Visibly clear blackhead eliminating!

Håller som sagt på att tvätta ansiktet med den produkten och den rensar ju ut all smuts i huden och det resulterar ju i att man får finnar. Smuts blir ju finnar lixom. Så förhoppningsvis är det bättre om en, två veckor! Hoppas detta funkar. Jag vill inte ha massa finnar direkt. Fast det får man med ju räkna som ungdom. Speciellt tjejer som har mens osv. Då får man ännu mer finnar. Iallafall jag. Jag känner mig så ofräsch när jag har finnar och dessutom är blek, för då syns det ännu mer. Ska nog kleta in mig i brunutansol imorgon. Vill ju vara lite fin när jag ska träffa Micke :)

Nu blir det snart till att lägga sig och glo lite tv och sedan sova. Ska upp hyffsat tidigt imorgon och göra mig iordning för intervjun. Man vill ju inte se ut som ett vrak direkt. Köpte en vit skjorta och ett skärp på ullared, kanske tar på mig det. Anna tyckte helt klart att det är "intervju" kläder! Det är snyggt och det säger "Du får jobbet". Haha hon är go hon! :D
 Sedan efter intervjun så ska jag jobba 14-21. Får iofs se när intervjun är slut, för jag ska vara där halv två. Men det vet syrran om så det är nog inga problem. Dessutom är intervjun i samma hus där jag ska jobba så det är ju bra.

Hörs imorgon. Godnatt :)

Kommentarer
Postat av: MissCM

sv: ja, jag säger diss också på dom haremsbyxorna från gina..


URL: http://misscm.blogg.se/ @ 2009-04-01 @ 01:04:35
Postat av: MissCM

sv: dom rosa skorna har jag köpt på Nelly :)


URL: http://misscm.blogg.se/ @ 2009-04-01 @ 01:05:15
Postat av: jenny

fin blogg du har :)

hoppas du har haft en trevlig dag

// jenny


URL: http://ijp.blogg.se/ @ 2009-04-01 @ 02:04:24
Postat av: angelica

jag har också funderat på att börja använda det! Det verkar ju väldigt bra. Du får berätta sen om det har gett resultat! :)


URL: http://angelicccca.blogspot.com @ 2009-04-01 @ 10:43:48

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida