäkla skönt!  Det är inte jättestökigt såsätt så det kan faktiskt få vänta tills efter helgen! :P
Imorgon ska jag nämligen jobba 7-15 och sen blir det väl att åka till Andreas! :) <3

Nu blir det fortsatt lugnt. Ska fortsätta glo tv,  ta en dusch och sen sova!     Trevlig kväll!

Onsdag

Fick tillbaka min mobil idag! Det gick snabbare än vad jag trodde! När jag lämnade in den så sa han att det skulle ta 4-5 veckor, men det gick 1½ vecka bara! Gött :)  Man har nästintill känt sig handikappad när man går från en touchmobil med bilder & musik till en stenåldersmobil som man bara kan smsa och ringa med. Usch, tänk vad teknik kan göra en beroende! :P

Igår efter jobbet så åkte jag hem till Andreas där jag var bjuden på lite födelsedagsfirande! Hans mamma fyllde år! :) Så vi åt jättegod mat och mumsiga tårtor! Mumma! :)  

Idag har jag jobbat 10-14.30. Var insatt för att göra en såkallad flyttstädning. Och det tog ju sin lilla tid.  Trodde någon drev med mig när jag kom in i rummet bara...fullt med saker som skulle tas bort och lämnas till sjuksköterskan, 3 olika hjälpmedel som skulle tvättas av och lämnas ner. Jag tappa lusten direkt och klagade faktiskt till min chef och även hon blev förbannad när hon såg att rummet inte vart helt tömt.  Men jag gick hjälp av två kollegor med hjälpmedlen så det gick snabbare! :)

Efter jobbet så åkte jag och hämta ut min mobil. Den är som ny faktiskt för dem har bytt displayen och uppdaterat mjukvaran. Så nu får man nästan lära sig igen hur den funkar! :P

Handlade lite mat också och har precis ätit en jättegod sallad med pasta, kyckling, fetaost och pesto! :)

Ska ner till mamma och pappa en sväng nu och sedan handla lite till och sen blir kvällen lugn framför tvn! :)

Trevlig kväll!

Liten makeover

Berätta ju häromdagen att jag köpt en byrå på second hand som jag har målat om! Tänkte visa bild på min lilla makeover! :)

illa makeover! :)


Måndag

Helgen har varit riktigt mysig! :)

I fredags åt vi god mat och myste framför tvn! <3   Och i lördags så hade jag en tjejkväll med Anna, Madde och Emely. Spelade spel och tjötade! :) Mycket trevligt!  Fick en jättefin tavla med massa bilder i utav Anna. Sånt är riktigt kul att få! Frågan nu är bara vart jag ska sätta upp den...



Var iväg och köpte en byrå på second hand i lördags också. Den var militärgrön ungefär men har målat om den i vitt. Kan visa för och efterbilder sedan! :)

Ska jobba kvällen idag. Innan dess måste jag till min hyresvärd och lämna en nyckel för imorn kommer det hit snickare för att byta ut min ytterdörr till en säkerhetsdörr! Lite nojjig att ha främmande folk här när jag inte är hemma...kan man lita på snickare?...



Trevlig måndag!

Fredag

Har haft en bra dag på jobbet. Lite seg imellanåt men nu är det helg! :) Jobbar igen på måndag kväll.

Var och handlade lite efter jobbet och lyckades även få en tvättid nu i tvättstugan. Så passar på att tvätta lite kläder som låg här hemma. Ska snart pyssla om mig själv lite och sen fixa mat. Tänkte göra kycklingfilé med egengjorda klyftpotatisar, sallad och en kallsås. Mumma :)  Lite fredagsmys! <3 Ska försöka få klart det tills Andreas kommer! :)

Sen ikväll är det ju Lets dance. Måste man ju se! :) 



Min rosor som jag köpte igår! :)

Trevlig fredag!

Torsdag

Igår hade jag en dag på soffan. Mådde inte så bra.  Hade ingen ork till att blogga något heller.

Idag är det bättre iallafall och jag är lite piggare! :)  Dock har jag haft väldigt ont i magen under dagen...skum känsla. Alltid är det något känns det som :P

Har jobbat 6:45-15:30 och efter de åkte jag hem till mamma och åt mat. Snitzel blev det, mumma! :)  Tjötade lite.  Sen gick jag ner till Ica där jag mötte pappa och handla lite. 
Sen jag kom hem har jag städat och pysslat om mig själv. Hårinpackning, ansiktsmask och naglar! :)  

Städa bort de få julsakerna jag hade hemma. Köpte vita rosor som jag ställt fram på soffbordet, mycket fint! Kan dock inte ta någon bild på det då jag ingen kamera har. Tröttsamt!  Vill ha min mobil!  Det har bara gått en vecka och det kunde ta fyra, fem. Jippi!

Ska ta det fortsatt lungt nu tills jag ska sova. Jobbar 6:45-15:30 imorgon också. Sen ska jag hem och fixa middagsmys till mig och Andreas! :)

Godnatt!

Det går bra nu!

Det flyter på bra nu. Livet alltså! :)

Jag jobbar en del och jag hoppas det håller i sig! :) Jobbade idag och har även fått onsdag, torsdag och fredag. Sen har jag tider nästa vecka också. Underbart!

Trivs i lägenheten, ska fixa min såkallade walk-in-closet när tid och pengar finns. Sen ska det upp lite saker på väggarna och så. Sen måste jag fixa en skohylla och se till att jag får min hatthylla av hyresvärden. 
Och sen är kärleken bra den med! :) Ska komma igång med träningen nu på fredag också! :) Livet är bra!

Nu blir det fortsatt lugnt tills jag ska sova.  Jobbar 14-21 imorgon.



Godnatt!


Måndag

Har haft en mysig, rolig och skön helg! Så jäkla gött att få sova ut coch bara vara! :)

I fredags vart det ju lets dance, många bra med denna säsongen. Men Bagge är väl den som är roligast att se! :)
I lördags fick jag träffa tre kusiner till Andreas, hur goa som helst! :) Klickade bra tyckte jag!  Följde med dem på en tjejfest i närheten och vi hade riktigt kul!    Efterfest på hundra trettiotvå!! ;D

Igår vart man en aningen seg efter festandet, drack en del vin och det gav ju en härlig skallebank...det blev slappt framför tvn och så åt vi hamburgare och gottade oss hela dagen! :) 

Snön började smälta bort en del i lördags iochmed att det regnade och jäklar vilka stora vattenpölar det blev! Jag önska verkligen att jag hade ett par gummistövlar för man hade vatten upp till halva vaden när man gick ute!

Sitter och tar det lugnt hos Andreas nu. Stannar här tills imorgon. Ska jobba kvällen imorn, onsdag och sen dagspass på fredag.

Trevlig måndag!

Fredag

Äntligen är det helg och äntligen kan jag koppla av!  Och sova ut om inte annat. Imorgon tänker jag inte lämna sängen innan tio! Minst!

Jobbade idag och det gick bra precis som alla andra dagar! :)   Och min lilla favorit är ju tillbaka och hon är så go! Vi har fått en fin kontakt och det värmer mitt lilla hjärta! :)

Nu har jag precis gjort mig iordning. Ska snart packa lite och sen bege mig mot Andreas! :)

Ikväll börjar Lets dance på tv4. Måste ju se Anders Bagge shaka!! :)



Trevlig fredag önskar duckface!

Otursdag!

Igår jobbade jag 6:45-15.30 och efter det åkte jag hem till mamma och åt lite mat och tjöta lite! :)
Sen handla jag lite och åkte hem. Färgade håret och glodde tv tills jag skulle sova. Hade ingen ork till att blogga.

Idag har jag haft en riktig otursdag känns det som!   Dagen börja med att bussen var 30 min sen! Så jag kom en halvtimme sent till jobbet idag..kul!  Sen på jobbet så gick min telefon sönder. Eller ja, touchen gav upp! Jävla skit! Då tappa jag humöret helt.  Sen visa det sig att det inte gick några spårvagnar och jag hade ju planerat att åka in till stan för att titta på Åhlens.  Tack och lov så började spårvagnarna gå kl fyra när jag slutade! :)

Gick till The Phonehouse och lämnade in min telefon på reperation vilket kommer ta 5 veckor eller nåt. Segt! =/  Fick en sketen lånetelefon så länge. Bara jag kan ringa/messa så är jag nöjd!  Så nu är man utan nummer, men börjar få in några nu! :)

På Åhlens fick jag iallafall med mig en lite större handväska, helt okej! :)  Sen blev lite en ny kalender och lite smink och lotion. Behövligt! :) Perfekt när man får presentkort! <3

Nu har jag precis vart i tvättstugan och satt igång två maskiner. Äter lite mat nu och kikar på tv.  Kl åtta tänkte jag se Göta kanal 3 och så blir det till att fixa tvätten.

Imorgon ska jag jobba 7-13 och sen senare på eftermiddagen ska jag hem till Andreas! :) <3

Trevlig kväll!

Tisdag

Va tråkigt det var att komma hem efter jobbet. Så tyst och tomt! =/ Har ju vant mig vid att sova med Andreas nu så det känns ensamt!  Mesig jag är...längtar redan efter helgen! <3

Det gick bra på jobbet iallafall. Dock gick klockan lite väl sakta tyckte jag. Men nu har man vart hemma en timme, kikat lite på nätet och tvn. Packade träningskläder nu också då jag ska träna och sola imorn. Tar med grejerna till jobbet för tänkte åka till mamma en stund innan jag ska träna.

Nu blir det lugnt framför tvn en stund till innan jag ska sova.  Godnatt!

Miss you! <3

Måndag

Jag lever..har bara inte tatt mig tid till bloggen något.  Men en liten snabb resume kan man la fixa, ha ha :)

I torsdags åkte jag och Andreas hem till Anna och Jarmo, käkade mat och umgicks. Spelade chicago och drack lite gott, mycket trevligt och roligt då jag vann chicago! :) 

Och i fredags var det ju nyår. Gick upp hyffsat tidigt och började fixa inför festen osv.  En mycket rolig kväll med kul sällskap! :)   Vi åt snittar till förrätt, potatisgratäng med fläskfilé till varmrätt och kladdkaka med vaniljglass till efterrätt! Riktigt gott! :)    Ett härligt gäng med många härliga skratt!   Bästa nyår på länge! Och den som vart mest speciell för mig! :) <3

 

I lördags vart man en aning seg så vi satt bara och dega hos Anna tills halv sex då pappa hämtade oss. Åkte då hem och hade myskväll framför tvn :)  Och igår vart det lika lugnt. <3

Idag har jag jobbat och det gick bra. Dock vart jag så trött att jag hade kunnat somna ståendes.  Ska jobba hela veckan förutom helgen, långa pass så lär vara seg på fredag kväll!  Men det blir goa pengar och jag hoppas på fler tider! :)

Har precis ätit middag och kikar nu på Jönssonligan på tv.  Bokade solning och bodypump på onsdag kväll! Dags att sätta igång! Har inte tränat sen 24e november! Så nu jäklar! :)

Nu blir det fortsatt lugnt tills man ska sova. Ska jobba 14-21.15 imorgon!    Godnatt!


  • Startsida