Halloweenfest ikväll!

Jaa, ikväll är det då fest! Jag och Micke ska klä ut oss till vampyrer! Och ja, det har ju kostat en del för att man ska kunna se ut som en också! Men men, ska bli roligt att spöka ut sig! :) Smink, tänder, hår, naglar och fakebett! Har köpt sånt fakeskin så jag kan göra ett vampyrbett på halsen! Hoppas det blir bra! Hittade en tjejs blogg häromdagen och hon är makeupartist och hon visade hur man gör! :)

Håller på att ladda kameran nu för det ska tas massvis med bilder ikväll! :D Ska bli skoj! 

Funderar på att vila lite, är jävligt trött faktiskt! Borde nog vila så man orkar med kvällen och inte däckar kl nio! ha ha :D


HAPPY HALLOWEEN!


Lördag

Dålig uppdatering dessa dagarna, men sitter ju inte vid datorn när Micke är här direkt. Fast nu är han iofs och hjälper pappa med en flytt, snäll som han är! :)
Det var en mysig och rolig dag igår! :) Jättegod mat, men sämsta servicen igår! Dem hade typ glömt av oss kändes det som. För det kom ett gäng efter oss och yttligare två personer efter dem, och alla dem fick sin mat innan oss! :S  Hon som servera oss kom och sa att det blivit nåt fel i köket. Jaha, vi har suttit här en timme nu! Fick vänta en stund till och då sa Micke ifrån, tog 5 minuter sen hade vi maten på bordet.  Illa! Har faktiskt aldrig vart med om detta på Jensens innan. Det har tagit max 20 min att få maten. Inte 80.  
Jaja, gott var det iallfall och det blev en bananasplit till efterätt! :)

Filmen Trubbel i paradiset var faktiskt ganska rolig. Helt okej! Men inte HAHA fan va kul! :P Men jag tycker ändå att man ska se den. Mysigt med bio iallafall! Och roligt sällskap av Anna och Jarmo! :)

Så det var en bra och mysig dag igår trots att vi fick vänta så länge på maten. Men men! :)

Fredag

Underbart att man slapp sova ensam inatt! :)<3

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Sen ska vi en sväng till systemet och handla inför imorgon och sen vidare in till stan. Ska kika på lite kläder osv. Sen blir det en mysig middag på Jensens Böfhus och ikväll blir det bio! :) Trubbel i paradiset! Då ska Anna och Jarmo följa med, trevligt!! :) Verkar vara en rolig film! Han Vince Vauhn är ju rolig i sina roller! För det mesta iallafall!

Ha en bra fredag! :)

God kväll

Nu börjar jag bli trött..har vart vaken sen nio imorse och det börjar faktiskt kännas. Har hållt igång ungefär hela dan och har precis vart en sväng på ÖB och det fanns inga halloweendekorationer där heller. Man är väl för sent ute helt enkelt. 
Nu sitter jag och väntar på Micke som är på väg hit. Skulle egentligen vart här för längsesen men det kom förhinder imellan.  Men men, snart så! :)

Tänkte lägga mig på sängen och glo tv tills dess. Ni får ha en bra kväll! :)

Rosa bandet galan

Något jag funderat på är varför det egentligen är så stor cirkus runt Rosa bandet och bröstcancer och inte lika mycket runt prostatacancer?  Vad är det som gör att bröst ska få mer uppmärksamhet? Jag är kvinna och sitter här och gnäller över att männen inte får uppmärksamhet, haha något måste vara fel!

Nä, men det har alltid legat i bakhuvudet och gnagt och jag förstår inte varför det är så. Prostacancer är väl minst lika farligt och vanligt som bröstcancer? Varför inte slå ihop de till en och samma gala? Varför inte ge det mer uppmärksamhet lixom.

Man är så insnöad på rosa bandet att jag inte ens vet om det finns något band för prostatacancer? Har för mig att det finns ett blått. Eller har jag fel?

Ikväll är det iallafall dags för Rosa bandet galan på tv3. Någon som ska titta?

Cleaning lady

Nu har jag städat och haft mig en stund. Ska snart renbädda sängen och sen in i duschen! Dags att bli lite fräsch och fin. Haha, det lät som att jag inte hade varit fräsch på år och dar! Usch! :P

Nu sitter Micke och tatuerar sig den fan! Jag vill ju också! Snart så! :) Ska bli kul att se resultatet sen!

Ska iväg till ÖB senare och kolla om det finns halloweendekorationer inför lördagen. Får la se!

Uppe med tuppen

Nästan iallafall.. Hade gärna legat kvar och sovit någon timme till men då får jag säkert stressa sen. Likabra att gå upp tidigt och göra saker och ting i lugn takt. Ska strax bege mig ner till torget och hämta ut paketet, kolla lite i affären och köpa sköljmedel. Hem och tvätta och börja städa! Jippi... :P Sen ska jag själv bli ren också och i eftermiddag kommer ju Micke. Mysigt! :) <3

Godnatt

Spännande och bra avsnitt av Greys idag! Massa intriger, det gillar vi! ha ha :)

Har färgat bort min utväxt nu, äntligen! Jag hatar denna ständiga utväxt! Det går så fort mellan färgningar känns det som. Fast man får inte klaga, håret växer och bli längre! Me like! :)

Ska snart stänga av och lägga mig i sängen. Zappa lite på tvn och sedan sova. Har en del att göra imorgon. Ska städa, tvätta, renbädda, hämta ut paket och så kommer Micke! :) <3 Så ska försöka komma upp hyffsat i tid så jag hinner allt detta utan stress.

Sov gott! :)

Ullared

Jisses va trött i fötterna jag är nu!
Jag har inte bloggat något för vid halv tolv ungefär åkte jag med Emely och Johanna till Ullared! Jag var ute efter lakan och något att ha på mig på festen på lördag. Men det blev mer än så! Som vanligt, ha ha! :) Hittade dock inget att ha på mig men det blev två lakan, leggins, mysbyxor, nagelfil, vit nagelpenna, ansiktsmask, fotoramar, strumpor till pappa, duschtvål, handtvål, tandkräm, mysstrumpor, USAstrumpor, present till Micke, en body och strumpor till mitt kommande systerbarn. Kunde inte låta bli! Vet inte kön men köpte en färg som båda könen kan ha. Sen var det nog inget mer.

Det var hur mycket folk som helst där. Inte så konstigt kanske eftersom att det precis vart lönining. Man fick en och annan kundvagn i rumpan när man gick runt där inne.  Träffade Mickes mamma och syster också! Trevligt!! :)
Det blev alltsom allt 4 timmar på Ullared och sen åkte vi till Johannas lägenhet och lasta av hennes grejer där. Och nu äntligen är jag hemma! Har iofs varit det en timme nu.

Har fått en lapp från posten att jag har ett paket att hämta ut, och det måste vara linserna och sminket! Skönt det, att man fick det innan lördagen lixom!

Nu ska jag bara ta det lugnt, glo tv och ta nåt att äta.

God kväll

Försökte mig på att göra smycken förut men jag har ingen inspiration. Har hur mycket grejer som helst så vet inte vad jag vill göra! Illa! :P Får ju använda det nu när ja köpt så mycket! Kommer väl på något snart. Gäller att ha tålamod också!

Har inte färgat håret än heller, får la göra det imorgon för nu ikväll orkar jag inte. Ska titta på lite serier som kommer ikväll. Ugly Betty och Desperate housewives!

Jag ringde angående linserna och sminket och dem skulle kolla upp det och höra av sig under dagen, men icke! Dem har inte ringt än. Jag hoppas verkligen att det kommer imorgon! Ska ju användas på lördag!

Jag gjorde egen pizza till middag också, blev gott! :) En pizza man köper på en pizzeria är ju jättegod såklart. Men när man bakar den själv får man välja precis vad man vill ha och den blir matigare, inte lika fet heller! Hade korv och bacon på, mums! :)

Besökare

Vill du har fler besökare till din blogg? Gå då in HÄR och bli medlem så får du garanterat fler besökare direkt! :)

Hemmafru

God morgon alla! :)

Har vart vaken sen nio imorse. Kollat lite tv och satt igång en maskin tvätt. Och nu har jag stått och bakat bröd! Det ska bara jäsa en sista gång sen in i ugnen! Det blir grahamsbullar! Minns när man gjorde såna på hemkunskapen i skolan. Hoppas dessa blir lika goda! Nybakt bröd med lite smör och ost på! Mums! :)
Tvätt, och brödbak..känner mig som en hemmafru! Ha ha :)

Senare idag ska jag färga mitt hår och pyssla med smycken! :)

Bild lånad av google.


God kväll

Det blev en heldag på stan idag. Strosade runt lite här och där! :) Var hur mycket folk som helst inne på Buttericks, man fick verkligen panik! Så det blev snabba ryck där inne och ut fort! Märks att folk är ute i sista stund nu eftersom att det var så mycket folk där inne.
Sen blev det middag på Jensens, mumma!! :D Längsen nu så det var gott! Blir ev. Jensens på fredag igen! Hehe fine by me! :)
Nu ikväll har jag varit hemma hos Madde och glott film och tjötat lite. Alltid lika kul!

Fick hem mina pärlor också men har ingen ork att pyssla nu, så det får bli imorgon! :) Har fått massa fint nu! Nu ska man bara finna inspiration också!

Linserna och sminket har inte kommit än! Lite panik eftersom det ska användas på lördag! Det står att det skickades iväg i torsdag och att det skulle ta 1-2 arbetsdagar att få de. Alltså fredag eller måndag. Men icke! Så kommer det inte imorgon får jag ringa dem!

Jaja, ska snart krypa ner i sängen och kika på Roast på Berns! :)

Måndag

Det blev en härlig sovmorgon idag också! Men nu får jag hoppa in i duschen så jag vaknar till! Ska in till stan en sväng med Madde och kika lite!  Tror paktet med linserna osv kommer idag också så det får man väl hämta ut. Tror mina pärlor osv kommer också!:) Så ikväll tänkte jag fixa med smycken lite. Nu har jag alla delar jag vill ha! :)

Ha en bra dag! :)

Tatueringar

Satt inne på photoshopbloggen och kikade lite. (dem som ändrade om min bild häromdagen) och där såg jag en bild på en tatuering som en av tjejerna har. Och jag lovar, det är den snyggaste tatueringen jag sett!! Så jäkla avundsjuk är jag!  Gå in här och titta, så jäkla snygg!! Jag var också inne på döskallar och rosor ett tag men visste inte hur jag ville att döskallarna skulle se ut så den idén la jag på hyllan.  Jag blir riktigt avundsjuk faktiskt! Ha ha :D den är så jäkla läcker!  Självklart är jag nöjd med min egna också, men eftersom att jag själv var inne på de spåret så blir man ju avis! Jag ska göra fler tatueringar, ska ha ett hjärta på handleden när jag får pengar till det. Inte så dyrt, men vid denna tiden på året får man ju prioritera lite. Har man väl börjat tatuera sig så vill man ha mer och mer! :D Bästa konsten jag vet!

Såhär ser min egna ut iallafall :) Har en till i nacken, en liten symbol för oxen, mitt stjärntecken.






Pananormal activity



Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover.

Gå in här och kolla trailer 1, fyfasen asså! Denna film har premiär 13 november. Jag ska se den tänkte jag..kommer dö!


Tröttsamt

Va trött man kan bli på folk som inte läser det man skrivit? Jag har lagt in en text innan kommentarsfältet att jag inte är intresserad av frågestunder. Ändå har 6 st skrivit att "heej jag har frågestund, snälla skriv en fråga"...tröttsamt!

Sunday morning

Ni har väl inte glömt av att vrida tillbaka kl en timme inatt?  Den timman har faktiskt gjort mig skittrött! :O  Man borde ju va piggare eftersom att jag fått sova ut. Men icke!

Idag måste jag tvätta!   Söndag är en riktig tvdag så idag blir det repriser, serier och film! :) Härligt!  Jag har ingen vidare kraft i kroppen idag och har ont sen jag slog i mig häromdagen så jag tror inte jag lämnar hemmet idag. Ha ha!


God kväll

Det blev aldrig att jag gjorde något smycke. Följde med pappa till affären, handlade lite och lagade sedan mat. Sen har jag suttit här lite och tittat tv. Och nu ska jag se på filmen på tv4! :)

Hoppas ni har en bra lördag iallafall! :)


Lördag

Det blev inga många timmars sömn inatt så har vart helt slut på jobbet idag. Men det gick bra ändå! :) Och nu är man hemma. Har iofs var det en stund nu.  Är ganska så seg men vill ändå inte gå och vila. Kanske jag blir ännu tröttare eller får svårt att somna inatt.
Ska iallafall inte göra något speciellt ikväll utan det blir lugnt för min del. Glo lite tv och så! :) Tänkte titta på filmen Little miss sunshine som visas på tv4 ikväll.

Nu funderar jag på ifall jag ska greja med något smycke, har inget bättre för mig! :)

Idol

Grymt rocktema ikväll! Erik var självklart bäst! Han andas ju rock!

Sitter och zappar lite på tvn nu och väntar på röstresultatet. Tror det kommer stå mellan Niklas och Erika ikväll. Stackars Rabih, rock är verkligen inte hans grejs, han har ingen kraft i rösten. Men han försökte iallafall! :)

Efter Idol blir det väl till att sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att jobba!   Så godnatt! :)

Jocke Berg

Detta var som sagt den bästa konserten med Hardcore Superstar så det lär nog komma upp fler klipp! :)


Sug efter kinamat

Håller på att laga mat nu. Det blir kyckling med bakpotatis! Mumma! :) Fast en smarrig pizza hade inte suttit fel nu! Eller Kinamat! Gud som jag har suktat efter kinamat nu! Flera veckor, blir galen! Fattar inte varför jag inte gjort något åt det.  Iofs åt jag och Micke thaimat men det är ändå inte samma. För det smakar inte som min favoriträtt så det räknas inte. Ha ha! :D

Märks att det är löning för dem flesta idag! När jag var nere och handla med Madde så kändes som som att man var i djungeln. Folk överallt och dem knuffades och höll på. När jag skulle betala fick jag en kundvagn i röven hela tiden. Och en annan knuffades för att komma före osv. Ganska irriterande!  Tur att man hade sån scanner och slapp stå i kö iallafall. För dem var 5 meter långa, minst!

Ikväll är det som sagt Idol! :) Får lägga mig hyffsat tidigt för ska upp kl sex imorgon bitti för att jobba 6-45.15




Hardcore Superstar

Här kommer det en till filmsnutt från konserten med Hardcore Superstar!


Ljuvating.se

Fick hem mina pärlor osv som jag beställde från ljuvating! :) Så ikväll kanske jag pysslar med något smycke! :)
Köpte mockaband i rosa och svart. Röda pärlor. En kedja. Silvriga berlocker som fötter, hjärtan och två olika former med text på som Made with love och Made for you. Fick även en lite bonusgåva. Där i var det en lilagrå sten, en hattnål, ett lås, ett par slags vingar, och lite annat! :) Mycket fina saker! Håller ni på med smycken så gå in på www.ljuvating.se och kika! :)


Grymt snyggt!



Jag var inne och kikade på http://biljaochtessisen.blogg.se/ där jag såg att man kunde skicka in en bild på sig själv så gör dem om den. Och jag blev grymt nöjd med min! Så sjukt snyggt!!! Tänk om man kunde ha sånt hår ändå!
Dem är jätteduktiga på det dem gör! Önska att jag också kunde göra sånt!  Ni ser vilken bild dem användt sig av! grymt! :D


Fredag

Jisses, det känns att jag ramlade igår! Nu har jag fått ont i ryggen också! =/ Hoppas det går över fort!  Snyggt blåmärke har man fått också. Ha ha! :) Ser inte klokt ut!

Idag hoppas jag på att linserna och sminket kommer och även mina pärlor! :) Får la se vad som dyker ner i brevlådan om en stund! Dem borde komma idag. Har fått mail att sakerna blev skickade igår så det gör dem nog. Får la se! :)

Dagen ser ut att bli lugn idag. Blir väl en tripp till affären sedan skulle jag tro. Och ikväll är det Idol! :)


Höstmys

Nu ska jag krypa ner i sängen, sätta på P.S I Love you, tända ljus och mysa med mig själv! Micke som fattas! :( Men om en vecka är han här!! <3

Så vi hörs imorgon igen!  Godnatt!:)

Pyssel

Har suttit och tittat på lite smyckessidor nu en stund och har beställt lite saker från två olika sidor för sammalagt ca 250 kr. Får hyffsat mycket för pengarna så det är inte så farligt! :) Får väl hem sakerna nästa vecka och då ska jag minnsann pyssla! :D  Det är jättekul att göra smycken faktiskt. Man ska bara se till att använda dem också! Ha ha :)  Bra att ha sånt här hemma ifall någon fyller år och man är tom på andra idéer. Smycken uppskattar ju alla, speciellt tjejer! :)

Har beställt från
http://www.pagoni.se/
http://www.ljuvating.se/

Aoooutch!!

Fan vilken klant jag är! På något vis ramlade jag omkull med datastolen och slog i sidan av låret precis under rumpan. Slog i mig på själva handtaget på stolen också. Fy vilken smärta! Strålade i hela benet på mig och jag bara låg där i fem minuter. Och av ren reflex börjar man ju grina för att det gör så jäkla ont! Men men, upp på benen igen och det känns kan jag lova! Lär säkert ha ett snyggt blåmärke där imorgon!
Jag är verkligen klantig! Pinsamt! Ha ha ! :)  Vet inte riktigt hur jag ska sitta utan att det ska göra för ont heller.

Om en stund ska jag och mamma ner och handla lite. Jag är så grymt sugen på clementiner och alla möjliga frukter! Så ska köpa med mig en del och smaska på! :) Sen får man väl hitta på något till middag också..hmm...

Kvällen blir lugn, kanske slänger ett öga på Frölundamatchen!

Almanacka

Jag fick min almanacka idag som jag beställde på http://www.personligalmanacka.se/ för någon vecka sedan. Jag blev riktigt nöjd faktiskt! Kul med något eget! Visst kan någon göra en likadan men ändå inte. Jag har ju valt vad som ska finnas innuti och skrivit in födelsedagar osv! :) Så den blev jag nöjd med!

Vaccination

Jag är så fundersam!  Jag har tackat ja till att vaccinera mig på jobbet. Men nu när man har läst och hört saker så börjar jag tveka!  Man blir sjuk när man tar sprutan, man får influensasymtom. Visserligen ska det inte sitta i så länge utan bara 2 dagar.  Men har hört om folk som vaccinerat sig som vart sjuka längre och som fått massa jobbiga biverkningar osv. Man får ont i armen, det kliar osv.
Jag är inte ens rädd för svininfluensan! Det var samma hysteri när fågelinfluensan härjade! Folk dog, den var livsfarlig och man kunde bli så sjuk osv. Och det fanns ju ett vaccin då också.  Men jag vaccinera mig inte då och klarade mig fint så varför ska jag göra det nu?

Mitt immunförsvar är inte det bästa men jag är inte rädd ändå. Jag vet inte om jag är i någon riskgrupp heller. Hade jag haft någon sjukdom, hjärtfel osv så hade jag nog vaccinerat mig utan problem.
 Fast...jag har hört att dem som tillverkat vacciniet..dem vill inte ens själva ta det! Tror dem inte på det dem framtagit eller vad är det frågan om? 

Sen säger folk att man kan inte bara tänka på sig själv. Att om jag inte vaccinerar mig så kan jag smitta folk i min omgivning. Låter kanske självvisk nu, men har inte dem själva vaccinerat sig så är ju inte det mitt fel!! Jag ska ju känna vad jag själv vill och inte tänka på alla andra. Skulle jag nu bli sjuk så skulle jag hålla mig undan från folk tills jag blir frisk. Det är ju andras val om dem vill vaccinera sig. Jag ska ju inte känna mig tvingad att vaccinera mig bara för att inte göra andra sjuka. Dessa "andra" får ju "skylla sig själva" om dem inte heller vaccinerat sig isåfall... Är tveksam..men det lutar faktiskt åt att jag inte vaccinerar mig!

Onsdag

Det blev inte så mycket sömn inatt som jag misstänkte igår. Men det gick bra på jobbet ändå!:) Jobbade på bra idag och höll igång nästa hela tiden.  Ska jobba på lördag igen! :)
Jag struntade istan idag iallafall. Hade ingen vidare lust eller ork till det så jag åkte hem efter jobbet!  
Har kollat lite på nätet och läst min mail, och ska snart baka scones till soppan som jag och mamma ska äta! :) Gott! :)
För övrigt blir nog min kväll lugn. Greys Anatomy idag! :) Kanske pysslar med något smycke också! :)

God kväll

Det gick bra på jobbet idag och tiden flöt på hyffsat bra! Ska jobba imorgon och på lördag också! :) 6.45-15. Skönt med lite fler timmar iallafall! Denna lönen är ju viktig, den man köper julklapparna för typ!

Fick mina underkläder av Anita också. Beställde ju från henne för någon vecka sedan. Newbody är märket. Jättesköna verkligen!

Får väl gå och lägga mig snart så jag orkar upp imorn. Nackdelen när man jobbat kväll är att man har svårt att somna sedan. Och vet man att man ska upp tidigt så stressar man upp sig ännu mer och då kan man inte somna. Man ligger och tänker, jaha nu är det bara fem timmar kvar tills jag ska gå upp. Sen är det kört. Men bara jag får frya timmar blir det bra. Lär väl somna bättre imorgon kväll då!

Ska in till stan imorn efter jobbet. Kolla lite Halloweengrejer och så! :) Fördriva tiden lite.

Godnatt! :)                Micke <3


Tisdag

Jisses va seg jag är idag!  Hade lite svårt att somna inatt. Var några sketungar som körde omkring på en cross som lät som bara den. Fram och tillbaka utanför mitt fönster. Trodde jag skulle bli galen! Somnade till slut iallafall men har ändå haft en natt där jag vaknat, somnat, vaknat, somnat. osv! 
Lär väl somna gott ikväll då!  Ska ju jobba några timmar också, kanske tröttar ut mig ännu mer så jag sover som en gris inatt! :)

Ska iväg till jobbet om en timma så det händer inget speciellt fram tills dess.

God kväll

Har suttit och tittat på lite olika sidor med smyckesdelar nu! När jag får pengar ska jag beställa hem lite saker. Hittade massa billigt! Fina berlocker bland annat. Tycker sånt är jätteroligt nu! Har en del grejer hemma men vill ju ha mer! Speciellt berlocker för det har jag inte.

Har även beställt hem mina och Maddes linser och smink till halloween nu! Kommer bli fräckt! Ska bli kul! :D Man får ta det med en klackspark och sluta ta allt så allvarligt! Menar just med klädseln osv. Det behöver inte vara perfekt, det är bara en fest! Att man ens försöker är ju bra det! :)  Hade ju såklart vart kul med en riktigt dräckt som finns på Butterix bland annat. Men jag får prioritera lite. Kan inte köpa en dräckt för 500 kr som jag bara kommer använda en gång. Men det blir bra ändå! :)

Ska snart inta sängläge, glo lite tv och sedan sova. Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt, ut på en promenad och sedan jobba 14-21.15.

Färjan

Haha kan inte sluta skratta åt töntarna som var med i dagens avsnitt! De två killarna med glasögonen och deras dator som försökte med lite grejer. Pratade roligt gjorde dem också! Såna tekniktöntar! Jaja, ska inte döma dem men underhållande var dem iallafall! :P Ha ha

Hon som filmar och pratar med folk- "Blir det mycket godis nu då?"
Ena killen svarar med stort léende - "Det blir det!! Och mycket programering!"

Jisses! :P

Halloween

Har suttit och fixat ett inbjudningskort till festen nu. Hade inget bättre för mig och det blev faktiskt bra! Dem som är bjudna vet ju redan, men det är alltid kul med inbjudan! :)  
Här får ni ett litet smakprov från inbjudan iallafall!  Visar inte hela eftersom att det står lite privata uppgifter! Har även gjort det suddigt så man inte ska se hur det ser ut helt! Finns ju dem som är inbjudna som ska få kortet som läser min blogg! ^^

Måndag

Har precis varit nere på torget en sväng med Annica. Kikat lite i affärer och handlat lite på Ica. Jag hittade ett par fräcka lösnaglar som jag ska ha på halloween! :)  Svarta med spindelnät på typ. Fräcka och riktigt snygga!
Nu ska jag bara hitta nåt att ha på mig också, något svart! Får la se vad man hittar! I värsta fall får det bli en sopsäck! ha ha! :D

Imorgon ska jag jobba 14-21.15. Skönt att få nån mer dag iallafall! Ska ev. jobba på onsdag också!
Min kväll blir för övrigt lugn iallafall. Glo nån film kanske! :)

Panik!

Jisses, idag slog det mig att det är två månader kvar tills julafton! Jag känner hur paniken börjar ta in på mig nu. Julklappar? Jaha, vad ska man köpa? Och framförallt, med vilka pengar!? Det gäller att spara det man har nu och att prioritera! Ingen förväntar väl sig nog någon julklapp ifrån mig. Så fattig som jag är. Klart Micke ska få! Och Liam och den "nya" såklart! Om en månad är den nog ute bland oss! Får la se hur det blir med julklappar som sagt. Har ju mina idéer iallafall. Bra är väl det!  Jag vet inte ens vad som händer till jul? Ska vi ens fira som vanligt eller vad sker?  Bara jag får julskinka och tomtegröt är jag nöjd!

Det var bättre när man var liten! Hela familjen var samlad och allt var helt annorlunda då!  Nu känns det nästan lite påtvingat på något vis? Stress över mat, stress över julklappar. Man stressar så mycket för något som är över på några timmar. Va negativ jag låter, men så är det faktiskt.   Jaja, får väl se hur årets julafton blir! :)

Bloggtrafik

Vill du ha fler besökare till din sida? Gå då in HÄR och bli medlem så får du garanterat fler besökare med en gång! :)

Van Halen - I can't stop lovin' you

Riktigt bra låt!!


Tack älskling! <3

Fick ett jättesött kort på posten i fredags! Micke som skickade lite kärlek! :)<3 Precis vad jag behövde! Visst är kortet fint? :)


Smycken

Har gjort lite mer smycken! :) Ett enkelt armband med en krona från Pearls for girls. Och ett halsband med lite olika detaljer! :)  Vad tycks?


One tree hill

Idag har det varit lite mer action i mig än vad det var igår iallafall! :)  Har vart ute och handlat med mamma lite, lagat mat och lite så.   Usch, har vart sjuk hela veckan och nu när man mår hyffsat bra igen då kommer en speciell tid i månaden istället. Jippi!
Nu sitter jag och tittar på One tree hill. Lite trist att Peyton och Lucas inte är med längre, nu när dem hade fått barn osv. Men men!
Blir väl fortsatt lugnt ikväll, med lite tvserier och film!

Bloggawards

Jag är inte den enda som kommer skriva om detta idag. Och alla vet det nog redan men ändå.  "Foki" vann tre priser igår, grattis! Jag har aldrig läst hennes blogg faktiskt men tydligen är den ju bra! "Kissie" vann årets kaxigaste blogg och ja, det var rätt person som vann det!  Och "Blondinbella" blev årets blogginspiratör. Stämmer väl det med, hon har många texter som unga tjejer tar åt sig av!

Jag är glad att jag har min lilla "svenssonblogg". För då får jag ha ett privatliv och kan skriva om precis vad jag vill utan att hela Sverige ska kommentera och att man får skit från andra håll osv. Ja, ni vet så som storbloggarna har det! ^^ Men men, kul för dem iallafall! ha ha :)

Årets Blogg: Anchisa “Foki” Wallström
Årets Nykomling: Anchisa “Foki” Wallström
Årets kändisblogg: Magdalena Graaf
Årets mest originella: Anchisa “Foki” Wallström
Årets veteran: Stina-Lee Berg
Årets blogginspiratör: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip
Kaxigast i bloggvärlden: Alexandra” Kissie” Nilsson
Årets manliga: Calle Schulman
Årets fashionista: Lisa “Lisaplace” Olsson
Årets foto/design: Elin “Nevnarien” Kero
Årets Guldpenna: Sanna Lundell

Hardcore Superstar

Avslutar dagens bloggande med en kickass låt!! :D





Kärlek

Åh vad jag skulle behöva lite kärlek nu! En kram eller två. Lite ömma ord och en kyss!  Neej detta är ingen smörblogg, ha ha! :)   Micke, ta dig hit! <3

Wild hogs börjar på tv4 nu, sett den innan och den är rätt rolig. Vet inte om jag ska fortsätta se den eller sätta igång någon film. 
Får faktiskt ångest över att jag inte har gjort något idag. Har legat i sängen och glott tv. Duschat, men det räknas ju inte som någon vidare aktivitet.
Jag vill träna, men får inte pga penicillinen! Värdelöst! =/  Jag vill shoppa men ja, till det behövs det pengar! jag vill tatuera mig, men samma där, pengar!   Om man ändå hade vunnit på lotto eller nåt!

Vilken glamorös lördag det har varit! Ha ha :D    


Uttråkad

Det har verkligen varit en slapp lördag. Jag har nästintill legat i sängen och glott på tv hela dagen lång. Nu tog jag mig en dusch och kleta på ansiktsmask. Lite action i mig idag ändå. Ha ha! :)
Men nu börjar jag bli riktigt uttråkad. Jag vill ut på en promenad men inte ensam. Varken kul eller särskillt tryggt nu när det börjar bli mörkt.

Ser ut som att kvällen går i samma takt. Tv&film och bädda ner sig under täcket. Slappis nr ett, det är jag!

Svenska Hollywood fruar

Jag har aldrig varit intresserad av det programmet. Dem flesta har bloggat om det eller så har man hört folk prata om det. Anna hit och Anna dit. Jag har som sagt inte brytt mig om det.
Nu står dock tvn på i bakgrunden och det går en repris av SHF (svenska hollywood fruar) och det räcker att bara lyssna på dem för att höra hur patetiska dem är! Med Anna handlar verkligen allting om yta. Är man tjock är man inte värd att älskas!  Och med Maria som har läppstift, har man inte det så är man naken! Hon kletar på det tio gånger i timman typ! Jisses! Och sen Agnes som ska vara brun hela tiden och som gör ansiktsbehandling med 24 karats guld!   Jaja, undra vad dem skulle göra om dem en dag förlorade alla sina pengar? Jisses!!

Dessutom pratar alla så jäkla jobbigt!!

Lördag!

Klämkäcka Camilla åkte ur igår. Ja, det var väl rätt person som åkte! Jag tyckte hon var för mycket. Precis som juryn sa, en liten version av Kicki Danielsson.  Jag tycker Camilla tillhör shlagergänget. Inte låter hon som någon poptjej iallafall! Blev så irriterad när hon gjorde upptempolåt av my heart will go on. Vad tänkte hon där? Samma på Hallelujah. Hon förstörde dessa låtarna!
Jag håller iallafall på Erik och Tove. Hoppas Erik är kvar när det är rocktema för då kommer han äga dem alla! :)

Idag är det lördag och det ser inte ut att hända något särskillt. En slappdag antagligen. Körslaget ikväll. Såg första avsnittet och gillade den röda kören, Rigo. Dem gjorde ju Pitbulls låt I know you want me så jäkla bra! Så det blir väl att man tittar på det ikväll.
Annars får man väl ta dagen som den kommer bara! :)

Definitely, maybe

Nu tänkte jag titta på film i min renbäddade säng! Mysigt! :) Köpte två filmer för 99 kr igår. Denna och P.S I love you.
Efter filmen blir det nog till att sova! Har vart igång hela dagen så tröttheten börjar ta in nu!
 Har inga planer inför imorgon. Jag tar det som det kommer!  

Godnatt allesammans! :)

Tatueringssugen

I veckan var jag med när Emely och Madde tatuerade sig och jag blev grymt sugen på att göra en jag med! Har man väl börjat tatuera sig så vill man bara ha mer! Har iallafall nu kommit fram till en som jag vill göra! Ska bara ha pengar! Den kommer väl kosta 300 men har inte råd för måste prioritera lite nu!  Har slösat nåt så fruktansvärt mycket nu de senaste. Vet inte på vad egentligen! Usch, klipp sönder mitt kort någon!

Har inte ens fixat det jag ska ha till halloweenfesten! Det kostar runt 400 allt som allt. Kläder vet jag inte än!? Skiter snart i vilket och tar bara nåt jag har hemma. Jag ser fram emot festen men inte alla kostnaderna! Har ju pengar på sparkontot men dem borde jag spara! Får inte så mycket lön nu i slutet av oktober och inte heller i november som det ser ut som. Sen vill jag ju resa. Och julklappar!! Jisses!! Vettetusan hur detta ska gå!

Pengar = deprimernade just nu!


Idol

Bäst ikväll var;

• Reza - Helcool! Och hon fick in lite Jackssonljud! :)
• Rabih - Lite rysningar fick man väl! 
• Erik - Hade lite låga förväntningar eftersom han mer är för rock men han satte det!



Design

Har pillat med min design ett tag nu. Ändrat lite färger, signatur och kommentarsfältet. Headern är tillfällig men den får duga! Vet inte riktigt hur jag vill ha det. Kanske får be om hjälp! Någon som vill kanske? :) 
Det andra är jag nöjd med iallafall!

Nu tänkte jag ta mig en skön dusch och pyssla lite innan Idol börjar!  Har även en maskin tvätt till att sätta igång och så ska jag renbädda. Sen är jag klar med städandet!




Ombyggnad pågår!

Bloggen ser nog lite skum ut men jag sitter här och pysslar med min design!

Fredag!

Det har snöat idag!! Redan?  Jisses, dags att ta fram vinterjackan snart! Finns folk som redan gjort det, men dem kommer ju frysa när det blir riktigt kallt ute! Man ska frysa in vintern och svettas in sommaren!

Var nere på biblioteket förut och träffade Anita för att ge henne pengar, har beställt underkläder av henne! Sen tog jag en runda inne på Ica och handlade lite. Glömde dock gå till apoteket vilket jag måste göra. Segt!  Så jag får väl ta mig ner till apoteket och sen hem och börja städa. Tänkte städa ordentligt idag och sen skrubba mig själv och ta ett härligt bad! :)

Ikväll är det Idol med Michael Jacksson tema! :)


Alice In Wonderland



En film jag bara måste se! Verkar riktigt cool! :) Kommer på bio 2010 i mars om jag inte missuppfattat!


Torsdag

Dålig uppdatering idag så nu kommer det väl några inlägg på raken, ha ha! :)

Gick upp vid tio imorse och fixade med lite brev osv, har bland annat skickat iväg provparfymen som en vann! Och ett kort till Micke! :) <3
Sen kom Madde hit vid elva tiden och så åkte vi in till stan. Jag fick lämnat tillbaka min dress och fick pengarna tillbaka! Inga problem alls. Vi gick vidare till buttricks där Madde hittade lite saker som hon ska ha. Och så åkte vi hem för att hon skulle jobba. 
Blev bjuden på fika hos Annica vid två tiden och där har jag varit fram tills nu! Jag fastnar alltid inne hos henne! :) Vi har tittat på film och ätit kladdkaka!  Blev även bjuden på tacos, mumma! Tack igen! :)
Jag köpte filmen P.S. I love you förut och den var hur bra som helst! Jättebra film verkligen! Ena stunden skrattade man, sen grät man sen skrattade man igen. Och så höll man på! En gripande film och så romantisk! Har ni inte sett den så gör det!!

-"En kärleksfull film om att tappa fotfästet, släppa taget och lära sig älska"


4 gånger om dagen i en vecka!

Jaha, nu ska man käka penicillin i 7 dagar. Fyra tabletter om dagen. Jisses! Jag hatar detta! Penicillin brukar även leda till svamp (ja, inte så mysigt att skriva om, men det är bara fakta!) så är väl likabra att införskaffa sig behandling mot det redan nu! Jag har inte vart sjuk på länge som sagt, och nu blir jag det ordentligt!

Ska förresten vaccinera mig mot nöff nöff sjukan! Ha ha! :)  Får det gratis (tror jag?) på jobbet. Är väl likabra att göra det. Mitt immunförsvar är lika med noll och ungdomar är ju i riskzonen.

Köpte en dress jag skulle ha på halloweenfesten idag, packar upp den för att kunna testa och ser då att den är sönder! 339 kr är ändå 339 kr! Så jag ska in med den imorn och lämna tillbaka den! Dem kommer säkert fula sig och säga att den gick väl sönder när jag testade. Men jag har inte ens testat den! Den är sönder på 3 olika ställen. Folk testar faktiskt dräckterna i butiken! Så det blir hus i helvete om jag inte får mina pengar tillbaka!

Nää nu blir det till att sätta på en film och krypa ner under täcket! :)   Godnatt!


Aj! =(

Jag hade fel, jag mår inte alls bättre!  Jag skulle stannat kvar i sängen idag! Jag har nämligen fått öroninflammation!! :( Usch! Har jätteont i högeröra och hörseln funkar till 50%  Har rethosta, fortfarande lite ont i halsen. Man hör det på mig! :(   Ja, jag tycker synd om mig själv! ha ha!

Längsen jag var sjuk nu och nu blev jag det ordentligt!   Tack och lov att jag har bytt vårdcentral iallafall! Ingen väntetid alls och jag var där max 5 minuter! Underbart!!

Nu ska jag iväg till apoteket istan! Penicillinkur nu! :(


Onsdag

Idag känner jag mig lite piggare! Fortfarande seg i hals och näsa men det känns bättre iallafall! :) Har precis tatt mig en dusch och sitter och gör iordning mig lite smått. Ska in till stan en sväng för att hitta tillbehör till halloween! :) Måste ha lite smink osv så man kan sminka sig sådär creepy! Ha ha :)

Ha en bra dag! :)

Tisdag!

Har inte haft någon vidare ork eller lust att sitta vid datorn idag. Det blev att jag sjukanmälde mig och stannade hemma idag med. Bra var väl det för har inte alls mått bra. Gör jag inte nu heller, så tänkte snart bädda ner mig under täcket! Har vart ute och tatt lite luft idag iallafall. Köpt nya halstabletter! Ha ha!
Värdelöst att vara sjuk! Man bli så ynklig, orkar inte göra nånting. Det gör ont överallt och man gnäller. Men det har man väl ändå rätt till när man är sjuk!?

Det är nog lilla Liam som smittat mig, han var ju förkyld. Men det är det värt isåfall. Gullunge! :)

Nää, dags för sängen! Hoppas alla haft en bra dag iallafall! :)   Godnatt!

Hatar att va sjuk!

Usch va seg jag är! Sitter i valet och kvalet ifall jag ska ringa jobbet igen eller om jag ska vänta tills imorgon bitti och se hur jag mår. Mår jag likadant imorgon bitti kan det vara svårare att få in någon så jag vettetusan! Jag vill jobba så jag får väl bita ihop då kanske? Ska fixa mig en kopp té och ta ipren nu! Jag vill inte vara sjuk. Man hör på mig att jag är tjock i halsen. Tack och lov för att jag opererat bort mandlarna, annars hade jag väl inte fått nån luft nu!

Nä åter till sängen!

Personlig almanacka!

Jag hittade en sida på nätet idag, där man kan göra sin egna, personliga almanacka! Kostar 275 kr, lite dyrt kanske? Men man får ju den ändå så som man vill ha den! Så nu har jag skickat efter en och det tar ca 2 veckor innan man får den.

Vill du göra din egna almanacka så gå in HÄR och kika! :)

Måndag

Jaha, det blev till att stanna hemma från jobbet idag! Värdelöst! Men jag har ont i halsen och även i kroppen. Ingen vidare bra idé att jobba då! Men ska dricka té och käka ipren och hoppas på att det går över! Ska jobba imorgon!  Lite segt att man måste ringa innan tolv för att säga om man kommer eller inte. Man vet ju inte hur man mår framåt kvällen. Men man, får hoppas på det bästa!

Tänkte ladda en maskin tvätt snart så man gör någon nytta iallafall. För övrigt blir det lugnt för min del. Tv&filmdag helt enkelt! :)

Godnatt

Nu blir det till att krypa ner gott under täcket, glo lite tv och sedan sova! Ska jobba 6.45-15.45 imorgon! Therese är snäll som hämtar mig imorgon bitti! :) Efter jobbet tänkte jag tvätta lite, det behövs! Ev. städa också! Får se imorgon!

Hoppas för bövelen att jag inte håller på att bli sjuk! Är seg och lite smått öm i halsen. Men det har nog gått över tills imorgon hoppas jag! Orkar inte vara sjuk.

Godnatt! :)

DKNY


Tv-time

Nu ska jag snart titta på One tree hill, följt av Priviledged! Älskar söndagar, massa serier, plus repriser! :) En skön slappiskväll helt enkelt! :) Efter det blir det en skön dusch och sedan ska jag titta på filmen Dagboken (Notebook), riktigt bra film! :)


Bloggtrafik

Vill du ha fler besökare till din blogg?  Klicka då här och regristrera dig gratis och du får garanterat fler besökare! :)


Söndag

Har haft det riktigt mysigt och roligt hos syrran! :) Vi har lagat mat, spelat sällskapsspel och tittat film. Jag fick lära mig ett nytt kortspel, Trebello tror jag det hette. Riktigt kul iallafall! :)   Kul att umgås med syrran också. Det blir ju inte så ofta nu!   Och lille bus Liam! Helt vild och underbar! :)

Igår kväll när vi tittade film så kunde man se hur bebisen rörde sig i syrrans mage. Riktigt coolt! Jag var helt fascinerad och kunde inte sluta titta. Sen fick bebisen hicka också! ha ha :D coolt som sagt! Jag visste att man kunde känna sparkar osv, men inte att det var såpass synligt! :)

Har vart vaken sen sju imorse! Liam var hur pigg som helst. Kom upp till mig och la sig under täcket och så tittade vi på Pokemon tillsammans. he he! :) Sen lekte vi med lego!

Riktigt mysigt har det varit.  Nu är jag hemma igen och väntar på att det ska bli mat. Sen blir det tv-tittande och en dusch.


Lördag!

Som jag skrivit innan så var konserten grymt bra igår! Det var fullt ös hela tiden och dem blandade nya och gamla låtar! Fick t.ex. höra en snutt av Shame precis som jag hade önskat mig! Så det var grymt! :D Laddade upp ett klipp innan där dem kör Into Debauchery. Och om ni söker på anniieF på youtube kan ni hittade de andra klippen jag har från igår! :)
H.e.a.t var grymma live! :D Dem ser ju lite roliga ut men fan va bra dem är! Emely och Toffe tyckte dem var kassa, dem vet inte vad dem pratar om! ha ha! Dia psalma var helt ok. Ok, mer får dem inte! Haha! :)

Nu är min lilla tävling avslutad också! Det var inte många som ville vara med men nångång får man ju testa! Och vinnaren blev Elin  :)

Nu ska jag strax äta frukost och sedan ta mig en dusch. (Något jag typ alltid skriver och vem bryr sig egentligen om det? Ingen men ändå skriver man det, ha ha)
Sen ska jag iväg till syrran! :) Ska bli roligt! Har ju saknat henne och lilla Liam! :) Så det ska bli roligt som sagt! Komma iväg hemmifrån lite också!

Kanske bloggar något innan jag åker iväg men sen blir det ingen uppdatering försen imorgon. Orkar inte släpa med mig min dator och det har blivit något skumt på mobilen så jag kan inte logga in på hemsidor där! :S

Ha en bra dag! :)

Hardcore superstar

Här kommer det ett filmklipp från igår! Jag filmade med mobilen så det blev ju sådär men iallafall något!  Grym konsert!!! :D


GRYMT!!!

Det blev ingen mer uppdatering innan konserten. Gjorde mig iordning, lagade mat och så kom Madde, Emely och Toffe hit, så hade inte tid för bloggen.

Detta var helt klart den bästa konserten någonsin!!! Jisses va grymt det var. Jag är lite hes men det börjar släppa nu. Min hörsel fungerar väl till 60%. Tjuter lite och har sig. Ha ha, men det var det värt!!:)

Ville bara uppdatera lite snabbt. Dags att sova nu!  Godnatt :)


Taggad!

Sitter och lyssnar på Hardcore Superstar och H.e.a.t nu och börjar bli lite taggad inför ikväll!  Sitter och pysslar med naglarna också!   Sen börjar det roliga. Håret och sminket. Jisses, what to do?  Är väl bara att försöka och hoppas på det bästa! Tänkte nämligen försöka mig på en sotning! Får la se hur detta går! Blir det bra kanske jag slänger in någon bild!

Fredag

Filmen var jättebra igår. Riktigt bra film och nu vill jag se trean! Störde mig dock på slutet men man får väl svar i trean då.     Det var en rolig kväll iallafall. När jag kom hem tvättade jag bort sminket och gick och la mig. Somnade på studs! Jisses va trött jag var igår!  Idag har jag iallafall fått sova ut. Till halv elva iallafall.

Ska snart ner och sola och handla lite. Sen hem och ev. pyssla med något smycke.   Måste även pyssla lite med mig själv. He he. Svarta naglar osv. Det är ju konsert ikväll!! :D  Hardcore Superstar och förbanden är Dia psalma och H.e.a.t! Kommer bli grymt! :) 
Ska bli grymt att få höra Into debauchery live!

Torsdag!

Idag är jag trött! Fick väl sova ca fyra timmar inatt. Hade jättesvårt för att somna! Låg och vred och vände mig i tre timmar. Sista gången jag kollade på klockan var den halv två. Jippi tänker man när man vet att man ska gå upp kl sex.
Men men, har iallafall jobbat 6.45-15.45 idag och det flöt på hyffsat bra. Har varit flitig och jobbat på bra! :)
Hade som vanligt kul med Therese på jobbet!

Efter jobbet hämtade Madde upp mig och vi tog en sväng till Allum där jag köpte ögonskugga inför imorgon. Märket Viva la diva faktiskt, men snygga färger och sminkningen jag såg att man kunde göra med dessa skuggorna var skitnajs! 
Köpte även lite smyckesdelar så jag kan fortsätta med mina smycken!

Nu är jag hemma och sitter och lägger på ett face (sminkar mig) Ser ju helt död ut annars! Ska åka in till stan om en stund för att gå på bio! Flickan som lekte med elden! Ser jag fram emot! :)

Ha en bra kväll! :)

God kväll

Det gick bra på jobbet idag. Fick en tråkig nyhet men det vara bara att kämpa på ändå.  Roligt att jobba med Emma! :) Ska jobba imorgon också. 6.45.15.45. Sen efter det ska jag en sväng till Allum och på kvällen blir det bio! Flickan som lekte med elden! Äntligen ska jag få se tvåan!

Nu sitter jag och tittar på Greys. Ska väl försöka sova om en stund så man orkar upp kl sex.


Onsdag

Inatt har jag sovit som en gris! Jisses va skönt! Hade gärna legat kvar i sängen hela dagen känner jag. Hade varit guld med en slappisdag idag. Titta film och sitta i mjukiskläder. Men icke!. Ska jobba 14-21.15 idag, göra lite nytta och roa de gamla! :) Det är faktiskt bättre än att sitta och glo tv en hel dag! :)

Innan jobbet händer det inget speciellt. Får väl kamma till håret så man ser ut som en människa iallafall! Ha ha :D

GLÖM INTE MIN LILLA TÄVLING SOM AVSLUTAS PÅ FREDAG! :)

VR

Nä, om man skulle lägga sig och titta i nya Veckorevyn och sedan sova? Är riktigt seg, ögonen går i kors på mig! Ska faktiskt bli riktigt skönt att sova! :)  Imorgon ska jag jobba 14-21.15. Lär inte hända något speciellt innan dess. Sovmorgon skulle jag tippa på! :)

Godnatt!

Pannkakssug

Sitter hemma hos Madde nu. Har hjälpt henne med att färga sitt hår. Blir nog bra! :)
Ska fjäska för lite skjuts för att komma hem och äta lite och se på Desperate housewives! :P Ha ha!
Riktigt trött faktiskt, vart vaken sen halv åtta, inte så farligt men det känns ändå.

Grymt sugen på pannkakor så det får nog bli en eller två!

Sminkmodell

Gick upp halv åtta imorse! Tog mig en dusch för att piggna till. Gjorde iordning mig lite och åkte sedan in till stan. Skulle ju vara sminkmodell idag. Det var riktigt kul faktiskt! :) Tjejen som sminkade mig var jättetrevlig och rolig. Mycket duktig också! :)  Först gjorde hon en fantasisminkning och jag såg inte klok ut men samtidigt var det fräckt! :) Synd att det inte var hallooween för då hade jag någ gått sån!
 Sen efter att hennes lärare bedömt henne så fick jag tvätta bort det, och jisses va jobbigt det var! ganska fett smink så det tog sin tid. Men man fick låna rengöringsprodukter från Lumene så det gick bra ändå.
 Efter det så fick jag välja vad hon skulle göra, och jag var nyfiken på att se hur jag skulle se ut i en sotning med lila och svart. Så det fixade hon! Snyggt, men inte min stil. För mörkt för mig faktiskt. Folk tittade ju lite kul på mig när jag gick runt i stan lite och sedan på vägen hem. Men men, skitsamma! :P Jag vet själv hur man kan stirra sig blind på "emo's" som är jättehårt sminkade!
 Synd att det inte var fredag idag, för då hade jag behållt sminkningen för rockkonserten!

Det var riktigt kul att få sitta modell iallafall. Få ta del av deras utbildning.



Fantasisminkning med lösögonfransar på kinden? Ha ha, MUS är roliga!
Sen sotning - ser dock inte så mörkt ut på bilden men i verkligheten var det riktigt mörkt! Snyggt på bild iallafall!


Veckans schema


Smycken

Jag beställde hem lite nytt från www.jpearl.se förra veckan och fick hem paket när jag var i Skåne. Haha, hade glömt av vad jag hade beställt!  Det var iallafall hattnålar, två olika kedjor, krokar för att kunna göra örhängen, ljusrosa, små glashjärtan och en pärlbox med gröna pärlor. Jättefina!! :) Fick även två små presenter, en slags matta man kan lägga pärlorna osv på, och en liten burk med pärlor i. Snällt! :)
Så ni som vill börja göra egna smycken ska defenitivt gå in på jpearl's hemsida! Jättebilligt och kanonfina grejer!

Klicka på bilden!

Måndag

Då var man hemma igen!
Gick upp ganska tidigt idag, diskade undan och bakade scones! En liten god och mysig frukost blev det! :)
Sen packade jag och tog mig en dusch, fixade mig lite och sen runt halv ett kom Mickes kompis dit.  Dem skulle in till stan på arbetsintervju. Och eftersom att min buss hem skulle gå 16:40 så stannade vi kvar där inne och fikade osv.
Nu är man som sagt hemma, har varit det en timme nu. Packat upp och kollat av mailen osv.
Tråkigt att vara hemma, men var ju tvungen. Ska jobba i veckan.

Imorgon har jag fullt upp. Ska först halv tio sitta sminkmodell inne istan för en tjej. Sen ska jag skicka iväg ett paktet på posten, sen ska jag träna och sola. Och så ska jag färga Maddes hår!
Onsdag ska jag jobba kvällen och på torsdag ska jag jobba dag. Och på fredag är det Hardcore Superstar! :)

Ni glömmer väl inte tävlingen som jag har!? Klicka HÄR för att vara med och tävla!  

Kanelbullens dag!

Ni har väl inte glömt att det är kanelbullens dag idag? :) Jag har iallafall tryckt i mig två st! Ha ha :)

Dopet var jättefint och lilla E va underbart söt i sin dopklänning! :)   L hade bakat massa kakor som man fick smaka på. Jag testade vl 4-5 olika. Jisses! Men gott var det!

Om en liten stund ska vi hem till Mickes föräldrar och äta middag. Men först vill jag köpa med mig blommor! :)

Annars bli väl kvällen lugn för övrigt. Jag åker hem imorgon igen, ska jobba och lite så.

Ni glömmer väl inte att gå in här och regristrera er för att få fler besökare? :)

Dop

Om en liten stund ska vi iväg på dop. Mickes systerdotter ska döpas. Lilla E är så himla sööt! :) Ska bli kul med dop! Så fint och jag är inte så ofta i kyrkan heller, mysigt! :)
Efter dopet ska vi hem till L & C på dopfika. :) Sen är vi bjudna på middag hemma hos Mickes föräldrar, mysigt! Dem är för härliga! Ska köpa med mig blommor till dem.

Dem var ju här igår och vi bjöd dem på hemmagjord pizza och efterätt. Och dem tyckte det var jättegott. Tur det ju! :) Mickes pappa uppskattade verkligen efterätten, ha ha :)

Jättemysig kväll igår iallafall. Satt och tittade på Körslaget. Bäst igår var ju Rigos kör. Jisses, alla kunde ju sjunga!

Nä, dags att fortsätta göra mig iordning så jag blir klar! :)    Ha en bra dag!

TÄVLING!!!

Var med och tävla om ett parfymprov på Donna Karan's parfym Gold! Provet är på 1.5 ml. Doftar jättegott!

För att vara med och tävla så ska du kommentera detta inlägget där du skriver att du vill vara med och varför just du ska vinna! Ett plus är att länka denna tävlingen på din egna blogg. Gärna mailadress så jag kan kontakta vinnaren!  Tävlingen avslutas på fredag 9/10 kl. 17.00!!  Lycka till! :)


Den ultra feminina doften för med sig en känsla av lyx, och det var just passionen och styrkan i guld som var den stora inspirationen till doften.

Toppnot: Akacia, vit klöver, casablanca lilja
Hjärtnot: Guld pollen , jasmin
Basnot: Amber patchoul, guld balsam
 

Lördag

Igår kväll satt vi och tittade på Idol, favoriten Erik gick vidare..bra där! :)
Jimmy kom över en stund så vi satt och drack lite och tittade på nån action film. Blood and bone tror jag den hette. Trevlig kväll iallalfall! :)

Idag har vi varit iväg och solat, riktigt skönt! Ska fortsätta sola lite när jag kommit hem. Känner mig fräschare när jag är lite brun.
Sen åkte vi och handlade. Vi ska bjuda Mickes föräldrar på hemmagjord pizza med sallad. Till efterätt blir det chokladpudding med grädde, hallon och lite riven choklad på. Mumma!! :D Ska ta en bild på det tänkte jag.

Så ikväll blir det pizza och Körslaget! :) Och mys såklart!

Tänkte lägga upp en tävling nu så håll utskik om du vill vara med!


Parfym - tävling?

Skrev ju igår att jag fick massa provparfymer. Fick dubletter så funderar på om man skulle ha en tävling så någon kan få vinna en? :) Någon som är intresserad av det?

Fredag

Det regnar och haglar ute, hmm...vad är det för skumt väder? Varför haglar det egentligen, alltså vad är det som händer som gör att det haglar?  När det åskar är det ju kyla och värme som mötts.   

Ser ut att bli en lugn mysdag idag. Har en enveten hosta, snorar lite och har ont i ryggen, över lugnorna typ. Hmm, vill inte bli sjuk!!  Känner iallafall för en mysig innedag idag. Äta gott och glo på idol och film! :)

Micke drog iväg till banken så jag passar på att blogga och läsa lite bloggar. Hjälpte han dessutom med sin tvätt! (Vi vet ju hur killar är..drar ut på saker och ting eller väntar på att någon annan gör det åt dem, ha ha:))   hihi lär nog få höra att jag skrev detta. :D

Idol

Såg ni hur hon Camilla skämde ut sig igår? Jisses va pinsamt! Hon hoppa, skrek och krama Peter av lycka. Och så säger han, duu..jag sa Carolina. Haha fyfan va pinsamt!  Stackarn..
 

I skåne

Resan hit gick jättebra och gick jättefort! Bussen tar ju tre timmar och tåget två. Micke kom och hämtade upp mig på knutan och då åkte vi till Väla köpcenter och köpte doppresent och så hälsade vi på hans moster som jobbar på en smink och parfym avdelning, så jag fick massa provparfymer!! Så himla snällt! :D Massa goa parfymer!! Fick en parfym av Micke också! :) Disel fuel for life. Luktar jättegott!! :) Dem skämmer bort mig här nere!<3<3<3  Behöver inte köpa parfym på riktigt länge!! Kanske när jag är 25-30. ha ha :D
Jag gick in på Gina och köpte en till stickad tröja, en sådan som jag köpte här 
Sen åkte vi hem till hans föräldrar där jag fick några böcker om hur man gör smycken, hon är helt underbart snäll hans mamma!! Måste köpa blommor eller något! :)

Jisses va besökare jag haft idag!!! Snart 70 st! :O  Va roligt! :)

Nu ska vi mysa och titta tv! :)

Time to sleep

Nä, om man skulle gå och lägga sig kanske?
Ska upp hyffsat tidigt imorgon för att fixa lite. Packa och göra iordning mig. Tåget går halv två. 13:27 om man ska vara exakt. Viktiga minuter det där, ha ha! :)
Jag brukar alltid åka buss men denna gången var faktiskt tåget billigare, och en timma kortare! Skönt! :) Jag bokade biljett utan plats så hoppas det finns något ledigt! Men det gör det säkert. När jag och Madde åkte till Malmö i december så bokade vi också utan plats och kunde nästintill välja sittplats precis vart vi ville!

Ska fortsätta läsa på min bok på tåget, den är så jäkla rolig! :) Blir väl någon uppdatering på bloggen via mobilen skulle jag kunna tro!

Sov gott! :)

  • Startsida