God kväll/natt

Jag åkte upp till Madde en stund förut där vi (Madde, jag, Emely, Toffe och Johan) spelade kubb. Alltid lika kul oavsett om man vinner eller förlorar. Idag hade jag iofs lite flyt. Eller tur kanske man ska kalla det? Ha ha :D
Sedan gick vi upp till Madde och tittade på finalen av Hells Kitchen.  Jag älskar att laga mat men jag skulle aldrig klara av att vara kock. Fyfasen vilken stress!
 Ska strax ta mig en dusch och sedan gå och lägga mig. Har duschat en gång idag redan men man blir så jävla svettig och klibbig under dagen så det är behövligt. Har dessutom renbäddat sängen och då är det skönast att vara nyduschad! :)
 Imorgon ska jag och Madde iväg till havet. Ska inviga min nya bikini och bättre på brännan! :)

Tisdag

Sicken jävla värme det är!! Hoppas det blir åskväder nu så luften blir lite svalare. Det ser faktiskt ut som att det är åska på gång. Hoppas!
Nu har Micke åkt hem och det känns redan tomt. Men helgen har iallafall vart hur mysig som helst! :D<3
 Nu ska jag snart äta lite mat och sen ikväll kanske det blir kubb. Får se om huvudvärken har släppt. Fick sån hemsk huvudvärk istan. På vägen hem kände jag mig helt svimfärdig! Usch usch! Man dricker för dåligt i denna hemska värmen! Man ska inte klaga men det gör jag, det hade gärna fått vara 10 grader mindre! :P

Kärlek <3

Vi hade en jättemysig kväll igår! :) VI började med en god middag på Jensens böfhus. Till efterätt blev det chokladdoppade jordgubbar med mjukglass! Mumma va gott det var!! :D Sedan tog vi en promenad upp till Biopalatset där vi skulle titta på film. Filmen var mycket rolig och bra. En film jag helt klart ska köpa sen. Bäst var farmorn! :D Helt klart värd att se!  Efter bion så gick vi runt i stan och bara myste. Sen satte vi oss på en pub och drack lite cider och öl. Mysigt! En härlig sommarkväll. <3

The Proposal

Det blir denna filmen ikväll! :D

Söndag

Det var trevligt och roligt på Liseberg igår! :) Vi bestämde oss för att gå in på hotell gasten, deras spökhotell! Jag och Madde skrek som två jävla idioter! :P Haha! Vi är så jävla lättskrämda. Men det var roligt! :D Längesen man gick där.
Vi var väl där 2½ timme sen åkte vi hem eftersom dem stängde elva. Vi var hur trötta som helst och jag hade apont i fötterna efter de nya skorna. Slockande som två grisar! :D

Nu ska vi strax gå ner och handla lite. Sen ikväll ska vi äta på Jensens Böfhus och sedan gå på bio! En myskväll! :)<3

Liseberg

Nu är det snart dags att duscha och börja göra sig smått iordning. Micke är framma halv åtta och då ska vi till Liseberg och strosa runt där ikväll. Mysigt! :) Blir väl att man spelar lite osv också. Och jag vill ha glass! Ha ha :D Hoppas man vinner något. Haha men jag har ingen vidare tur i spel. Mer tur i kärlek! :)<3

They Don't Care About Us

Just nu spelas Michael Jackson - They Don't Care About Us på hög volym! En av mina favoritlåtar med honom! Jag älskar den! Det är hemskt detta som har hänt honom! Men som många andra säger kanske så var det väl väntat. Kungen av pop har dött. Endast 50 år gammal. Han sa att han ville dö som Elvis, och ja, det fick han också. Tragiskt är det iallafall! Hela världen sörjer och det är förståligt. Han har verkligen lämnat intryck i hela världen. Grym! Hans musik kommer för alltid leva vidare!   R.I.P

Lördag

Det är 25 grader ute redan, om inte mer. Men jag ska inte sätta mig och sola. Brände mig ju igår. Orkar faktiskt inte sola heller. Måste vila lite från solen. Har ju solat hela veckan typ. Ha ha! :P   Dessutom måste jag städa osv! För ikväll kommer Micke hit! :) Måste dammsuga och damma lite. Och rengöra dass. Ha ha, annars är det inte så farligt.

Nu har jag börjat känna av pollen också. Fasiken vad det kliar i ögonen. Och förkylningen trivs tydligen bra hos mig. För bra! Ganska tröttsamt faktiskt. Jobbigt när man ska sova och man inte får någon luft alls genom näsan. Ha ha hur ska Micke stå ut dessa nätter? :P
Skulle vilja få en mirakelmedicin som gör att det inte kliar i ögonen och som tar bort denna jävla förkylningen! Man mår ju inte tipptopp direkt! =/

Fläta

Äntligen har jag förstått mig på hur man gör för att fläta luggen sådär snyggt som alla gör. Har försökt flera gånger men aldrig blivit nöjd. Försen imorse! :) Jag lyckades!  Man ser kanske inte så bra på bilden men såhär blev det iallafall! :)


Lite shopping

Det blev ett par nya svarta leggins, duschtvål, nagellack, ett par skor och en bikini. Plus ett par svarta bikinitrosor. Man fick välja 3 och betala för 2. Så tog ett extra par trosor. Skorna är finare på än på bild. Man ser ju riktigt brun ut, ha ha! :)
 Haha en liten kul grej gällande skorna. Jag testade dem först i storlek 36 och sen 37 men tyckte dem satt lite trångt. Iallafall på vänsterfoten. Så jag testade storlek 38 och dem satt bra men då satt högerskon löst. Den var lixom större. Medans den satt perfekt på vänsterfoten. Så jag gjorde en fuling. Tog storlek 38 i vänster och storlek 37 i höger. ha ha! :D Jag satte prislapparna över storleken så dem inget skulle se. Hade jag frågat om jag fick göra så så hade dem nog sagt nej.


Vilken härlig dag!

Idag har jag haft en skön och rolig dag med Madde! :D Vid kvart i tio imorse åkte vi iväg till havet och där låg vi i tre timmar och solade och njöt. Sedan åkte vi vidare till Frölundas köpcenter men vi åkte lika snabbt därifrån och åkte till Allum istället. Shoppade lite grann. Lägger upp bilder sen. Madde shoppades mest, som vanligt! Ha ha! :)  Hon la undan en bikini på Stadium för att kolla vad det fanns i de andra affärerna innan hon köpte den. Så när vi kom tillbaka skulle hon köpa den men då hade idioterna hängt ut den igen och en annan tjej stod och provade den. Får man ens göra så? Hon sa ju att hon ville lägga undan den en stund. Hon sa inte hur länge eller så. Så den ska hänga där tills dem stänger om inte man hämtat den. Såå nää det blev ingen bikini där, utan vi åkte vidare till stan och köpte istället.
Haha båda var smarta att smörja ansiktet, bröstet, armarna osv men ingen tänkte på ryggen. Sånu är båda en aning röda och brända på ryggen. Precis likadant också, ha ha! :) Ska smörja med aftersun strax. Hoppas det lägger sig för jag vill inte flå. Speciellt inte på ryggen för där når man inte så man kan riva bort huden. :P
Jaja, har haft en riktigt bra dag iallafall! :D Trots min jävla förkylning och ett rinnande öga...men men! :)

Unga mödrar

Det har börjat ett program på kanal 5 som heter Unga mödrar. Det gick förut men då var det danska tjejer. Nu är det norska. Jag tycker det är intressant att titta på faktiskt. Hur dem har det och hur dem klarar av sin vardag.

Torsdag

Idag har jag jobbat och det gick bra men jag var väldigt trött seg. Mycket pga min förkylning som inte vill släppa! Imorgon har jag vart förkyld i två veckor! Jippie...
Efter jobbet blev det en stund i solen och sedan prat med grannarna! :) Och nu har jag duschat och ätit lite. En slapp dag! :)

Lindex

Har suttit och tittat på Lindex hemsida lite där jag hittade lite söta linnen och ett par shorts som jag vill ha. Så funderar på att gå dit och titta någon dag och se om det är något som passar mig.


God kväll

Det blir inte mycket uppdatering i bloggen nu under värmen. Man sitter lixom ute och solar osv. Dessutom har jag ändå inget intressant att skriva om. Kl är halv nio på kvällen och det är fortfarande 25 grader ute. Härligt, nu är nog sommarn här! :) 
 Har precis tatt en dusch och så iallafall. Får väl försöka sova om några timmar så jag orkar upp kl sex imorgon. Ska ju jobba 7-14 och sedan ska jag vidare för att möta Madde och sedan åka till havet. Kommer vara frestande att bada för att svalka sig men icke. Får vänta några veckor till. Men ska ändå bli skönt att ligga där vid havet och njuta. Sola och må bra! :) Har ju fått färg i ansiktet, armarna och vid bröstet. Så imorgon får jag jämna ut det genom att sola ryggen!   

Värmeslag!

Det är så vaaaarmt! Man kan sitta i solen 10 min sen måste man in i skuggan. Man rinner bort! Har klämt i mig melon och saft! Ha ha :D Vätska är ju ett måste i denna värme! Det är snart 30 grader ute! Våran termometer visar 27 grader nu! Fyy!! Nu är det sommar iallafall! :D Det blev inte havet idag, har lite andra ärenden att uträtta istället. Det blir havet imorgon efter jobbet! :) Ska jobba 7-14 sen åker jag och Madde till stranden och gottar oss lite! :) 
Nu håller jag på att fixa mig en lite lunch iallafall, det blir pannkakor! :D Enkelt och gott!


En härlig dag

Har suttit i solen mycket idag och har faktiskt fått färg! :) Är lite röd och väldigt varm om kinderna, så måste nog ta lite aftersun faktiskt. Madde fråga om jag vill till havet imorgon men får se. Kan inte bada och måste täcka ena benet, ganska surt! :P Dessutom är jag så jäkla förkyld också! Jag vill bli av med denna jävla förkylningen också!!! Den går mig på nerverna! Får se imorgon. Man kanske ska passa på, vet ju inte när solen försvinner.

Jaja ska väl lägga mig och titta lite tv snart tänkte jag..

25 +

Fasen va varmt det är ute nu! Jag har suttit och solat en stund men måste ta pauser för att gå in i skuggan lite. Man dör ju! Sån här värme ska det vara hela veckan också. Hade velat åka till havet nu! Sola och bada! MEN jag får inte bada och inte sola benet! Fan fan fan! :P Förra året vid denna tiden hade man redan badat några gånger. Första doppet var 1 juni.
Man blir gladare av solen men man kan också må dåligt av den. Huvudvärk t.ex. Får väl köpa en solhatt! Hahaha! Snyggt :P
Idag blir det lugnt som igår. Går väl ut i solen en stund till sen. Och senare i eftermiddag ska jag ner och handla lite. Ny salva till tatueringen bland annat.


Beck - Hämndens pris

Ikväll kl 21.30 på tv4 kommer Beck. Och det ska jag titta på! :) Spännande! Innan var jag inte mycket för Beck men så började jag titta men fick bara se två avsnitt sen slutade dem visa Beck. Men ikväll kommer det igen! :)

Livglädje

Man borde göra mer för dem äldre än vad man redan gör. Jag såg ett program på stv1 för en stund sedan, Änglar i gult. Det var några ungdomar som tog ut de gamla på massa äventyr. En 93 åring fick t.ex. hoppa fallskärm!! Och en som var 100 år fick åka helikopter. Sånt gör så himla mycket och det ökar ju deras livsglädje och dem blir så mycket gladare. Att bara sitta inne i hemmet gör dem deprimerade. Att få komma ut och se saker, göra saker kan ändra deras tillstånd helt. Ett trevligt bemötande är viktigt för dem gamla, det gör hela deras dag om man kommer in och är glad och trevlig. Om man under dagen sätter sig ner och pratar lite är jättebra. Jag trivs jättebra med mig jobb. Gamlingar är ju så himla söta och goa! :)

Mätt

Nu har vi handlat hem frukt och lite sånt som fattades! :) Och så har jag precis ätit mat och melon! Mumma:D
Det är 23 grader ute och det är riktigt skönt. Visserligen blåser det kallt på vissa ställen. Ska vara sånt här väder hela veckan och det hoppas jag att det blir! Måste jobba på brännan lite!  ha ha :)

Sol sol underbara sol!

Har precis solat en stund men bytte nyss plats med mamma. Blev så jäkla varmt. Det är över 25 grader i solen. Men det är härligt! :) Man får passa på att sola och njuta för man vet inte hur länge detta vädret håller i sig.
Ska ner till torget sen och köpa frukt. Melon osv. Mumma :D Melon kan jag leva på under sommaren. Speciellt vattenmelon!

Underbart väder!

Idag mår jag bättre! Är fortfarande seg i kroppen och så men mår ändå bättre. Har precis tatt mig en dusch så jag vaknade till lite. Gjorde hårinpackning också så håret mår bra, ha ha! :D
Tänkte snart sätta mig på altan en stund och njuta av luften och solen! Har inte fått mycket luft i helgen direkt. Just nu är det 18 grader, och det i skuggan. Härligt! :D

Wisegal

Tittar på maffiafilmen Wisegal som visas på tv3 nu. Det är rätt spännande faktiskt! Lite action/drama och kärlek. Ha ha! 
Detta blir sista inlägget idag...Så, godnatt!

Priviledged

Idag är det söndag och det innebär ett nytt avsnitt av Priviledged!  Ja, jag vet att jag är en serienörd! Men söndagar är som sagt tvdagar! :)

DHW

Jisses vilket spännande avsnitt det var av Desperata hemmafruarna! Och självklart är det säsongsavslutning nu också. Riktigt kul med dessa spännande intrigerna! :P Jaja, det slutade inte lika spännande som Greys Anatomy iallafall. Inte ens i närheten! :P

Söndag

Kvällen vart riktigt lugn igår. Kollade film och så. Blev inte mycket uppdaterat i bloggen igår för jag låg i sängen nästan hela dagen och hade ingen ork faktiskt.
 Idag blir det lika lugnt. Ska kolla reprisen av Desperate Housewives sen och sedan blir det andra serier och någon film. Söndagar är ju bästa tvdagen. Repriser och filmer! :) En slappis dag idag med då alltså. Regnet öser ner där ute och mig gör det inget, ska inte gå utanför dörren idag! :P Haha man får väl hoppas att det är uppehåll ikväll, AC/DC spelar ju på ullevi idag. Inget kul att stå där i regn direkt. Visserligen skiter väl de äkta fansen i det! Hade vart ballt att se dem live, även fast jag inte är något vidare fan. Men dem verkar göra grymma konserter och det hade väl vart en kul upplevelse. Madde ska dit ikväll så hon får väl berätta hur det var, ha ha! :)

Irriterande!!

Eftersom att jag är sjuk och inte jobbar idag så fick jag låna The Sims 2 av Madde för att roa mig med något. Men självklart ska det strula!! =/  Det är installerat och jag kan börja spelet och skapa en familj, ska spara och skiten hänger sig. Läser i boken att man antagligen behöver ladda ner de senaste drivrutinerna för grafikkortet. Jag testade men det hänger sig ändå. Fattar nada! Jag är inte särskillt teknisk heller!  Ville bara ha ett roligt tidsfördriv men icke!  :P Sånt här är irriterande!

Åååh va kul...eller inte!

Fan fan fan...nu missar jag goa pengar idag och imorgon för att jag har blivit sjuk!! Förkylningen släpper inte, nu har jag dessutom fått feber och har ont i kroppen osv. Alla detaljer behöver jag inte gå in på. Ha ha! :D
Jaja tur är väl att man jobbat några dagar denna månaden iallafall och att dessa två inte var dem enda. Men fan...=/ Jag gick lixom upp imorse och klädde på mig osv och så snurrade det till och jag började kallsvettas och huvudet banka. =/
 Vädret är ju lika tipp topp som mig idag! Regn och åska. Mysigt om Micke hade vart här! :)

Usch så trött

Jag vaknade precis till av att jag dregglade på kudden! Mysigt va? Då är man fanimej trött! Har ju vart vaken sen kl fem imorse och sov sisådär inatt. Upp tidigt och jobba. Har vart väldigt trött hela dagen. Ska snart sova tänkte jag. Ska upp tidigt imorgon bitti också. Det suger att gå upp så tidigt när alla andra ligger och sover. Tack och lov tillhör jag inte den procenten imorgon som kommer vara bakfulla! Jag blir faktiskt aldrig bakfull ändå! *Peppa peppa ta i trä!* Jag har blivit riktigt bakfull en enda gång och det var hos Micke förra sommarn. Fyfan va man mådde dåligt och så skulle man ut i den stekande solen också. Fyfan! :P Men men.
Hoppas alla har haft en bra midsommarafton iallafall! :) Min har vart ytterst lugn! Och så kommer helgen fortsätta att vara...lugn! :)
Godnatt! :)


Fredag

Det gick bra på jobbet och tiden tickade faktiskt på väldigt bra. Det har vart en rolig arbetsdag också! :) Dem fick sill, potatis osv och jordgubbstårta på jobbet idag. Smakade faktiskt på tårtan och den var riktigt god! :)
 Hemma blir det ännu mer jordgubbar fast då med grädde. Till middag blir det fläskfilé och potatisgratäng! Fasen va gott!!! :D  Min kväll blir riktigt lugn faktiskt. Jag är så himla trött. Hela tiden och mår lite skumt imellanåt! Va fasen är det med mig?

Glad midsommar!

Sitter på jobbet nu och ser ut genom fönstret där regnet bara öser ner!! Haha kul för alla dem som firar midsommar ordentligt idag! Haha jag håller mig nog inomhus! :) Hoppas mamma köper hem jordgubbar annars blir jag sur! :P ha ha :)

Gina Tricot

Tittade lite på Gina Tricots hemsida där jag hittade lite grann jag vill ha. Klänningen är riktigt söt tycker jag! :)


Förkylning

Denna förkylningen går mig på nerverna! Kan skiten försvinna nu?...

Nu är det snart dags att gå och lägga sig. Ska upp tidigt imorgon bitti för att jobba 6:45-15. Hoppas det går bra och att tiden tickar på fort. Man vill ju hem och äta god mat och jordgubbar sedan! :D Tror inte det kommer hända något speciellt imorgon, utan det blir nog ganska lugnt. Ska ju jobba samma tid på lördag också så det blir ingen fest eller så.  Midsommar kanske blir roligare nästa år?

Bloggdesign

Hjälpte Helene förut med hennes bloggdesign lite. Hon ville ha det mycket enkelt och lite gammaldags? Eller vad hon nu kallade det. Hehe, stilrent iallafall! Ta en titt in på hennes sida, http://heleneofsweden.blogg.se/

Sjuk

Dags att skaffa sig ett toppenjobb, lägenhet och sen barn va!? Hahaha...jag blir sjuk i huvudet av alla bebis bilder jag får av Micke!! Nog det mysigaste jag vet! Att hålla i en liten bebis! :D
Jag minns när jag passade Liam som mest. Det var underbart! Även om  jag var lite nervös så gick det jättebra. Jag är redan proffs! Ha ha :D Bådar ju gott inför framtiden. Minns när jag bytte blöja på Liam och han inte alls ville ligga still och då fick man ge han något att pilla på. En gång luktade det apa och jag sa "blääääh" och han började asgarva! Så himla söt! :D Sånt härligt skratt! Nu är han ett charmtroll på hög nivå. Så himla söt och go! Mosters favorit! :)

Torsdag

Jäkla förkylning och jäkla skumt väder!! Ena stunden regnar det, sen är det sol och nu blåser det. Himmlen är lite blå, solen lyser men det är skumt väder!  Lär nog stanna inne idag, glo film kanske. Jag och Madde pratade lite om att ev. se film! :)   Börjar bli hungrig också...ska man göra lunch för omväxlingens skull? Hmm... Frågan är bara vad.
 Fick precis jättesöta bilder ifrån Micke på han och sin lilla systerdotter! Hon så himla gullig! :) Och det ser så mysigt ut när Micke håller i henne!  Jag kan väl få drömma lite, ha ha ! :)

Lyckat när man biter sig i läppen samtidigt som man nyser ? Hmm, är väl bara jag som lyckas med sådant.. ha ha!

Klockrent!

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor.

Då valkar bara sväller, och celluliter gror.

Generandebehåring, lyfts fram i solensljus.

Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus.

De krav som sommarn ställer, förstör vår ledighet.

Vi sitter där och gnäller, fy fan vad jag är fet.

Fast vem vill motionera, när man kan sitta still.

Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!


Trötter

Nu börjar jag bli riktigt trött. Sådär trött att ögonen börjar rinna lite. Är snorig och har smått huvudvärk så det är nog dags att sova snart. Kommer nog sova som en gris! :D Lär nog snarka också eftersom jag är förkyld :P

Kollar på generation fett eller var det heter, som går på tv3. Sjukaste jag sett. Jag skulle aldrig vilja se ut så. Fattar inte hur man kan tappa greppet om sig själv på det sättet. Skitsamma om ens kille älskar jättestora magar osv. Hon kan ju dö!!  Vidrigt!  Jaja orkar inte analysera mer om detta, det är jag för trött för! :P Så nu ska jag krama kudden. Ska prata med min älskling också! :) Kvällsrutin ju! Hehe <3

Godnatt

Förbannat irriterande!

Är det bara jag som stör mig på den skrikande kossan i So you think you can dance reklamen!?? Bruden som sitter i juryn alltså. Fan va det går mig på nerverna!! Riktigt jobbigt skrik är det också!

Midsommar

Jaha, vad händer då?
 Bortsätt från att jag ska jobba alltså. Blir ev. att grilla och spela kubb. Beror på vädret.  Jag saknar midsommarfirandet som var när man var liten. Då man gjorde blomkransar till håret, då man dansade runt midsommarstången, åt alla mat, jordgubbar och man umgicks med massa folk och hade kul!
 Nu för tiden händer det inte så mycket. Maten och jordgubbarna finns, men inte det andra. Jag vill faktiskt ha en blomkrans i håret! haha :) Jag vill umgås med massa vänner osv och ha en jätterolig midsommar. Men nä..folk är iväg på sitt håll så det verkar inten hända så mycket. Får väl ta det lite som det kommer då. Nästa år ska jag ha en midsommarkrans och mer folk kring mig iallafall!! :)


En dataexpert tack!

Sitter vid min bärbara dator nu för den vanliga har fått fnatt. Den hänger sig hela tiden. Blir knäpp!! Nu försöker jag göra en diskrensning iallafall. Får la se om det hinner bli klart innan datorn hänger sig igen!
 Kvällen blir lugn iallafall. Tänkte ev. se en slags skräckfilm med zombier som jag lånat av grannen. Får la se om det är något att ha. Ha ha :D
 Måste renbädda sängen snart också. Jäkla segt men man sover som en gris sedan! :D 

Onsdag

Idag är det fint väder men det blåser kallt och det är lite moln. Men jag har ändå suttit på altan och läst en stund! Jag trotsade de kalla vindarna!
 Innan det så har jag städat här hemma. Dammsugat, dammat och gjort rent badrummet. Har även tvättat mattor och sängkläder.  Har även hunnit med att träna lite grann. Inte på gymmet...jag gjorde lite lätta övningar hemma istället. Situps kan man ju göra vart som helst. He he :) Känner man sig lite duktig iallafall! Ska försöka komma igång med träningen på allvar. Ja, jag vet att jag skrivit det innan.
 Om en liten stund ska jag göra mat också. Kyckling, ris och sallad! Mumma! :)
Kvällen blir lugn men någon film kanske!

Grattis Micke som har blivit morbror igen! :) Hans syster fick en jättesöt flicka igår! Grattis grattis! :D

Problem med blogg.se

Blogg.se har krånglat rejält idag! Man har inte kunnat uppdatera. Nu verkar det iofs funka men själva sidan "översikt" uppdateras inte. Frustrerande! ha ha ;D Tänk va beroende man är av sin blogg ändå!


What happens in vegas...

Igår åkte jag hem till Madde. Vi tjötade om allt och ingenting och så tittade vi på filmen What happens in vegas...Och den var riktigt rolig faktiskt! Tycker jag iallafall! Cameron Diaz är ju en favorit också. Dessutom är hon så himla fin! Lite avunsjuk blir man ju! Ha ha! :) Filmen var visserligen ganska så förutsägbar men den var bra ändå! :) Se den om du inte har gjort det!


En fika i solen

Kom precis in från Annica. Vi tog oss en fika på hennes altan! Det var väl minst 25-30 grader i solen där. Passade på att sola lite! :) Skönt! Men nu fick jag nog av solen och dessutom kurrade magen. Så ska göra lite mat nu!
Underbart väder iallafall! Hoppas det håller i sig! Surt bara att jag inte kan sola hela kroppen. Men men! Snart så! :)
Nu vill jag shoppa massa sommarkläder! Det behövs faktiskt!  Någon som vill skänka lite pengar? :P

Robin Cook - Comanchero

Riktigt go låt! :D



Tisdag!

Jag tror jag har åkt på en förkylning. Eller vad det nu kan tänkas vara! Nyser och det kliar i ögonen. Pollen kanske? Fast jag har inte vart utanför dörren än ju. Jaja, iofs brukar jag vara så här på morgonen så det kanske går över. Hoppas! Jag hatar att nysa!
 Nu ska jag snart ta mig en dusch så jag vaknar till. Sen vid halv två ska jag möta Annica nere på torget och titta lite! :) 
Det är hyffsat fint väder idag också! Visserligen en del moln men hoppas dem försvinner!
 Jag är grymt sugen på en sallad från Paprika nu!  Såå jäkla gott! Men jag orkar inte åka in till stan enbart för en sallad. Nej nej, då kan jag fixa en egen hemma! Ha ha ;D

God kväll

Jag hoppas det blir lika fint väder imorgon också! Vill sola och njuta ännu mer imorgon! :)  Tänkte även städa lite och vid halv två ska jag vara med Annica en stund! :) Alltid lika trevligt! Sen får man väl se hur dagen blir! Tar det som det kommer! Men hoppas på lika skönt väder som sagt!
 Sitter och lyssnar på lite musik nu. Ska väl snart glo lite tv och sedan sova tänkte jag! Är ganska trött nu så hade säkert kunnat somna rätt så fort!
 Sov gott! :)

Gladiatorskor

Här är mina nya skor! :)  Vad tycks?



Sol, underbara sol!

Har suttit i solen drygt en timme och läst i boken Ego girl som handlar om Carolina Gynning. Rätt kul bok faktiskt! Och jag har fått färg! Najs :D En ganska skum bränna faktiskt, över halva bröstet, det har tydligen vart skugga där eller nåt. Haha, jaja det jämnar väl ut sig! Jätteskönt att sitta i solen och njuta iallafall. Man vet ju inte hur många sommardagar det blir innan regnet tar över igen! 
 Var nere på torget med Madde förut. Hon skulle klippa sig så jag gick in till Emely en stund och testade skor. Dem har fått in gladiatorsandaler och jag fastnade för ett par i brunt som jag ska köpa imorgon! 200 kr är ju inte så farligt! :) Dem hade ett par som bara gick över foten och ett par som går upp lite över vristen. Och det blev den högre modellen för dem var helt klart skönast. Och snyggast på mig! :) Hoppas på fint väder imorgon också så jag kan sola lite till! :) Får passa på när solen tittar fram!
 Kvällen blir hyffsat lugn. Ev en film hos Madde! :)

:D

Haha, mamma och pappa hittade ingen duschkabin som dem ville ha så än sålänge får jag behålla mitt älskade badkar! :D     Dem köpte en ny diskmaskin istället! :P

Protest!

Mamma och pappa har bestämt sig för att ta bort badkaret och sätta in en duschkabin!! Och jaa, jag gillar verkligen inte deras idé! Jag fick tjata mig till badkaret för ett tagsedan och jag blev överlycklig! Och nu när jag tatuera mig så får jag inte bada. Och då bestämmer dem sig för att ta bort badkaret för att jag inte använder det så ofta. Men hallå, jag får ju inte! :S   Jaja, tydligen är både mamma och pappa trötta på att duscha i ett badkar. Tråkmåsar!   Det är bara för mig att gilla läget. När jag flyttar ska jag fanimej ha badkar!!
Jag funderar på att sätta mig i vårt badkar i ren protest när pappa ska ta bort det! Hahaha :D

R.I.P mitt älskade badkar!

Sol!

Idag lyser solen och himmel är blå! Va underbart! Det är 16 grader ute. Hade gärna fått vara 5 grader mer! Hehe :D Jag väntar på att solen ska komma till altan nu så ska jag sätta mig där en stund och läsa lite. Visserligen får jag täcka benen nu, iallafall ena. Surt! :P Jaja om några veckor går det väl bra att vara i solen med tatueringen, fast med solskydd såklart!  En granne var nyss här och berömde min tattoo. Hehe! :)   Underbart med sol! Hoppas det håller i sig! Man bli så deppig av gråa moln och regn!

Privileged

Idag började denna serie på kanal5. Typiskt såna serien man fastnar för och följer! Haha :D Precis som Gossip girl och One tree hill. Ovanligt att jag kollar på serier va? ha ha :)

Detta verkar vara en kul serie iallafall!


Kalas

Idag har vi vart på kalas hemma hos Anne och Martin. Alltid lika trevligt! :D Trevligt folk och god mat! Dem bjöd på tacosbuffé och bullar/tårta idag. Mumma! :D   Liam är lika vild som vanligt! Hehe så söt! :)
 På vägen hem stannade vi till vid en godisaffär och köpte med oss lite gott! Så kl nio ska jag titta på filmen Queen sized som kommer på tv3 kl 21.00, och mumsa godis! :D

14 juni

Grattis mamma och Martin! :)

Idag är jag lite piggare och lämnade faktiskt sängen redan halv tio. Har ätit frukost och kollat mail osv. Ska snart ta en dusch så jag vaknar till! Lite senare ska vi hem till syrran för att fira Martin lite. Trevligt! :)
 För övrigt blir väl dagens hyffsat lugn ändå. Haha undra om jag hade tatt mig ur sängen om det inte var kalas idag? Ha ha :D Nää, så slapp får man väl ändå inte vara.   Hade det inte vart kalas så hade jag iofs jobbat idag. Men men!

Suck

Det blev som jag förutspådde...pyjamasen sitter fortfarande på och jag har inte vart utanför dörren. Har legat i sängen och glott på tv hela jävla dagen!  Jag är besviken och det finns inget att göra så varför ska man ens byta om då för?   Hon snackar skit som vanligt och det gör mig inte gladare direkt! Jag snäste av henne och nu är det tyst. 
 Jag är negativ idag och det får man lov att vara. Just nu finns det inget positivt!

Hej och hå vad glad man kan vara!....

Rara söta Anna

Haha fasen va det låter illa! :D Hahah men vi hade kul! :D


Jarmo 25 år

Igår firade vi Jarmo som fyllde år i torsdags. Vi åt tacosbuffé och det var jättegott! Pratade och lyssnade på bra musik. En mycket trevlig kväll! Synd att jag var så jäkla trött bara och att jag dessutom blev förkyld! =/  Men men, det var roligt ändå! :)
Jag och Anna är så sjuka tillsammans! Skrattar åt våra urdåliga (fast enligt oss hur roliga som helst) skämt! Hennes bror (min kusin) kommenterade att vi alltid är lika sjuka när vi är tillsammans. Ha ha! :D Ja, det kan vi väl inte säga emot!  :D   Vi satt i köket och började sjunga på Rara söta Anna som Ronny & Ragge gör. Haha fasen va kul! :D Sen helt plötsligt sätter Jarmo på en cd med Ronny och Ragge och självklart låten Rara söta Anna. Så det blev allsång! :D Ja iallafall från mig och Anna! :D Kommer ett videoklipp sedan! :D

Outfit

För omväxlings skull kan man lägga in en liten outfit. Såhär såg jag ut igår;  Leggins från H&M, tunika från Gina Tricot, kofta har jag fått ifrån Mickes mamma och halsbandet har jag fått av Maria! :)

Som en överkörd grävling

Känner mig som det idag! Jag är mör i hela kroppen, förkyld, trött, har ont i huvudet och en visdomstand jävlas! Kan det bli bättre?.. Ha ha ha!   Det ser ut som att jag inte kommer komma ur min sköna pyjamas idag. Det ser ut som att jag kommer sitta inne hela dagen. Iallafall som det ser och ut känns som nu!

Fredag!

Det gick jättebra på jobbet idag. En mycket rolig dag! :) Jag har vart väldigt trött, är fortfarande trött iofs. Dagen har vart flummig med många skratt. Så det ska vara! Arbetsdagen blir mycket roligare då!
 Nu har jag precis duschat och börjar smått göra mig iordning. Ikväll är det lite party! :) Fast det blir ytterst lugnt för min del. Är ganska fattig så har faktiskt ingen alkohol och det är jag inte särskillt sugen på ändå. Jaja, kan vara kul ändå! :)

Kingdom of heaven

Nu tänkte jag titta på Kingdom of heaven som visas på kanal 6 kl 21.00. Har inte sett denna filmen innan faktiskt. Den sägs vara bra! Och det går inget bättre på tv så varför inte se den då! :)
Det blir ingen mer uppdatering idag...så vi ses imorgon;) Godnatt!

Lyx för fötterna!

En sådan har vi hemma. Jag köpte den till mamma men hon har inte användt den. Hon vill ju ha fotsalt eller något sådant i men det får man inte så därför har hon inte användt den. Så idag testade jag den! :) Det var rätt skönt faktiskt. Bubbelbad för fötterna! Man får lite massage eftersom att maskinen vibrerar och så kan man själv massera foten på den lila "bollen" med "knölarna" på, Ha ha! :D
 Så nu har jag skämt bort mina fötter lite med bubbelbad och så har jag filat dem och smörjt dem!

Helt slut!

Jag är verkligen helt färdig! Så trött och seg! Har ont i hela kroppen och orkar inte göra ett skit. Har jobbat 8.15-16.15 idag och det gick. Sista timmen va roligast, hehe! :) Jag, Angela och Therese blev rätt knäppa, men vi hade skitkul! :)
 Efter jobbet hämtade Annica upp mig och vi tog en sväng till Klädkällarn och sedan till Ica.  När jag kom hem lagade jag lite mat och nu sitter jag här.  Har mått lite konstigt idag. Har mått illa och kännt mig yr och väldigt varm i mellanåt. Vet inte vad det kan bero på. Ska iallafall ta det väldigt lugnt ikväll. Ska upp kl sex imorgon bitti igen!   Hade egentligen tänkt träna men eftersom jag mår så konstigt och är helt slut så orkar jag verkligen inte det!  Blir lite serier och film istället! :)

Jäkla fjäderfän!!

Skrev för ett tagsedan om ett par kåta fåglar som flög runt utanför mitt fönster ett bra tag!! Nu har asen hittat tillbaka och tatt med sig 3 kompisar!! Får damp!! Gaaaaaah!!

Aja, dags att lägga sig så man orkar upp imorgon bitti.  Godnatt! :)


Serani - No games

Måste bara tipsa om en riktigt skön låt! :D Jag älskar ju rock men det finns undantag för annan musik med. Hehe. Nedan kommer det en riktigt go låt iallafall! :)



Bränd

Det var dags för de gamla att få kvällsmat och jag skulle servera kaffe. Tog tag om kannan och på nåt jävla sätt så släppte fästet, själva handtaget som sitter runt kannan så den for rätt ner i golvet och gick i sönder! Det flög kaffe och glas åt alla håll och självklart över mina fötter! Aj aj aj! Jag blev lite chockad och stod där en stund och så kände jag smärtan över tårna så drog av skorna och gick ner till sköljen och bytte skor och svalkade fötterna lite. Det gamla hoppade till och blev ju lite skrämda såklart men söta som dem är så fråga dem bara hur det gick med mig! Och sa åtmig att akta mig för glaset!  Anita var snäll och hjälpte mig att sopa upp glaset och tvätta golvet. En ängel! :) 
 Tack och lov hade jag byxor över tatueringen för det skvätte kaffe där med. Jag brände stortån lite och det svider. Men det kunde gått värre!  Så det var bara till att hämta en ny kanna och göra nytt kaffe! Och en gubbe tog kaffe tre gånger! Hehe :D Han måste vart riktigt sugen! :)
 Jaja det gick hyffsat bra på jobbet sen ändå! Även om det blev lite stress och rutinerna halka efter klockan lite. Men det gick bra ändå! Tack vare Anitas hjälp! :)
 Ska jobba imorgon också och då hoppas jag allt flyter på bra utan några olyckor! :)

Greys Anatomy

Jag måste få prata av mig!! Jag älskar serien och följer den som en nörd! Jag sprang nästintill hem från jobbet för att inte missa det! haha! Och idag var det hur spännande som helst och tro fan att det ska vara säsongsavslutning också! *Aaargh*   Izzi kan ju inte dö nu när hon blivit frisk typ! Inga tumörer osv och minnet kom tillbaka och poff, borta!! Och George skulle ta värvning till det militära för att jobba som kirug i kriget. På väg från sjukhuset skulle han rädda en kvinna från att bli påkörd av en buss. Det slutar med att han blir påkörd själv och dessutom blir dragen efter bussen en stund så han blir rejält tilltyglad. När de andra på sjukhuset fattar att det är George, jaa självklart verkar det som att han dör då!   Faaan det kan inte sluta såhär spännande..Blir ju nojjig! :P haha..sicken nörd jag är!


Snart dags att jobba

Dags att bege sig till jobbet snart och vara glad och go mot de söta gamlingarna! :) Känner mig riktigt uppskattad, speciellt av två söta damer! :) Dem tycker alltid att jag är så glad och go, och det ska man ju vara. Jag är ju där för att hjälpa dem. Och då ska man ju inte komma in och vara sur!   Aja blir väl någon uppdatering ikväll kanske! :) Ha en bra dag! :)

Sommar!

Jag längtar så efter sommarn! Visserligen ska jag jobba det mesta. Men jag vill ha sol och värme. Vill sola, grilla, äta melon och njuta! Jag vill bada och gå kvällspromenader, gärna längs stranden. Jag vill göra roliga saker och njuta helt enkelt! :) Jag vill bli brun också! Ha ha! :)  Först och främst vill jag ha massa nya sommarkläder och en ny bikini eller två! Nackdelar med sommarn är bara pollen, mygg, fiskmåsar och getingarna! Annars är det väl bra! Ha ha :D

Jobb jobb jobb

Ska jobba 16-21 idag, 8.15-16.15 imorgon och 6.45-15 på fredag! Jobb, jobb, jobb. Ska jobba nästa helg, fredag till söndag 6.45-15. Massa goa pengar! :)  Fast denna helgen tänker jag vara ledig. Lördag och söndag vill jag inte jobba. Inte när jag ska jobba nästa helg lixom. Skönt att man får en hyffsad lön i slutet av juli iallafall. Ännu goare lön i slutet av augusti. Men jag ska inte åka till stan och slösa allting. Jag ska spara! För detta året ska jag fanimej utomlands!  Något spenderar man väl såklart. För man vill ju göra något kul i sommar och inte bara jobba lixom. Får la se vad som sker! :)

Babylon Bombs - Hometown Hero

Rätt go låt! :)


Sommar

Jag vill shoppa massa sommarkläder! Linnen, leggins, shorts osv! Väskor och skor! :) Tittade lite på kappahl's hemsida nyss. Gillar väskan skarpt!


Grisen Annika

Nu har jag precis tryckt i mig lite mat..idag blev det korv stroganoff med ris. Mumma! :) Mensbarn som jag är så måste jag ha choklad! Jag ska inte äta sån skit längre men nu har jag riktig jobbig mens så jag gjorde mig en kladdkaka!! Mums! :D Haha, när den är slut får jag ta mig ner till gymmet! Dags att komma igång igen. Fast får se till att inte svettas som en gris för det är tydligen inte bra för tatueringen. Så får ta det lugnt tills den har läkt. Ska försöka få ut mig själv på en promenad imorgon. Wish me luck! :D

Skattepengar

Skattepengarna kom...skattepengarna gick! Haha, dem försvann likafort som dem kom! Eller ja, hälften iallafall! Jag fick inte så mycket detta året eftersom att jag inte jobbade så mycket förra året. Dessutom var jag skyldig Micke pengar som han fick nu. Resten la jag in på sparkontot.  :)

Mordet i Stureby

Ingen har väl undgått att höra om mordet på den 15åriga flickan i Stureby? De misstänkta är 16 år! Vafan tänkte dem med? Dem har inte ens börjat leva och har redan förstört sitt liv!! Idioter!   Läs mer på aftonbladet, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5344919.ab   Jag har läst lite i den mördare flickans blogg och hon verkade vara en jätteglad och go tjej som såg fram emot sin bal och skolavslutning.   Såna här människor som begår sånahär brott borde inte få finnas! På aftonbladet stod det idag att det verkade vara något kärlek/svartsjukedrama. Sjukt!! :S En tjej var svartsjuk och ville se denna tjejen död. Är man så svartsjuk att man önskar livet ur någon så har man grova problem!

Jordgubbar!

Snart dags att gå ut och röra på sig lite. Ska till apoteket och Ica.  Hade vart skönt att sola också men det får jag inte! Fasen!  Det har bara gått en vecka och jag har redan fått lite solabstinens! :P Illa!   
Jag är sugen på jordgubbar! Ska man köpa några?  Tycker jordgubbarna är lite dyra faktiskt... Och några frysta vill jag ju inte ha! Nästa helg är det midsommar och jag ska jobba 6.45-15 fredag-söndag, men jag ska fanimej ha jordgubbar ändå! :D 

Läkning

Nu börjar tatueringen att läka riktigt. Det kliar som fan och nu börjar jag även tappa hud. Precis som när man flagnar när man bränt sig i solen. Nackdelen med tatueringen är att jag inte får pilla och jag får inte dra bort huden! Blev lite smått nojjig när jag märkte det i duschen då det helt plötsligt lossnade ett blad (ja, skorpan över alltså), ha ha! :D
Jaja, skönt att det läker fint iallafall och att svullnaden är borta. Foten har ju fått vila nu så därför har den väl gått ner. Ska jobba imorgon, torsdag och fredag, så hoppas inte svullnaden kommer tillbaka då!

Cold creek manor

Sitter och tittar på en film som går på kanal 9. Hyffsat spännande faktiskt! Dottern i filmen är hon som spelar ena huvudrollen i filmen Twiligt..Haha! ^^

- "En familj från stan flyttar till landet. De köper ett hus, Cold Creek Manor, och får snart besök av husets förre ägare. Han är trevlig, men lite udda och åsikterna om honom är blandade i familjen. Familjefadern börja göra en dokumentär om Cold Creek Manor, vilket inte gillas av alla. Snart befinner sig han och hans familj i stor fara."

Kanonen sitter fast!

Fasen va äckligt att sitta fast i en karusell 22 meter upp i luften! Anna ringde mig för en stund sedan och berättade att Kanonen fastnat på Liseberg. Så jag gick in och tittade på aftonbladet och läste lite. Dem har suttit fast där en timme nu. Fyfan! Jobbigt läge om man har höjdskräck eller så. Jag minns när Hangover fanns och man åkte upp i den långa backen flera meter upp i luften! Där fastnade jag en gång, i fem minuter bara som tur var. Men ändå, ingen trevlig känsla att sitta fast typ 20 meter upp i luften! Man får ju panik!

Nelly.com

Hittade denna somriga, härliga klänning på Nelly.com och jag gillar den skarpt! Tänk va snygg den blir på när man fått en härlig sommarbränna! :) Funderar på att beställa hem den faktiskt! Får se!  Den kostar 249 kr och finns även i färgerna vitt och rosa.

(Klicka på bilden)

Ge mig sommar!

Sitter och drömmer om sommarn nu! Härlig värme och härliga, fina sommarkläder! Sitter också och drömmer om min och Mickes utomlandsresa! Jag hoppas den blir av och jag längtar nåt så otroligt! :) En romantisk och rolig resa tillsammans med den man älskar! Kan det bli bättre?  Sola, bada, strandpromenader och massa annat! Jag drömmer som sagt! Detta måste bli av! :) Jag vill vara brun och fräsch i sommar. Varför blir det så att man känner sig nyförälskad på sommarn? Beror det på värmen? Fåglarnas kvitter? Havets glitter eller vad är det frågan om? :) Klart man är kär året om, men på sommaren blir man kär på nytt! Härligt är det iallafall! :) <3


Måndag

Usch, nu har den där jävla veckan kommit igen och jag har ont och orkar inte göra nånting idag. Vi måste köpa hem mjölk och känner jag mamma rätt så kommer hon tvinga ner mig till Ica idag. Jag vill inte och jag orkar inte! Tänker protestera, haha!
 Jag måste gå till apoteket också. Men det kan jag göra imorgon eller på onsdag. Ingen brådska idag.  Jag skulle vilja vara miljonär och åka och shoppa! Det gör väl vilket mensbarn som helst glad? Haha! :)  Jaja, tack och lov så blir jag inget hemskt mensmonster som vissa andra kan bli!

Ibland orkar man helt enkelt inte


Pizza

Nu ska jag snart avnjuta en pizza! Idag skiter jag i vad allt nyttigt innebär! Jag ska äta och jag ska njuta! Hahaha :D

Söndag

Hur många här ska rösta idag då?   Jag ska inte göra det iallafall. Är inte direkt insatt i det och vet absolut ingenting. Nästa år kanske man får vara lite mer aktiv? Haha, orka politik...
 Idag blir det riktigt lugnt för min del. En riktig slappissöndag med repriser på tv. Ska se Greys Anatomy idag för det missade jag i onsdags. Jag är riktigt seg idag!.....

