Tisdag

Det var fullt ös i söndags. Var iväg och handlade osv och sen fixade vi iordning lite i min lägenhet. Den börjar bli mysig! :) Visar bilder när den är nästintill klar, för nu ligger det saker, påsar osv överallt. Dessutom ska det ju upp lite saker på väggarna och så.
På kvällen så kom Andreas, Anna, Jarmo och Anneli hit. Käkade pizza, kollade tv och tjötade. Mycket trevligt! :) Jag fick julklappar av Anna och Jarmo som var ett Hardcore Superstar svettband och deras almanacka! :) Tack igen! <3


Igår kom Madde hit och så åt vi tacos tillsammans och tjöta lite! :)

Har gått och blivit jätteförkyld nu med halsont osv. Så igår och idag har jag vilat och tatt igen mig lite. Mycket välbehövligt!!  Hoppas jag inte har smittat Andreas nu bara! <3 Stackarn fick nog inte mycket sömn inatt, jag har snarkat som en gris nu när jag är så förkyld. Ha ha :)  

Nu har jag precis fått hit mina sista saker som var hemma hos mamma och pappa så nu har jag fullt upp med att pyssla, rensa och kasta påsar osv. I helgen kommer speglar och en taklampa upp. Och så ska pappa måla köket! 

Ska iväg till tvättstugan och se om det finns någon ledig tvättid imorgon, behöver tvätta lite kläder.   Efter det ska jag pyssla lite här hemma och sen krypa upp i soffan med glass framför tvn! :)

Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida