Fredag

Igår vart det ingen bra dag!  Jag var tvungen att sjukanmäla mig och det sög! Jag blev så ledsen och besviken! Men tack och lov förstod chefen och tillochmed han tyckte att jag skulle stanna hemma. 
Jag vaknade vid sex på morgonen med kramper i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Värken gick även ut på ryggen. (det var inte mensvärk) Det gjorde riktigt ont! Försökte vila för att de skulle gå över. Men det blev värre. Ringde sjukvårdupplysningen och hon gissade på att det kunde vara magsjuka på gång. Men jag spydde inte! När jag ringde hade jag haft ont i ca 3 timmar och skulle jag ha lika ont yttligare 3 timmar så skulle jag gå till läkarn.  Fortsatte vila en stund till ihop om att det skulle bli bättre. Vilket det inte blev så jag ringde chefen och förklarade allt och han tyckte att jag skulle stanna hemma och ta det lugnt. Tråkigt nog missade jag en brevidgång men eftersom att jag jobbat inom vården ett tag så vet jag hur det går till ändå så det var ingen större fara. Skönt att det "bara" var en brevidgång och inte ett arbetspass så dem skulle behöva fixa vikarie!
Så det blev mycket vila igår, vart så trött och slö i kroppen att jag tillochmed somnade inne på dass! Ha ha :)

Idag vet jag inte vad som händer. Har ingenting planerat så tar det som det kommer. Hoppas på att mitt paket kommer idag! Beställde ju kläder för några dagar sedan!

Trevlig fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida