Dags för sängen snart

Sitter med handduk på huvudet nu och målar naglarna. Ska strax packa lite smått och sedan blir det väl till att sova. Ska upp runt åtta tiden imorgon. Bussen går kl tolv. Men jag åker hemifrån vid elva för att slippa stressa. Hoppas det inte är mycket folk som ska med, så får jag en egen plats! :) 
 Vad ska man packa då? Jag behöver uppdatera min sommargarderob känner jag! Det ska bli kanonväder så vad ska jag ta med mig? Hmm, löser sig la! Värsta fall startar jag ett vattenkrig! Ha ha :) 
 Jag är nervös..imorgon gäller det!! :D
 Det blir ingen uppdatering imorgon innan jag åker så ha en bra dag allesammans! :) Uppdaterar imorgon eller på söndag tror jag! :)


Färgning pågår..

Kvällsnöje; att färga håret!
Jag har utväxt som snart är borta! Jag är sådär nojjig gällande utväxt. Jag hatar när det lyser ljust i hela hövvet och det är riktigt fult! Så nu sitter jag här och har färg i hövvet. Ska snart lägga i färg i resten av håret också. Haha vem färgar egentligen håret kl elva på kvällen? :P Ska sedan fixa naglarna och plocka ögonbrynen lite. Fåfänga, ja visst! Haha, vill ju vara lite fin! :P


God kväll

Satt ju på altan i ca 2 timmar innan jobbet idag och jag har fått färg! Haha, är faktiskt lite röd på axlar och bröstet, lite smått i ansiktet också! :) Härligt! Ska ta med bikinin och solskyddsfaktor till Micke! Det ska ju vara strålande väder i helgen, och då är det väl klart att jag vill sola! Ha ha :)
 Det gick bra på jobbet. Klockan gick sakta men det gick bra ändå. Det är så himla lugnt nu. Hehe tanterna satt på balkongen och solade! Så mysigt! :)
 Efter jobbet satte jag mig nere hos Annica och dem och tjötade och åt lite popcorn och gott! :) Alltid lika trevligt! :)

Sol, sol underbara sol!

Nu har jag suttit ute i solen ett bra tag! Så nu är det ju inte fyfan att man ska jobba. Även fast jag inte vill så är det bara fem timmar och det går fort! :) Sen ska jag hem och packa lite grann och fixa och ha mig. Ska ju upp tidigt imorn för att åka till Micke. Fy för att sitta i en buss i tre timmar i den värmen som det ska vara imorgon! Men men, det är det värt! Får sola lite hos Micke sen..hihi! :)
Nu ska jag fixa mig lite och byta om och äta något. Vad vet jag inte, är inte sugen på något egentligen..förutom jordgubbar!! Mums:D

Aja, uppdaterar ikväll kanske! :)


Fredag

Jag är irriterad idag! Som vanligt när jag ska jobba så är det strålande väder ute!! Visserligen börjar jag fyra idag så lite sol kan jag allt njuta av. Men ändå! Så typiskt! Dessutom är jag snuvig och seg och känner inte för nåt. Så jag hoppas det flyter på bra på jobbet och att klockan går snabbt!
Ska inte göra något speciellt innan jobbet. Ta en dusch och gå ut i solen! Äta något också eftersom att jag inte har någon rast sen. Blir väl köttbullar? Mm, gott....

En trevlig dag

Det har vart en trevlig dag idag! :) Kul att träffa Anna igen. Umgås och tjöta lite. Skvaller som vanligt blev det också! :) Hehe. Sedan stötte vi på Helle och det var kul! Henne träffar man ju inte heller nånting nu för tiden. Så det var roligt!
Var väl i stan runt 2 timmar och tittade lite. Sedan åkte jag hem och åt lite mat osv. Sen tog jag med mig mamma ner till torget på "angeredsnatta" som dem kallar det för. Och det innebär lite underhållning, lite rea och att affärerna är öppna längre.  Inne i frisörsalongen satt Kröli/Kröler, va han nu kallas, för och tatuerade. Häftigt att se en så omtalad man tatuera! Han själv är ju täckt med tatueringar. Haha! Han är grymt duktig på det han gör!  Jag ska ju snart göra en till tatuering så jag blev faktiskt nervös när jag stod där och tittade och hörde denna nålen! Usch, ljudet är hemskt!! Lika hemskt som borren hos tandläkarn!  Ha ha! :P
Sedan gick jag runt lite till med Emely och tittade och höll henne sällskap när hon åt mat. Och nu sitter jag här! :) Ska väl sitta här en stund till. Sedan blir det väl tv och att sova. Ska jobba imorgon och även packa och lite så. Åker till Micke på lördag! :) <3

The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid

Hur skön som helst!! :D


Shopping

Det är farligt när man får lön för då vill man köpa en massa! Och det har jag gjort idag. Har köpt en slags tunika på Gina tricot, nya skor, strumpor, mystofflor till mamma i mors dag present, ett armband, schampoo, balsam och ny deo! Haha :) Nu blir det ingen mer shopping denna månaden iallafall! Skulle inte shoppa något egentligen men det blev som det blev! :P

 En skön tunika att ha i sommar!








Ett kinesikts lyckorarmband. Jag har ett likadant som går helt i vitt. Det fick jag för 84 kr på tradera. Och detta färgglada fick jag för 37 kr i en affär här i Angered. Rea! Mycket bra köp för vanligtvis kan dessa armband kosta över 250 kr. Så snacka om fynd! :)


  

Ett par enkla, bekväma skor till sommarn. 169:- Inte alls farligt!

Torsdag!

Haha, det blev varken en promenad eller att sola imorse. Jag sov istället. Fasen va slappt! :P Men jag har träningsvärk sen igår så det känns bra iallafall! :)
 Har precis duschat och göra iordning mig lite smått nu, ska in till stan och träffa Anna vid två tiden! :) Ska bli trevligt! Vi ses ju allt för lite! Men när vi väl ses har vi skitkul! :D Massa skvaller och skratt! :)
 Vädret är hyffsat fint idag. Solen skiner men det är ändå fula gråa moln här och där på himlen. Det ska bli kanonväder i helgen har jag sett! Ska bli härligt! :D Då ska jag minsann lapa lite sol! :D Armar och ansikte är vart jag vill vara brunast på! Ha ha!

Jaja, dags att bli klar så jag slipper stressa! Uppdaterar senare! :D Ha en bra dag!

Dags att inta sängläge

Nu blir det till att titta lite mer tv och sedan sova. Ska upp hyffsat tidigt och försöka komma ut på en promenad, beror på min träningsvärk. Körde mycket ben idag och även armar. Så det lär kännas imorgon!  Ska sola kl tio imorgon förmiddag också! :) Sen vid två tiden ska jag möta Anna istan och kika runt lite! :) Ska bli trevligt!
 Avsnittet av Greys anatomy idag var riktigt sorgligt men mot slutet vackert och fint! :) Jag älskar filmer och serier med bröllopp! :D Så romantiskt och fint! Längtar tills jag själv får uppleva det en dag. Om det nu sker! Haha :)

Fyfan för spindlar!

Jag har en riktig hemsk spindelfobi! Spelar ingen roll vilken storlek det är, jag får panik ändå! Vet jag att det är en spindel någonstans så kan jag inte vara i samma rum. Jag vill inte ens leta efter spindlar i mitt rum för då är det kört! Minns när jag skulle måla om mitt rum och fick flytta på garderoben. Där bakom var det massa damm och 3 spindlar!! Fyfan!!
 Hittar jag dem på toaletten tar jag någon sko och slår ihjäl dem. Befinner dem sig inom duschområdet så blir dem dränkta! Haha!  Nu när jag skulle in på wc så satt det världens jävla spindel på väggen och jag fick sån panik att jag inte kunde vara där inne! Mamma fick gå in och döda den. Men den hann krypa in under tvättmaskinen som står precis bredvid toaletten. Så jag kunde ju inte kissa! Haha, mamma fick helt enkelt stanna kvar där inne och kolla efter spindeln så jag kunde kissa!
Hahahaha skrattar åt mig själv för att jag är så mesig. Men det är hemsk när man har sådan fobi!!

Sol & nytta

Nu ska jag strax bege mig ner till gymmet för att träna och sola! :) Ska bli skönt. Ska inte träna något extremt sådär så att jag kommer svettas som en gris. Utan lite motion osv bara. Lite styrka med! :) Ser ju mest fram emot att sola! Ha ha :)
 Hörs sen! :)

Längtar! :D

Ooh, det är något stort på gång i helgen men jag avslöjar ingenting än!  :D Kanske inte sådär stort för alla andra men för mig är det det! Jag är nervös nu! Hihi hoppas det blir bra! :D

Gladare nu

Äsch, man får göra de bästa av situationen och se framåt! :) Man får försöka vara positiv ändå även fast det ibland kommer kännas jobbigt och tufft!  Att vara negativ och ledsen leder ju ingen vart och det mår ju ingen bra av!

...

Borde ju såklart vara glad för hans skull men just nu är jag bara fruktansvärt ledsen! Hur ska detta gå? Gäller väl att kämpa helt enkelt!

Tatuering på gång!

Jag har nu kommit på vad jag vill göra. Och det ser ut att ev. bli en tatuering i slutet av juni. Får se om han har tid osv också. Nackdelen är att man inte får sola på ett antal veckor men jag ska ändå jobba 6 veckor i sommar så jag kanske inte får njuta av någon sol överhuvudtaget. Jag vill göra så himla mycket när det gäller tatueringar. Man vill ha allt möjligt. Men nu har jag bestämt mig för en tatuering med rosor. Klyschigt kanske, för det är så vanligt. Men jag tänker inte ta hänsyn till alla andra lixom. Detta är något jag vill ha och något som har lite betydelse bakom sig också. Jag gör det inte enbart för syns skull. Självklart hoppas jag ju att det blir snyggt såklart! ha ha.  Hoppas han har tid bara! :)

Onsdag

Det är sol ute och himlen är lite blå! Men självklart ska det ju blåsa som bara den! Storm ute ju! Så det ser inte ut att bli en lässtund på altan idag heller! =/
Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt. Hade velat åka in till stan och titta lite men det är inget roligt ensam. Kanske blir en sväng imorgon, får se! :)
 Har iallafall betalat räkningarna så nån nytta har man gjort idag! Får väl se hur dagen blir..


Ge mig sol!

Nä nu ska jag nog krypa ner under täcket och titta lite tv och sedan sova. Jag ska drömma om att det kommer vara fint väder imorgon så kanske det är det när jag vaknar! Imorgon vill jag bannemig ut på altan och sola och läsa! Blir det skitväder imorgon också så blir det garanterat solariumet! Ska även betala lite räkningar, ringa lite samtal och sen är jag lite sugen på att besöka mitt gamla dagis! :) Får checka läget med Annica först! :)

Godnatt! :)

Tv time

Snart dags att bänka sig framför tvn! Idag är det Ugly betty och Desperate housewives som gäller! :) Jag är ju en nörd som kollar på massa serier. Men säg nån tjej som inte gör det? Vem älskar inte intriger lixom! Ha ha :)

Farmor <3

Var nyss inne hos farmor och fikade och gav henne en blomma! Hon fyllde år igår men jag jobbade kvällen så det blev inte att jag gick in dit. Hon är så söt! Och hon är den starkaste kvinna jag vet! 86 år gammal och klarar allting! Hon är lixom inte beroende av andra som andra i hennes ålder kan vara. Så stark och tuff! :) Önskar jag blir likadan när jag blir gammal! :)

Vad blir det för mat?

Haha, har ni sett det programmet? Med han långhåriga skinnsnubben! Han är den elaka maken i "Så som i himlen"
Jag tycker han är äcklig när han lagar mat. Han tar i precis allting med händerna, tillochmed smöret! Han drar sig själv i håret hela tiden och smakar och har sig. Han är ju inte direkt fräsch när han lagar mat! Men det han gör ser gott ut iallafall! Ja, det mesta iallafall!
 Idag gjorde jag kyckling med örtkryddad ugnspotatis med café de paris sås! :D Mumma va gott de var! Potatisen är ju godast! :D

Bikininojja!

Har fått dille på bikinis nu! Vill ha hur många som helst! Har fortfarande favoriten på H&M men är inte helt hundra än. Eller favoriten har jag ju redan hemma, en jag köpte på Gina Tricot för något årsedan. En vit med prickar i olika färger och guldsnören osv! Men det är ju kul att ha något nytt att variera sig med! Jag ska in till stan någon dag och kika lite :) Jag är riktigt sugen på den turkosa, den finns att köpa på halens.se och bubbelroom.se för endast 99 kr! 


Sedär ja, nu regnar det!

Som väntat kom regnet...mamma misstänker åskväder också! Med tanken på värmen och det skumma vädret nu! Får väl se om det brakar loss!
 Tog mig ett bad för en stund sedan. Skönt! :) Ska väl klä mig snart och ta mig ner till affären. Jippi! Dagens höjdpunkt är att gå och köpa mjölk och potatis! Ha ha ha.
 Desperate housewives kommer idag..alltid något!

Vart är solen?

Självklart ska det vara dåligt väder för att jag är ledig idag!! Molningt och grått men ibland tittar solen fram. Det är dessutom 18 grader ute! Alltid något! Men jag vill ha en blå himmel och underbar, varm sol!! Enligt tidningens väder ska det tillochmed regna idag! Kul..jättekul! Får väl helt enkelt sola solarium då kanske? Om jag orkar. Är väldigt seg faktiskt. Får väl se! Jag vill åka till någon ö över dagen för att sola och koppla av! Skulle vara så himla skönt! Men ja, då måste det ju vara sol ute också!

Underbart väder!!

Jag har småsurat lite över att jag har vart inne hela dagen när det vart så underbart väder!! Klarblå himmel och varm sol! :)  Men men, jag satt på balkongen lite på min rast och sedan när det var lugnt på jobbet. Så lite sol, luft och värme har man ju fått! :)  Hoppas på lika bra väder imorgon så jag kan sola lite och få njuta av dagen! :)
Det gick bra på jobbet, mycket lugnt har det varit så man har nästan stirrat sig blind på klockan imellanåt!
Nu blir det bara lugnt... är väldigt seg och trött i kroppen nu. Ska väl glo tv och sedan sova! :)

Måndag

Usch och fy vad trött jag är idag! Smått förkyld också och det flyger runt pollen överallt ute. Ska strax bege mig ut för att jobba. Ska jobba 14-21.15. Det kommer vara segt men det kommer gå bra! :) Kommer nog lägga mig hyffsat tidigt idag eftersom att jag är så trött.  Gött väder är det ute också! Hade egentligen velat sola eller så! Får hoppas det är fint imorgon också! :)
Jaja, det blir väl uppdatering sen ikväll! Ha en bra dag allesammans! :D

X-men

Det blev X-men. Fast nu är det paus! Detta blir mitt sista inlägg idag. Är ganska trött så lär nog sova när filmen är slut.
Imorgon ska jag jobba 14-21.15. Ska bli kul!  Blir väl uppdatering imorgon innan jobbet skulle jag tro! :)

Godnatt!

X-men eller Adam Sandler?

Snart är klockan nio och det kommer två filmer jag vill se. Click med Adam Sandler, en riktigt rolig film som jag har sett innan! X-Men: The last stand har jag därimot inte sett så jag funderar på att se den. Men vet inte riktigt ändå. Längsen jag såg Click så minns inte så mycket. Men kanske vore roligare att se nåt man inte sett? Haha :D  Får la se! ^^

Undra vad folk har för syn på en

Kollade precis reprisen av Desperate housewives och i detta avsnittet hade "Edie" dött och de andra fruarna tänkte tillbaka på minnen med henne. Och pratade om vilken syn de har på henne. Hur hon var och vad hon gjort osv. Hon har ju vart lite hemsk osv. Men ändå lämnat ett intryck på alla.
Undra vad folk har för syn på mig? Tänk om jag skulle dö imorgon och folk tycker att jag är jättehemsk osv? Man kanske borde leva varje dag som de vore den sista och vare superglad och trevlig varje dag? Ha ha :)
När jag dör vill jag inte att folk ska tycka att jag har varit en sur gammal kärring eller nåt iallafall!

Nivea och Metallica

Haha, sicken rubrik... Jaja, jag sitter nämligen och smörjer mig med Nivea soft och lyssnar på Metallica! Haha :D
Jag badade för en stund sedan och hade hårinpackning i håret! Så nu känner jag mig ren och fräsch! :) Skönt att pyssla om sig själv! Det måste man ju göra! Något jag tycker är riktigt tråkigt är att vårda fötterna. Visst målar jag ju naglarna, men det jag menar är att det är så tråkigt att fila dem. I sommar funderar jag på att unna mig lite fotvård!
 Nu tänkte jag fylla vattenflaskan och mumsa på vindruvor! :) Om en timme kommer reprisen av Desperate housewives också, missade det i tisdags eftersom att jag jobbade!


H&M

Har fastnat för två bikini på H&M. Jag testade den lila i fredags men tycker att överdelen ser lite skum ut. Så jag vet faktiskt inte. Kanske får testa den igen! Den är riktigt snygg iallafall! :) Sen den rosa har jag sett på hemsidan och den har jag tittat på länge. Har inte sett den rosa i butikerna ens. Bara i turkos och i kupform. Jag vill ha trekantsbh. Vore ju kul med en ny bikini i sommar! :)

 

Söndag

Min söndag kommer bli riktigt lugn och slapp. Jag vet inte om jag har sovit för länge eller inte, men är trött och segstartad. Lite snuvig också! =/ Tänkte dammsuga lite sen och sätta igång en maskin tvätt och efter det ta mig ett skönt, varmt bad!! :)  Bortsätt det blir min dag jättelugn. Det är söndag, dem ska va slappa! :) Vädret är inte tipptopp heller så då gör det inget att man tänker sitta inne hela dagen. Iallafall som det ser ut nu!

God kväll

Jag och Madde har vart hyffsat hurtiga idag. Inatt när vi kom hem från stan så gick vi från centrum hem till Madde. Det är en liten bit ändå. Det började spöregna när vi var halvägs så vi såg ut som två blöta katter som lukta hårsprej! Haha :D Sen idag när vi hade vaknat till och ätit frukost osv tog vi en promenad i det härliga vädret hem till mig och sedan ner till affären. Gick in och tjötade med Emely lite och bestämde oss för att äta tacos tillsammans!  Gott! Efter det gick vi ut och spelade kubb! Skitroligt sällskapsspel! :) Det är ett måste att spela kubb på sommarn! Sen åkte vi ner till ica och köpte frukt osv och åkte hem till Madde och kollade disney! Haha :D Hitta Nemo.
Så, såhär har dagen sett ut kort och gott. Underbart väder och en trevlig dag med vännerna! :) 
Nu när jag kom hem fick jag mig ett ryck att städa upp på rummet och dammsuga bort lite hår, damm och pollen som flygit in eftersom att ytterdörren stått öppen idag! Lite flitig har man vart idag ändå! :)

Lördag

Jaha, vad ska man göra idag då?? Har inga planer och är tom på idéer..hmm, men vill ju ändå göra något! Frågan är bara vad? Önska jag hade massa pengar för då hade jag åkt in till stan för att shoppa en massa! Eller tatuera mig! :D

Rockbaren

Det bästa med att jag har fyllt 20 är att jag kommer in på rockbarerna nu! :) Underbart! När Micke var här gick vi till sticky en stund och det var najs. Riktigt skön musik! Och igår på rockbaren var det grym musik hela tiden. Gött när det kommer låtar där man kan sjunga med! Jag, Madde och Jennie åkte till rockbaren och var där ett tag. Lyssnade på musik och pratade! Trevligt! :) Jag kommer helt klart gå dit fler gånger! :)

Fredag...

Oj oj, det blev ingen bra uppdatering igår alls märkte jag. Jag och mamma gick och handlade igår och då gick jag in på Kappahl för att testa linnet jag visa här igår. Jättefint på men självklart va det söndrigt och självklart va det sista linnet i min storlek! Typiskt! Så det blev inget. Gick hem igen och slappade lite. Sen kom Annica ut och fråga om vi skulle till allum en sväng. Så jag åkte med! :) Hade ändå inget att göra. Jag gick till Kappahl där med och kollade efter linnet men det va söndrigt där mer. Det är ju nån slags broderi eller så, så det lär ju gå sönder ännu mer tror jag. Så det var inte värt det.
Sedan åkte vi till Herkules och åt pizza! Och den var hur god som helst, pizzan smälte i munnen på mig!! :)


Vill shoppa!

Kan inte någon bara ge mig sisådär 50000 kr så kan jag få shoppa lite! :) Haha. Önsketänkande! Tänk om man kunde ha tur när man köper en trisslott nån gång. Och vinna mer än bara 25 kr!

Vill ha detta linnet ifrån Kappahl. Gillar detaljerna! Funderar nästan på att sno från sparkontot för att kunna köpa det! :P Dessutom kan jag få 25% rabatt idag! Får väl se!

Dirty dancing 2

Igår tittade jag på Dirty dancing 2. Och den var riktigt bra! Nästan bättre än ettan ju! Sån musik är skön att lyssna på och jag önska själv att jag kunde dansa så. Det skulle faktiskt vara kul att börja dansa! Sägs att man går ner i vikt då! Ha ha! :) Kollade runt på lite danser och sånt för ett tag sen, och det kostar en hel del har jag sett. Får la se! :)

Mysväder!

Regnet öser ner och det smattrar mot fönstret! Jag tycker det är hur mysigt som helst! :D Nu skulle bara Micke vart här och kramats!   Idag är väl humöret lite bättre iallafall. Tänkte ta mig ett skönt och avslappnade bad snart. Har inga planer idag alls. Ser ut att bli ytterst lugnt och ja...ensamt! Tråkigt! Får la se vad som händer!

Usch

Idag har jag en riktigt dålig dag så det lär inte alls bli aktivt i bloggen idag. Jag har vart vaken sen tio och första inlägget kommer nu. Så det blir inte mycket action. Idag känns allting hopplöst och jag mår inte bra. Är ledsen och förbannad och har väl inte lust med nånting faktiskt. Jag vill fly härifrån och slippa tänka på saker och ting! Min största önskan är att få va barn igen. Slippa alla dessa problem och beskymmer. Åh, va härligt det hade vart om jag kunde resa tillbaka i tiden. Om så bara för en dag!  Jag vill ha något att göra. Vill ha något att se fram emot. Jag vill ha det där jävla anama eller va det heter, så jag orkar ta tag i saker och ting. Framför allt mig själv! Men det där anama är så långt borta det kan bli. Och jag har inte lust att leta upp det heller. Så hopplöst känns det. Jag tycker synd om mig själv och fan va patetiskt det är! Men det gör väl alla nångång.  Hur kunde jag gå från att vara hyffsat självsäker och drömmande till att känna mig sjukt osäker och hopplös? Vad fan har hänt?!

Gordon Ramsy

Jag säger som Gordon......fakkk offf!!!


Det är inte min kväll helt enkelt...

På gång...

Det var riktigt skönt att träna och sola! :) Ska träna imorgon med, om det blir pass eller gym har jag inte bestämt än. Får se! :) Tror det blir pass för då får man sig verkligen en genomkörare så man svettas så det rinner om en! Och det ska det ju göra när man tränar! Får se imorgon!
 Kvällen blir lugn iallafall. Ska kolla på Greys anatomy och slappa.

Dolmio

Idag blev det spagetti och köttfärsås, såsen är från Dolmio. Supergott! :) La i lite extra vitlök och mer kryddor för mer smak! :) Mumma!

Linda Rosing

Läste Angelicas blogg förut där det stod att Linda Rosing är gravid! Så jag gick in på Lindas blogg och fick det bekräftat. Haha, vet inte vad man ska tycka egentligen. Fast egentligen är det ju inte min ensak. Vill hon ha barn så klart hon ska få ha det. Men med tanke på hennes liv så har ju folk sina fördomar. Nyss dejtade hon en 19 åring och skämde ut sig i tv. Nu helt plötsligt väntar hon och någon Peter ett kärleksbarn. Jaha, här går det fort! Ingen tid går förlorad lixom. Hennes ålder ska man inte klaga på iallafall. Finns ju folk som fått barn när dem är 40+. Så det har jag ingen åsikt om. Just bara hur hon lever sitt liv nu, har hon ens tid med ett litet barn?

Onsdag

Klockan är två och jag slappar ännu. Men jag ska faktiskt ner till gymmet om ca 1½ timme för att sola och träna med Madde! :) Ska bli skönt! Det blir inget pass idag, utan det blir träning i gymmet istället.
  Fint väder ute! Solen skiner och det är 18 grader. Men det är lite molningt och blåser en aning! Hmm, kanske blir för kallt för att gå ut och sätta sig på altan? Känns nästan så! Får nog ta mig ner till apoteket någon dag och införskaffa mig lite medicin på pollen! Börjar känna av skiten nu. Det flyger runt hur mycket skit som helst i luften nu. Det har nog aldrig vart så mycket pollen som det är nu.  Livet som allergiker suger!!

Lakrits!

Har ett sånt jäkla sug efter lakrits. Har haft det i 2 dagar nu. Saltlakrits! Eller nappar eller nåt. Gaaah, jobbigt detta! :P Lakrits är ju så jäkla gott! :)


God kväll

Det flöt på bra på jobbet och det var kul. De gamla är så söta! :) Ska jobba på måndag igen, om det inte kommer något innan! :) Kan ju alltid hoppas!
 Efter jobbet gick jag till gymmet för att sola. Börjar bli blek så det var dags. Hehe :) Fick ju inte sola på ca två veckor för att jag gick på medicin. Segt när man hade fått en bränna då. Men men, dags att få tillbaka den! Haha, tänk va fåfäng man är ändå! :)    Ska strax ta mig en dusch och krypa ner under täcket och kolla lite tv.
 Imorgon ska jag sola och träna på kvällen! Ska bli skönt men tufft! Dags att komma igång igen. Nu är det slut med den slappa stilen som tog över ett tag. Jag behöver någon som ger mig en spark i röven när jag "inte orkar träna". Haha :)

Du + jag = kärlek!

Den här känslan jag har i magen är underbar. Det pirrar lika mycket nu som 7e december 2007! Måste ha varit ödet att jag gick ut den kvällen. Vi tänkte skita i det och stanna hemma. Men jag är så himla glad att vi gick ut! Där stod du på dansgolvet med glittrande ögon och ett léende som fick mina bena att vika sig. Ett léende från dig och sen var jag helt såld! När du sen öppnade munnen och pratade skånska var jag fast! Du tog mitt nr och dagen efter ringde du och jag blev jättenervös. Jag fnittrade sådär fånigt minns jag. Vi höll kontakten och sedan en dag åkte jag ner till dig och den helgen var helt underbar! Efter den helgen visste jag att det var dig jag ville ha! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3 Min charmiga skåning! :) <3

Tisdag

Blev ingen mer uppdatering igår kväll. Jag var ganska trött och glodde mest på tv. Hade ingenting att skriva om heller. Har jag nästan aldrig nu för tiden...
 Idag ska jag jobba 14-21.15. Så ska väl snart göra iordning mig lite grann. Hoppas det flyter på lika bra idag med! :) Kul att få jobba igen!

Får la se om det blir någon uppdatering ikväll.. ^^

Micke <3

Gunry Mjukt & Skönt Hårinpackning

Jag fick en burk hårinpackning av Maria i lördags som jag testade idag. Vet inte om man inbillar sig, men håret blev väldigt mjukt! Inte för att det känndes som svinto innan direkt men det blev ju mjukare. Och efter ett par gånger tror jag inte mitt hår kommer vara torrt längre. Hoppas! :) Den doftar jordgubb. När jag var hos frissan i lördags så tog hon i silikondroppar 3 gånger! Hon sa att håret verkligen suger åt sig det. Så inpackningar är nog vad jag behöver! :) Så jag hoppas denna gör susen. Tillskillnad från de flesta andra hårinpackningarna som sitter i 3 min så ska denna sitta i 15-20 min. Så denna tror jag på. Får la se! :)

Kyckling africana!

Idag har jag testat mig på en ny maträtt. Fick idén av Angelica, har läst i hennes blogg att hon gjort denna rätt. Och idag var jag sugen på att testa. Det är helt enkelt kyckling som man skär i tärningar och sedan häller man i matlagningsgrädde och kryddar med curry och tandori. Serveras med ris och cashewnötter! Smaskens! :D

(Dåligt mobilkort)

Segstartad

Ska tappa upp ett bad nu och koppla av lite. Har ont i ryggen och värme är ju lugnande. Risken är väl att man somnar, ha ha! :) Ska ge mig ut på en promenad sedan hade jag tänkt. Hoppas regnet håller sig borta! Vill inte lukta blöt hund. Varför gör man det egentligen? Så fort det regnar och man är ute så luktar man blöt hund sen. Det känner man t.ex. när man går på spårvagnen en regning dag och där inne sitter massa folk och luktar hund. Äckligt faktiskt. Undra varför?
 Ska pyssla om mig själv idag, förkylningen är tillbaka och då ska man inte gå på hårt på gymmet. Därför blir det en promenad istället. Kanske man skulle gå en jävla runda? Ända ner till Skåne och mysa med Micke? :) Haha, jo tjena, lär kommer fram till midsommar kanske! Haha :D

God kväll/natt

Åkte hem till Madde och kollade film och satt och tjöta lite! :)  Alltid lika roligt! Hehe :)  Kollade på en komedi, såndär Scary movie liknande film. Hehe, vi har ju så jävla torr humor!
 Nu ska jag strax lägga mig och glo tv och sedan sova. Börjar bli ganska trött nu. Har inga direkta planer inför imorrn förutom att träna. Dags att komma igång på allvar. Jag kom igång bra ett tag förut men så blev de bara mindre och mindre träning. Så ska sätta igång nu igen!

Godnatt! :)

Kvällsmys

Snart blir det pizza och One Tree Hill. Varken jag eller mamma orkar göra mat så vi kör en pizza i ugnen idag. Smaskens! :)   Kvällen fortsätter med tv, ev. film. Får väl se. Det kommer en film på tv4 21.00 som hetr Deja vu, helt okej film. Såg den på bio när den var aktuell där. En film där man får tänka lite. Det fick iallafall jag göra! Ha ha :)

Söndag

Jaha, vad händer idag då?  Ser ut att bli en riktigt lugn dag. Vet inte ens om jag tänker lämna mina myskläder och gå utanför dörren idag, haha! :) Sitter och lyssnar på Norges låt om och om igen. Den är så jäkla bra!
 Blir nog till att städa idag tror jag. Om jag får tummen ur. Måste dammsuga, damma, byta sängkläder och lite så. Haha jag hade ett lite hål i lakanet och på nåt sätt fastnade jag med stortån i hålet och ja, nu är det skitstort! Lyckat va? ha ha :)
 Annars blir det bara en slappisdag med tv-program som vanligt på söndagar. :)

Norge - helt klart bäst!

Jag hade inte hört Norges låt när jag skrev i bloggen igår. Och jag kan utan tvekan säga att det var den bästa låten av alla. Och en helt klart värdig vinnare! Låten satte sig på huvudet direkt och den fastnar. Riktigt skön låt. Det jag gillar mest är fiolen eller vad han nu har och spelar på. hehe! :) Rätt låt vann! Dem lär ha en jäkla fest i Norge idag. Nationaldagen plus att dem vann ESC. Grattis grattis! ;)

 

"Ronan Keating"

Danmarks bidrag...shiit! Grymt ju. Och han som sjunger är ju lik Ronan. Låter lite som han också. Det är ju faktiskt sjävla Ronan Keating som skrivit Danmarks låt. Mycket bra! :D

ESC

Sitter och tittar på eurovision nu med mamma. Hmm, den som vart hyffsat hilltills är väl Grekland. Sen är låten med Arash den som är bäst! :) Den spelas nu och jag kan hela texten typ. Mamma tittar frågande på mig..haha. Hört den på youtube sen 3 v tillbaka. You are allways on my mind..la la la...
 Det var trevligt på kalaset. Åt hamburgare och sedan prinsesstårta!! :D Mumma, min favorittårta!!


Lördag

Idag har jag vart hos frisören och klippt mig. Det blev så att jag bara klippte topparna och tunnade ut håret rejält!  Känns riktigt skönt! 
 Fint väder idag och det är väl alla dem som ska springa Göteborgsvarvet glada för! Vem vill springa i regn lixom? Det var faktiskt en hel del folk istan redan halv elva idag och nu lär det vara ännu mer! Jag förstår inte hur man orkar springa hela den biten? Starkt är det iallafall! Men det är inget jag kommer orka nångång! :P För jäkla dålig kondis för det!
 Idag blir Andreas 18 , grattis! :) Ska snart åka dit på kalas..

Blir väl någon uppdatering när jag kommit hem.... har haft väldigt dålig och tråkig uppdatering nu det sista men jag har väl helt enkelt inget kul att skriva om...

Jävla fåglar!

Det gick bra på jobbet och det var kul att prata med de gamla igen! :) Dem är så söta och goa! Det märks att jag inte har jobbat på ett tag för jäklar va ont i fötterna och bena jag har nu. Ett sånt spring fram och tillbaka. Som ett litet träningspass, ha ha! :)
 Sitter här och får damp på två fåglar som flyger efter varandra som två kåta idioter! (Ursäkta språket men så är det!) Det är tydligen parningsäsong nu eller vad mamma kallade det för. Jaa, men para er någon annanstanns och inte utanför mitt fönster tack!   Haha, sånt kan vara jobbigt att lyssna på när man är trött. Dessutom hatar jag fiskmåsar!!
 Nu ska jag snart tvätta bort sminket osv och titta lite tv. Ska upp vid nio imorgon bitti eftersom jag ska vara hos frisören 10.30. Ska bli skönt att få tunna ut det! Får se om jag gör något speciellt med håret så att det syns att man klippt det. Har inte bestämt mig än.

Fredag!

Typiskt att det ska bli fint väder när man ska jobba. Men men, hade inga andra planer ändå och pengar behövs ju. Dessutom var det ett tagsen jag jobbade så det ska bli kul! :) Hoppas det flyter på bra iallafall! :) Får lägga mig i hyffsad tid ikväll eftersom jag ska upp tidigt och klippa mig! :)  Dags att göra sig iordning lite för jobbet.. uppdaterar ikväll igen! Ha en bra dag! :)

The cider house rules

Har precis tittat på filmen The cider house rules och den var riktigt bra! En mycket gripande film! Handlar om en man som har ett barnhem. Ett hem där man som gravid kvinna kan välja att behålla sitt barn eller att göra abort. De som föder sitt barn lämnar sedan barnet på detta barnhemmet. Så att de sedan kan adopteras. En kille vid namn Homer blir aldrig adopterad utan börjar istället arbeta som läkare på barnhemmet och en dag kommer det in ett par och kvinnan vill göra abort. Hennes man är i militären och Homer blir mycket intresserad och känner att han vill komma ut från barnhemmet, så han följer med dem för att arbeta, se världen och havet!    En mycket bra film! :)  Har ni inte sett den så gör det! :)

Frisyrtips?

Hittade denna bilden på google när jag sökte på olika frisyrer. Söker lite insperation. Ska ju klippa mig på lördag. Jag vill inte göra något extremt utan mest tunna ut och klippa topparna. Men ska man ändå lägga runt 300-400 kr på det så kanske man kan göra något så det syns att man har klippt sig. ha ha. Frisyren på bilden tycker jag är skitsnygg men jag dock inte om jag skulle passa i det eller om jag ens vill ha det så. Kanske skulle haft smalare ansikte för det? Jag har haft liknade frisyr fast inte så kort lugg. Hmm, det är skitsnyggt ju! Jag vet inte vad jag ska göra. Får väl se på lördag. Ska iallafall behålla min längd jag fått!

Dagisfröken

Haha, va kul! Jag hittade en gammal dagisfröken till mig! Med gammal menar jag att det var 17 årsen jag gick på dagis och inte att hon är gammal, ha ha! :) Visserligen kände hon sig gammal :P Och hon kommer ihåg mig och mina föräldrar. Sånt är kul tycker jag! :) Även ifall jag inte minns så mycket av min dagistid så saknar jag det ändå. Jag saknar att vara barn. Utan beskymmer och ansvar. Bara få vara barn och få leka lixom! :)

Hmm...

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött när jag sovit så mycket och knappt gjort något?? Hmm, kanske det som är grejen? Jag vet inte. Jag känner mig helt utslagen idag igen iallafall. Trött i kroppen och huvudet. Lite ont runt ögonen och näsan! :S Hmm..vafan är det här? Huvudvärken kommer från och till. Jag vill inte ta massa värktabletter heller. Det blir ett jäkla beroende annars. Jag försöker va stark och stå ut smärta istället. Jag vet inte om min dagliga huvudvärk är migrän, vitamin(järn brist eller nåt med hjärnan? Haha, nu inbillar jag mig bara men vafan, man blir nojjig!  Hmm, som jag skrev igår...dags att köpa vitaminer kanske?

Torsdag

Idag är det lite mer action i mig iallafall. Har precis tatt mig en dusch och ska väl börja göra mig iordning strax. Ska åka in till stan och möta Madde runt fyra tiden och titta lite! :) Hålla henne sällskap. Jag ska nog inte överföra några pengar så jag har chans att shoppa något...inte bra...ha ha! :P
 Jag har också bokat en klipptid på lördag 10.30. Det är änna dags känner jag, eftersom att jag inte har klippt mig sen i semptember! Ska inte göra något speciellt med håret utan mer fräscha upp det och tunna ut det! Ska bli skönt! Håret blir alltid så mjukt och fräscht när man klippt det. Perfekt att klippa sig på lördag också, då slipper jag själv fixa det inför kalaset. Ha ha! :)

Hulken

Ligger och tittar på Hulken nu och efter det blir det till att sova....såå , uppdatering imorgon! ^^
Godnatt :)

Fruktansvärt!!

Ser på en dokumentär på Svt 1 nu som handlar om alla nedskäringar inom vården, främst äldreomsorgen. Jag själv jobbar inom det yrket och har ibland kännt av denna otroliga stress som kommer. Pga att det inte finns pengar för mer personal. Lite personal = lite tid för de boende. När man jobbar kväll har man knappt någon tid för att sitta ner och prata med dem äldre eftersom det är så lite personal då. Man är där för de äldre men ändå har man ingen tid för dem. Det jag menar är att man hjälper dem med alla deras behov osv. Men det största behovet är ju sällskap, och det har man inte alltid tid med. Hemskt att det är så. De boende känner av ens stress och då finner dem ingen ro. Dem blir ju själva stressade. Jag själv vill inte sitta ensam i ett rum när jag är gammal. Jag vill inte bli dement och sitta och prata för mig själv. Och jag vill absolut inte dö ensam!  Vården har snart inte ens råd att sätta in personal för vak. Man har så himla mycket att göra inom vården. Det är hjälp med hygien, kläder, omvårdnad över huvudtaget, sen mat, mediciner och andra behov.  Jag upprepar mig säkert massa i min text nu men det är hemsk att det blivit såhär i vården. Att kommunerna måste spara in på pengar och personal för det drabbar de äldre så jäkla mycket!  Jag hoppas det är en bra mycket förbättring när jag blir gammal. När jag jobbar så gör jag de bästa jag kan av att ge min tid till de boende, trots stressen som finns där ibland. Jag älskar att jobba med människor. Vem kan motstå söta gamlingar lixom? :)

Trötter

Sånhär har jag vart hela dan. Jag är helt utslagen och förstår inte varför. Jag är varm och mör i hela kroppen. Huvudvärken kommer från och till. Hmm, hoppas nattens sömn gör susen. Så allt är bättre imorgon. Jag avbokade träningen..surt! Känns som att jag aldrig kommer igång ordentligt. Dags att länsa apoteket på vitaminer?...


Seg, segare, jag!

Usch jag är så himla seg idag! Kl är två och jag har inte kommit igång än. Ligger i sängen och glor tv. Kramar kudden och bäddar ner mig själv. Jag har ingen ork. Jag har iofs ingenting att göra och det enda jag har planerat är träning idag. Så det är nog dags att komma igång om jag ens ska orka ta mig ner till träningspasset! Detta är illa...mycket illa. Jag är helt utslagen men jag vet inte varför...

Värdelöst!

Hmm, har på Eurovision i bakgrunden. Och jag kan inte säga annat än att det har spårat ut helt och hållet nu. Först melodifestivalen med alla miljoner röstningar och deltävlingar osv. Nu gör dem likadant i eurovision. Man ska lixom rösta sönder programmet! Värdelöst är det!! Varför kan det inte vara som förr? Man röstar en gång sen är det klart! Nää nu ska det vara semifinal innan den stora finalen. Wtf?! :S Det har spårat ur totalt och det har blivit skittråkigt att titta på!  Dessutom är Sveriges låt skitkass!

Desperata hemmafruarna

Nu är det dags för dem desperata hemmafruarna! Alltid lika roligt och alltid lika mycket intriger osv! :)


Tatueringar

Den bästa konsten jag vet är tatueringar. Det är snyggt och kan betyda så mycket. Jag har en liten i nacken som är ett tecken för mitt stjärntecken, oxen. Har man väl gjort en tatuering så vill man ha fler! Jag vill göra allt möjligt! Jag var inne på blommor, fjärilar, även en döskalle. En döskalle ska jag göra, för jag tycker det symboliserar rock. Och jag älskar ju rock! :) Jag vill även ha något snyggt med blommor men har inte riktigt kommit på hur. Jag har en skiss på en döskalle och rosor iallafall, men den ska det ändras på innan jag blir helt nöjd. Man måste känna sig helt säker innan man gör något tycker jag. Det ska ju lixom sitta där resten av livet. Visserligen kan man ta bort tatueringar men det kostar ju en del och det gör ont har jag hört. Så därför får man ju vara säker på sin sak. Något jag aldrig kommer göra är att tatuera in en kompis eller min pojkväns namn, för tänk om man gör slut eller blir världens ovänner? Inte så kul då. Nä, dem enda namnen skulle vara mina barns namn isåfall. Tror inte det blir någon tatuering innan sommarn ifall. Har nog inte riktigt råd med det. Blir nog efter sommarn när man får lön och har hunnit tänka igenom det ordentligt! :)

Mus

Sitter vid minilaptopen nu och har fixat datamusen och den funkar som den ska. Haha detta kan låta fel..men det är gött att ha en mus för touchplattan är jobbig ibland. *Skratt*  Jag skrev ju i ett tidigare inlägg hur det kan krångla sig för mig när jag sitter vid min minilaptop.

Ditthoroskop.nu

Jag brukar gå in på http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm och kolla mitt horoskop imellanåt. Idag stod det på hälsa att jag skulle må bättre av motion. Det var lite kul eftersom att jag bokat MRL tills imorgon. Motionen jag fått idag är väl promenad... Bättre imorn! :P

Dags att klippa sig...

Hmm, det är nog dags att gå till frisören! Det ser inte jätteslitet ut, trots att jag inte har klippt det sen i september!! Men det har blivit så jäkla tjockt. Jag vill inte göra något speciellt med håret utan bara klippa topparna, ev, klippa upp det lite och tunna ut det rejält! Så får väl ta och göra det någon dag, haha! Skönt att få det nyklippt inför sommaren också!

Bonaqua Emotion

Tack vare Micke så har jag börjat dricka kolsyrat vatten. Innan avskydde jag det. Tyckte verkligen det var det äckligaste man kunde dricka. Men nu är det hur gott som helst. Det får gärna vara smaksatt för att jag ska gilla det ännu mer. Som t.ex. päron, skogsbär osv. Och nu har jag fastnat för Bonaqua Emotion's. Hur goda som helst och dem är ju dessutom bra för ens kropp.
Bonaqua fortsätter nu sin succé och har tagit fram två funktionella vatten; ett smaksatt med äpple, berikat med kostfibrer, och ett smaksatt med persika och Aloe Vera, berikat med antioxidanten vitamin E.

Tisdag

Sådär ja, nu har jag gjort mina ärenden. Snabba ryck här! Först var jag på banken och fixade mig ett nytt bankomatkort med Visa! Skönt, för nu kan jag verkligen använda det överallt sen! Det är faktiskt lite pinsamt när man t.ex. ska köpa mat på donken eller så och kortet inte vill funka varken med magnetremsan eller manuellt. Folk tror väl att man inga pengar har. Tur att Micke har vart med mig de gånger de inte har velat funka! :) <3
 Efter banken åkte jag till jobbet för att fylla i pappret som jag sedan lämnade till ams. Sista dagen det skulle lämnas in också. Mamma påminde mig om det igår för jag hade totalt glömt bort det! Så nu är det gjort iallafall. Allt det viktiga är klart!  Nu har jag precis satt igång en maskin tvätt och det lär bli en eller två maskiner till sedan. Sen funderar jag på att dammsuga också. Om jag inte gör det imorn annars, får se. Imorn börjar jag med träningen igen. Har inte tränat på en vecka, slappt! :P Så har bokat MRL nu. 

SATC

Sitter och tittar på Sex and the city nu. Ska kolla lite tv en stund till och sedan sova. Ensam tyvärr! :( Usch va tomt!
Imorgon har jag lite grann för mig. Ska tvätta, städa lite, gå till banken och fixa nytt kontokort, eftersom att det jag har nu strular utav helvete rent ut sagt! Och sedan ska jag iväg till jobbet för att fylla i ett papper och sedan lämna det på arbetsförmedlingen! Så jag har lite grann att göra som sagt! Skönt att vara sysselsatt också.

Datamus

Jag fick en datamus till min minilaptop Lenovo. Jag får flipp på touchplattan imellanåt för bilden/texten på skärmen blir ibland jättestor eller jätteliten. Alltså internet-rutorna och msn-rutorna. Riktigt irriterande faktiskt! Ska fixa med den datorn imorrn och installera musen osv. Hoppas det funkar bra och att de går som jag vill! :)

2½ men

Nya avsnitt av 2½ men idag på tv6. Det är nog den roligaste komediserien faktiskt. Sjukt roligt tycker jag! Haha :D Så det ska jag titta på ikväll.

Äntligen!!!

Igår var ju syrrorna och dem på middag här. Och den bästa presenten var ju helt klart de svarta Conversen ifrån Anne och Martin!  Äntligen har jag dem! Jag har länge gått och tittat på dem men har aldrig haft pengar för att köpa några. Och nu fick jag dem i present! Underbart! :D Tack igen!

Intimately

Fick denna jättegoda parfym av Micke! :) Han har parfymen för män och nu har jag denna för tjejer. Haha ^^ Riktigt god parfym! :) <3


Måndag

Jaha, då är man tillbaka här igen...nu lär det väl bli mer uppdatering igen, så som det brukar vara. Micke har åkt hem! :( Tråkigt är det! Men så är det när det är distans ju. Dags att flytta snart kanske?...Helgen har vart jättemysig och jag är jätteglad över presenterna jag fick av honom! :) <3 
 Nu är det strax dags för mat och sedan blir det bara till att slappa. Är ganska seg och mör i kroppen. Emely frågade om jag skulle med och träna men jag hoppar faktiskt det idag.


Söndag

Det har inte blivit lika mycket uppdatering som det brukar bli eftersom att Micke är här! :) Sitter ju inte vid datorn då. I fredags var vi iallafall ute och åt mat och gick sedan på bio! :) Jättemysigt! Och filmen var riktigt bra tycker jag. Kul när alla i salongen blev rädda samtidigt! Och igår hade vi en riktig slappisdag, käkade skräpmat och åkte sedan hem till Anna och spelade sällskapsspel, åt lite gott och tittade film! :) Trevligt!
Och idag är det kalas för mig eftersom att jag fyllde år i onsdags. Så syrrorna och dem kommer hit idag på middag! :) Ska bli trevligt! :) Det blir grillat idag, mums!! :D

Haunting in connecticut!

Snart ska vi bege oss in mot Bergakungen för att gå på bio! :) Vi ska se Haunting in connecticut, en rysare! Ska blir mysigt med bio också! Och jag lär väl hoppa till då och då. Mes som jag är när det gäller skräck och sånt! :P

Så underbar! :)

Fick jättefina blommor av Micke! :) Hur fina som helst! Fick också ett fint kort, halsband och en parfym! :) Så snäll är han! :) <3<3<3

Bio

Det ser ut som att det blir en mysig kväll idag! :D Middag och bio! Riktigt mysigt och sånt behövs i ett förhållande tycker jag. Att man går ut och gör sånt mysigt ibland. Ser fram emot det jättemycket! :) Bäst av allt är att jag slipper sova ensam några nätter nu!  <3  Tror det blir en rysare på bion. The haunting in connecticut eller The univited kanske! Får se vad Micke vill se på. Nu ska jag iallafall börja göra mig iordning för jag måste snart ge mig iväg!  Jäklar va klockan tickade på...

Ipren

Har precis vart på apoteket och köpt ipren och halstabletter och hoppas nu på det bästa. Jag hatar att vara förkyld! Speciellt eftersom att jag hatar att nysa! Det är det värsta jag vet! Antagligen för att jag är allergiker och inte gör annat! Ha ha. Ska ta det lugnt nu en stund..knapra halstabletter och sen ska jag renbädda sängen och ta mig en dusch. Ska göra iordning mig också eftersom att Micke kommer om några timmar! :)   Trist regnväder idag..fast det är ändå lite skönt. Sugen på bio idag...får la se! :)

Förkyld?...

Det är ju verkligen inte läge att bli förkyld nu! :( Micke kommer idag och på söndag är det ju middag med hela familjen. Inte alls kul ju! Hoppas det går över fort! Brukar vara såhär på mornarna ibland så det kanske släpper under dagen? Hoppas på det! :)

Strejk

Jaha, filmen jag skulle titta på strejkade och ville inte alls funka! *argh* Så jag tittade på The golden child med Eddie Murpfy istället. Skum film men lite rolig imellanåt! Kändes lite som att man tittade på Förhäxad eller nåt. Haha. Nu blir det väl till att titta lite tv och sedan sova. Är ganska seg idag faktiskt så kommer väl sova som en gris! :) Imorgon kommer Micke hit iallafall! :D<3

Tre systrar och en mamma

Har ingenting att göra och det går ingenting på tv så nu ska jag titta på film. Är väldigt seg också för den delen så det passar perfekt! Detta är en typisk tjejfilm och den är riktigt bra!  Vissa mammor går ibland över gränsen..haha! Ni som inte har sett den borde göra det! :)

Hemhjälp!

Visst hade det varit skönt att ha en hemhjälp som lagat mat, städar, diskar och tvättar..men jag hade nog blivit ganska så uttråkad om det vore så! Jag älskar att laga mat och ibland är det faktiskt kul att städa. När man gjort allt detta känner man ju att man gjort något bra och man mår bra efteråt. Visst är det jobbigt ibland men stökar man ner får man ju också städa.  Vilket jag ska göra nu. Ska dammsuga, damma, fixa tvätt och torka golven! Så nu har jag att göra en stund! :)

Ny design

Eller ja, ny header iallafall! Kände för att göra något nytt och jag blev mycket nöjd nu faktiskt! :D  Vad tycks? :)

Lite bilder från igår...

Här kommer lite bilder från igår! :) Klicka på bilderna för att se dem i större format! 

        

Videoklipp - Helium! :D

Angelica fick en brilljant idé när vi satt och åt! Vi skulle nämligen prata med helium och ja, som ni ser hade vi skitroligt! :D


Jaha, då var man 20 nu då...

Ja, då är man 20 nu då. Usch, känner mig gammal ju! :P Jag hade en jättetrevlig och rolig födelsedag igår! Vill tacka för alla gratulationer jag fick här på bloggen också! :) Hade en supertrevlig middag på Jensens igår också. Ska lägga upp ett videoklipp när det funkar på youtube. Jag och Angelica gjorde hål i ballongerna jag fick och andades in helium! Och det var riktigt kul! :D Folk på resturangen skrattade åt oss.  Efter vi ätit där så åkte vi hem till Madde och tittade på film och åt morötter med dipp! Mumma va gott! :) Så min dag spenderades med mina vänner igår och det var jättekul! :)
 Idag blir det lugnt för min del. Ska tvätta och handla lite, ska även städa! Och ta hand om mina fötter...haha, hade nya skor igår som inte var helt uttrampade direkt så jag fick så jävla ont och idag är fötterna lite ömma. Jaja, får skylla mig själv som inte hade gått ut dem innan.


Presenter

Tänkte lägga in bilder på presenterna jag fick av tjejerna igår! Lägger in dem som miniatyrer så ni får klicka på bilderna för att se dem i större format. Jätteglad för presenterna och säger tack ännu en gång! :)

Av Anna fick jag ett jättefint halsband och denna tavla med roliga bilder på oss! :) Riktigt kul och kreativt! :)





Av Angelica fick jag en fräck, lite annorlunda t-shirt och ett par örhängen! :)








Av Emely och Madde fick jag dessa två jättefina tavlorna! Jättetunga också, haha! :)


Min dag

En lite outfitbild för omväxlings skull. En klänning och leggins ifrån Gina Tricot. Skor ifrån skopunkten. Lite födelsedagsfin fick man ju vara! :)

Jaha, då var min födelsedag slut! Har haft en jätterolig och trevlig kväll tillsammans med mina vänner. :) Vi åt jättegod mat på Jensens bofhus och satt och pratade och skrattade. :) Fick jättefina presenter också, tack igen alla! :D Jag lägger in bilder på det imorgon. Även lite andra roliga bilder. Så det blir mer och bättre uppdatering imorgon, för nu ska jag sova! :) godnatt :)


Kanelbullar

Sedär ja! Nu är dem klara. Visst ser dem goda ut?! :D Jag är stolt iallafall, haha!  Ska hoppa in i duschen nu men sen ska jag avnjuta en god bulle med ett kallt glas mjölk till! :)

Bagarn

Nu har jag satt igång med mitt bullbak! Väntar bara på att smöret och mjölken ska svalna innan jag häller på det över jästen! Sen fixar jag smeten och så ska den jäsa i 30min. Sen ska dem bakas ut osv och jäsas yttligare i 40 min! Sen ska dem gräddas och sen jävlar ska jag ha mig en kanelbulle! :D

Dagens första present...

Nu har precis farmor vart inne en stund. Fick jättefina rosor och en slags ljusstake och ett kort! Jättefint! :) Älskar rosor! :)

 (Klicka på bilden)


Min dag idag! :)

Jaa, det är det faktiskt! Och inget ska få förstöra den! Hehe :) Anna är så söt, hon ringde och sjung ja må hon leva! Hehe, gullhöna! <3  Nu ska jag snart äta en god frukost och sedan baka bullar hade jag tänkt! :) Sen blir det en dusch och lite uppiffning för middagen med mina vänner ikväll! :) Ska bli mycket trevligt!! :D:D Ser fram emot det! :) Supergod mat också! :)

DÅ ÄR MAN 20! :D


Krångel med uppdatering

Det har blivit en tråkig uppdatering idag men det har vart lite krångel på blogg.se och så har jag inte vart så aktiv vid datorn idag. Det syns på statestiken. Har ju tappat 20 besökare idag. Haha, jaja skitsamma! :P
 Imorgon blir det nog till att jag bakar bullar! :D Sedan blir det lite ompyssling så man är fin inför kvällen och mitt födelsedagsfirande! :) Ska bli skoj! Fixa hår, naglar och smink osv. Hehe sånt är skoj. Ser fram emot morgondagen och hoppas det blir en riktigt bra dag! :D


Nya skor

Köpte ju ett par pumps för någon vecka sen som jag ska ha imorgon. Idag kom jag på att jag behöver trampa ut vänsterskon lite. Haha, så nu sitter jag med skon på och hoppas på det bästa. Den sitter bara lite hårt fram på foten. Ovanför tårna typ. Dem är jättefina på! :)


En liten sväng..

Följde med Madde och Emely till allum en stund förut. Köpte en liten hårklämma och en bodylotion med doft av kokos på H&M. Sedan blev det två filmer för 79 kr på Ica maxi. Billigt och bra! :) Ena filmen heter tre systrar och en mamma och den är så bra! Den andra som heter Rika vänner,  har jag inte sett än men Emely säger att den ska vara jättebra.  Ska strax ta en dusch och smörja mig med brunutansol för lite extra uppiffning för min födelsedag! Sedan ska jag testa mina skor igen och se om dem behövs gå ut lite eller så. Smart att komma på det dagen innan man ska använda dem! :P haha.

Imorrn!

Imorgon smäller det! Då blir jag 20! Wohoo...haha! :P  Imorgon lär väl mamma säga som alltid "tänk att det var -- årsedan du låg i min mage och nu är du såhär stor...tiden går så fort". Haha :D Lite nojjig är jag för nu får man börja betala för precis allting. När jag var hos läkarn idag så sa hon "där hade du tur, sista dagen du går gratis..imorgon får du börja betala".  Jag hade ju velat fira lite extra med en god drink eller cider eller så imorgon men det sket sig nu eftersom jag går på medicin! Fan då :( Jaja, vänner och god mat räcker gott och väl! :)  Min dag blir ytterst lugn nu så jag mår bättre imorgon!


Tisdag

Jaha, nu har man kommit hem. Åkte till läkarn vid tio imorse och har nu fått medicin. Jättekul...eller inte! Fin liten födelsedagspresent va? Suck...Känner mig varm och lite hängig och har ont så jag sjukanmälde mig idag. Jäkla synd eftersom att man knappt får några tider och jag som vill jobba! :( Men men...
 Ska nog ta min värmedyna en stund och kolla lite tv. Funderar på att baka bullar inför helgen men får se om jag gör det idag eller imorgon eller nån annan dag, haha ! :P

Duffy

Sitter och lyssnar på Duffy! Fan, hon är ju bra! Massa mysiga låtar! :)   Jag har även pysslat lite med Marias bloggdesign, http://mdahlqvist.blogg.se/ . Ska väl göra något nytt med min egna någon dag kanske. Orkar inte nu iallafall. Idélös och är trött! Så ska väl lägga mig snart. Imorgon ska jag jobba 14-21:15. Hade velat åka in till stan innan för att titta efter jackan på H&M, och det ser ut som att jag får åka ensam. Emely och Madde ska in när jag jobbar.  Hemlighetsfulla är dem också! :P Får se hur jag gör imorgon.

Gina Tricot

Tittade lite på Gina Tricots hemsida och hittade denna klänningen. Lite annorlunda och fräck faktiskt! :) Undra hur den sitter på?..Hmm...


Duffy - Warwick Avenue

Tycker denna låten är jättemysig! :)



En härligt bad

Har precis tatt mig ett varmt skumbad för att koppla av lite och det var helt underbart! Jag älskar att man ser så brun ut när man badar också! *Skratt* Visserligen är jag lite brun men badrumsljus gör än ännu brunare! :D

Som spagetti

Fy fan och lite till. Har precis kommit från gymmet där jag körde skiten ur mig själv. Ska in i duschen nu och sen blir det till att slappa. Är helt slut och mör i kroppen. Hmm, lite krasslig är jag..opps, hoppas inte det blir värre!! Jag tror jag har fått benhinneinflammation! :( Gör skit ont i vaderna när jag tränar, även när jag går. Får väl köra med en sån salva jag hade förra gången jag hade inflammation. Jättejobbigt när man tränar och vill göra allt i sin makt men så blir man stoppad av att det gör så jäkla ont att man vill gråta!

HÅRMODELL SÖKES!

Är det någon här (helst i göteborg) som vill klippa sig gratis!? Frisyren som gäller är en page. den 24e maj behövs det nämligen en frivillig! :D

Time to eat....then die! ..haha

Nu är det snart dags för mat, spaghetti och köttfärsås. Det är nog favoriträtten och den går väl hem hos alla? :) Sedan ska jag ner och posta ett brev och lämna tillbaka jackan på pressbyrån. Och sedan är det dags för att träna MRL! Hoppas det går bra och att jag inte får ont i vaderna som sist. Efter träningen blir det lugnt. Kommer väl vara helt död då och inte orka något annat än att glo tv. :P Wish me luck!

Tur & Retur

Hämtade ut mitt paket men jag ska faktiskt skicka tillbaka det. Jackan är fin men jag tog en för liten storlek. Dessutom är jackan mer lila än blå. Jag ville ju haft den i mörkblått som det ser ut som att den är på bilden. Så jag ska skicka tillbaka den och titta i en H&M butik istan istället. Finns ju i fler färger.


Present till mig själv

Ska ner till posten och hämta ut ett paket sen! Jackan jag beställde ifrån H&M har kommit! :) Perfekt nu ju. 2 dar innan jag fyller år. Haha :)

Deklaration!

Ni har väl inte glömt att deklarera idag!? Sista dagen om man vill få sina pengar till midsommar!

Måndag!

Solen skiner och vädret är faktiskt hyffsat fint idag!:) Hade gärna fått vara lite varmare och så kunde det sluta blåsa också, då är jag nöjd! Ha ha :)  Jag känner mig lite småkrass idag men det släpper väl under dagen hoppas jag. Vill ju inte bli sjuk nu när jag snart fyller år osv. ! :)  Ska träna MRL = mage rumpa lår, klockan sju ikväll! :) Ska nog sola innan också! Lite fusk sådär men skönt!  Innan dess vet jag inte vad som händer faktiskt. Får se.

Besöksrekord

Oj, jag hade nog rekord på antal besökare igår. Hade över 70 st besök. Inte illa! :) Brukar ligga runt 10-20 per dag annars. Så det var ju lite kul! :)

Kärlek <3


Never been kissed

Ska titta på Never been kissed som visas på tv3 kl 21.00. Har sett den förr och den är söt och rolig! Finns inget bättre på tv heller. Vad gör ni ikväll? :)

Feg kanske?

Jag drog mig ur att vara hårmodell den 24e. Jag är så osäker på om jag vill klippa page/kort. Och det ska man ju inte vara när man ska klippa sig. Vissa tycker att jag ska klippa mig och att jag kommer passa skitbra i det. Men det är jag som ska känna den känslan ju, och det gör jag inte. Jag har ändå fått hyffsat långt hår nu och det trivs jag i. Måste iallafall klippa topparna osv snart. Har inte klippt mig sen i september! :O Ändå är mitt hår i hyffsat skick ändå! Inte illa!  Får la se om jag får mig ett ryck och klipper av det i sommar. Får se. Nu vill jag inte göra det iallafall! :P

Hur lågt kan man sjunka?

Någon som har raderat Angelicas blogg! En av mina favoritbloggar. Enligt Micke är jag beroende! Och ja, det kanske jag är. Haha, men det är ju kul med bloggar. Hur kan man sjunka så lågt att man förstör för någon annan och gör så? Någon som har för mycket fritid och som är riktigt avundsjuk! Sorgligt!!

One Tree Hill

Nu är det snart dags för OTH, precis som varje söndag! :) Någon mer som tittar på denna serie?

Usch och fy...

Jag är verkligen hur seg som helst idag. Har ingen vidare kraft i kroppen. Det var bara segt att åka till stan faktiskt. Vi tittade runt lite men ingen av oss köpte något. Jag testade skjortan men fastnade inte för den. Hade väl inget shoppingshumör. Dåligt med energi. Så nu är man hemma igen. Har precis fixat iordning tvätten och ska börja med maten nu. Det blir kyckling, ris och curreysås idag. Min kväll blir verkligen hur lugn som helst. Tv och film blir det. Jag var fast bestämd vid att bada när jag var istan men inte ens det orkar jag. Haha, då är man verkligen seg. Känner mig som spagetti. 

Segis , degis

Ska strax åka in till stan en stund med Emely för att fördriva tiden lite. Kul att kolla lite och umgås. Ska kika på en skjorta på H&M som jag visa häromdagen.  Har målarvärk i högerarmen idag...haha fyfan armen känns ju som spagetti. Jaja, det blir väl mer uppdatering senare! :)

3 dagar kvar...

 (Klicka på bilden)

Lördag kväll

Igår åkte vi ju in till slottskogen där vi mötte Anna o co! :) Fick en söt muffins av Anna, choklad med hallon i. På toppen hade hon skrivit Annika 20 och gjort en sol och ett hjärta! :) Så söt är hon!  På vägen till slottskogen köpte Madde med sig ett kubbspel. Och det var verkligen jätteroligt! Längsen man spelade det så det var skoj. :) Sen åkte vi hem till Jarmo en sväng och spelade sällskapsspel och käkade lite chips. En mycket trevlig och rolig kväll! :)

Magnum temptation chocolate

Krispig, mörk belgisk choklad utanpå. Len chokladglass inuti med läckra bitar av vit belgisk choklad, sega brownies och mjuk chokladsås.


Köpte denna glassen igår för att testa på den. 22 kr! Glassen är inte så stor men det är väl ingredienserna som kostar. Mycket choklad genom hela glassen vilket gör att man blir törstig. Men den var ändå god. Dem som verkligen älskar choklad kommer ju älska denna glass.


Slottskogen!

Nu har jag precis tatt mig en dusch hemma hos Madde :) Vi har målat hennes balkong och sedan har vi ätit kebab i pitabröd! Mumma..nu luktar vi nog vitlök! :D Nu duschar vi och ska snart göra oss iordning för vi ska in till slottskogen och träffa Anna o co. Sitta och prata och ha trevligt! :) Ska bli skoj! Fint väder också men tråkigt nog blåser det lite kallt. Har leggins med mig, kallt kanske? Men har tatt med en tjocktröja och jacka också så det blir nog bra :) Undra hur mycket folk det kommer vara där? Det har ju vart knökat med folk valborg och 1 maj iallafall.  
Blir kanske en uppdatering när jag kommer hem. Beror helt på klockan :)
Ha en trevlig kväll! :D

Lördag

Har kommit in i en period då jag tydligen inte kan sova längre än till nio! Visserligen är det skönt för då får jag ut mer av dagen. Men ibland vill man ju sova längre. Men har man väl vaknat och rört på sig så är det kört då. Lika bra att gå upp.
 Började dagen med att titta på en film. The Clique, nånting sånt hette den. En typiskt tjejfilm som handlar om ett par tjejer som är rika och bara köper märkeskläder osv. Och så kommer det en ny tjej till stan som blir utrfryst och gör allt för att passa in. Rätt kul film faktiskt. Och det stämmer. Finns så många tjejer som hamnar utanför och blir mobbade, så dem gör allt dem kan för att passa in. Jag hatar mobbning!
 Jaja nog om filmen. Har suttit på framsidan och solat lite och pratat med mamma. Även ätit frukost. Ska väl ut om en stund igen och läsa i min bok! Sophie Kinella - En shopaholic säger ja :) Sophie Kinsella's böcker är jättebra! Jag är inte den som läser vanligtvis men dessa böckerna har jag fastnat för! :) Bra att man kan låna dem av Emely! Biblioteket själv, ha ha ha! :)
 Sen runt fyra tiden eller så ska jag hjälpa Madde att måla sin balkong och sedan blir det mat hemma! :P Och kvällen blir lugn med Madde antar jag! :)

H&M

Vill ha denna skjortan ifrån H&M. Jag älskar stora, svala skjortor på sommarn. Räcker med det och ett par leggins eller så. Har en vit lång skjorta som används flitigt. Har iofs en till vit i garderoben kom jag på. ^^ Får la hoppas på presentkort eller pengar så jag kan shoppa lite! :)

En härlig dag!

Solen har skinit hela dagen lång och det har varit helt underbart. Men det har faktiskt blåst lite kallt imellanåt. Satt på altan en stund och läste och sedan tog jag en tripp ner till ica och handlade lite. Har ätit med Annica och dem idag och det var trevligt! :) Sedan satt vi och pratade och skrattade som vanligt! :) Och så fick jag testa på Wii-bowling. Skitkul! :D Fick ju några strikar, men tyvärr förlorade jag ändå. Haha :D undra om man kommer känna av det i armen imorgon.
 Nu ska jag snart lägga mig och glo tv och sedan sova. Är faktiskt rätt trött nu. Vart vaken sen nio och så har man vart ute i solen, så man blir lite trött. Röd och varm om kinderna också, solbränd kanske..vet ej. Imorgon får jag se vad som händer. Vet inte än. Fick en förfrågan om jag ville komma till slottskogen men har inte bestämt mig än. Just nu är jag faktiskt inte sugen på det. Men får se imorgon.
 Usch är fortfarande jättemätt. Haha det är nu man vill ta laxermedel och rensa magen så den inte är lika uppblåst så man kan andas normalt igen! Hahah :D

1 maj

Strålande väder idag med. Har vart uppe sen kl nio och redan då var det varmt ute i solen. Jätteskönt! :) Blir nog en stund på altan sedan med min bok! :)   Jaha, och varför firar man 1 maj då? Något med demostranter va?

Jaja, 5 dagar kvar sen är man 20....ångest! Fast egentligen är åldern bara en siffra men man blir ju äldre! Och när man blir 20 kommer det mer ansvar och man får betala för allting. Exakt allt! :P  Haha pappa skojade med mig och sa "nu kan du köpa dina egna cider sen!" :P Haha..

Valborg

Min valborg var riktigt lugn. Satt på altan hela dagen typ. Solade och läste i min bok! :) Sen vart jag nere och handlade och gjorde sen bakpotatis, kött och sallad till mig och mamma. Satt på altan hela dagen som sagt. Jättehärligt! :)
 Skönt att inte vara bakis idag som typ halva Sverige antagligen är. Haha!

  • Startsida