God kväll

Det gick bra på jobbet. Det flöt på rätt bra. Jag hade medicinen på hela våningen och det var jag lite stressad över, men det gick jättebra! :) Tog det i god tid så jag slapp stressa och så att jag inte skulle glömma något.  Det gamla som bor där är så himla goa och söta! :)   Jag smörje in min tatuering på jobbet och fick därför ha byxan uppvikt en stund, och då såg en gubbe min tatuering och sa att den var snygg. Sen frågade han om den va riktig och jag svarade ja. "Vaaa, den stora?? oj oj oj dåå!!" , haha så go! :)

Nu tänkte jag tvätta bort sminket och lite så och sedan glo tv. Måste vila mitt ben och foten nu. Vill ju bli av med svullnaden. Idag blir det lite lördagsmys, ostbågar och cola!  Ibland får man unna sig! Gottegris som man är! :)

Som en gris

Blev ingen vidare uppdatering igår. Efter jag skrev igår pysslade jag om mig själv lite och sedan fastnade jag framför tvn och somnade sen runt elva tiden! Fasen va gött! :D Har sovit som en gris inatt!
På tal om grisar så har svinunfluensan nu nått Göteborg. Hmm...borde man vara orolig? Det smittas väl bara via kontakt och inte genom luft? Hmm, vet faktiskt inte. Jag är inte särskillt orolig faktiskt. Inte än iallafall! :P
 Nu blir det snart en dusch så man kommer igång. Jag hade egentligen velat bada, men det får jag inte! Fasen!! Det sämsta med att tatuera sig är att man inte får sola eller bada på ett antal veckor. Ha ha :) Men det är det ju värt sen i slutändan ändå.

Nationaldagen

Idag är det nationaldagen och för mig betyder det ingenting faktiskt. Sverige är ju inte så mycket för att fira denna dagen ändå. Tänk om vi hade varit som Norge, som har fest från att dem vaknar tills dem går och lägger sig. Vore grymt! Sthlm försöker göra något bra och roligt idag men det är ju inget som rör hela Sverige egentligen. Ska man behöva åka till Sthlm för att fira ordentligt?   Aja, jag ska iallafall inte fira på något sett idag. Ska istället jobba 14-21.15 och sedan blir det bara lugnt. Det bästa med att det är nationaldagen idag är att jag får goa pengar! :D Haha.  Någon här som ska fira eller göra något speciellt?

Ugly "Betty"

Känner mig som henne nu. Finnar och blek hy, usch! Inget jag gillar! Jag orkar inte sminka mig för att täcka finnarna, det förvärrar det bara ändå. Jag får inte sola heller och det suger! Kommer få solabstinens! Haha kommer väl vira benet i en handuk och sola ändå. Det kan jag ju iofs göra. Inga problem. Kan man göra likadant i ett solarium då? Haha :D
 Jaja, för att känna mig lite fin och fräsch så har jag målat naglarna i en somrig rosa färg. Hade svarta naglar innan. Snyggt men lite dystert!  Tänkte även smörja mig lite i brunutansol. Tänk va fräsch man kan känna sig med fina naglar och lite brunare hy! :D

The Benchwarmers

Ikväll kl 20.00 på tv3 kommer denna filmen! Har sett den en gång innan och den är så jäkla rolig!! Så den ska jag faktiskt titta på ikväll. Det kommer inget annat kul ändå. Rob Schenider är riktigt rolig också! :) 


Panik!!!

Min tatuering och min fot kliar nåt så fruktansvärt!! Just nu vill jag bara hugga av benet och låta det läka och efter några dagar sy fast det igen! Haha! Nämen allvarligt, min fot är hur svullen som helst och det är lite ömt. Tatueringen kliar och man får ju inte klia! Så jag blir galen helt enkelt! Är väl bara att bita ihop antar jag! Och jag hoppas verkligen att svullnaden försvinner snart! Anita på jobbet blev också svullen när hon tatuera sin vad och det har ju försvunnit. Så jag hoppas det inte är någon fara! Så jag inte är allergisk mot färgerna eller nåt. Jag ger det några dagar till så får jag se. I värsta fall får jag väl gå till läkarn! Kostar ju apa nu när man fyllt 20!   Får väl låta foten vila nu ikväll. Imorgon ska jag jobba igen så foten får ingen chans att vila riktigt. Så idag ska jag göra så lite som möjligt.

Syns på bilden att foten är svullen..

Verkar vanligt...

Hmm behöver inte vara orolig tydligen. Micke ringde han som tatuera mig och han sa att det är ganska vanligt. Jag ska vänta och se några dagar. Blir det värre får jag väl gå till läkarn eller nåt. Det är ju svårt att inte belasta benet eftersom man går hela tiden typ. Dessutom har jag jobbat så benet får inte riktigt vila. Så det kan bli svullet av belastningen också. Kan va många anledningar. Hoppas bara det går över och att det inte är farligt! :)

Nu ska jag iallafall lägga mig och titta lite tv och sedan sova. Ska upp med tuppen..nej innan tuppen faktiskt! Ska jobba 6.45-15.45. Sen vet jag inte vad som händer faktiskt. Blir nog väldigt lugnt.
Godnatt! :)

Rädd!

Börjar faktiskt bli rädd nu! Min fot är väldigt svullen!! Nu har jag även lite ont i foten också. Tänk om det är någon allergisk reaktion eller nåt? Jag blir faktiskt rädd nu!! Hjälp...

Beg for it

Sitter och lyssnar igenom Hardcore Superstars nya album. Låter helt okej än sålänge. Har bara hört två låtar. Dem är ju mina favoriter! :)

Mums!

Guuud va gott det var! Maten försvann fort från min tallrik! Helt juvligt! Haha :D Detta kommer jag garanterat göra fler gånger!
 Ska snart följa med Annica ner till torget och titta lite. Hon ville ha sällskap, och jag har inget bättre för mig! :) Min kväll bli lugn för övrigt. Ska upp tidigt imorgon eftersom att jag ska jobba 6.45-15.45. Segt men goa pengar! :)

Mat

Nu ska jag sätta igång med maten. Idag blir det kyckling med bacon som jag steker och sedan blandar jag i creme fraiche och till detta blir det färsk fettuccine. Supergott! :) Mickes mamma bjöd mig på detta i helgen och det var hur gott som helst. Så nu ska jag testa att göra det själv. Visserligen hittade jag inte dem cremen som hon hade så jag testar en med vitlök.

Ett mysterium

Min vänsterfot är svullen och jag har ingen aning om varför. Jag har inte slagit i den och inte fått något myggbett heller. Kan det bero på tatueringen? Jag vet faktiskt inte. Känns obehaligt att inte veta varför foten är svullen. Kan de ha hänt något under tatueringen som gjort att foten svullnat? Hmm...någon som vet?

Man ser ju skillnad!

Hemmafru

Idag känner jag mig som en hemmafru. Har precis satt igång en maskin tvätt och det kommer bli två till sedan. Nu tänkte jag dammsuga, damma, putsa speglar osv. Sedan ska jag ta en dusch för jag lär väl lukta rengöringsmedel och damm. Ha ha. Sen blir det en promenad ner till affären för att handla lite. Sen hem och laga mat!  Så ja, idag känner jag mig som en riktig hemmafru! Men vart fan är barnen då?

SATC

Nu blir det till att inta sängläge och titta på Sex and the city och sedan sova. Imorgon tänkte jag tvätta och ev städa lite.  Godnatt! :)

God kväll

Då var man hemma igen..eller ah, det har jag iofs vart i 20 minuter...Det gick bra på jobbet och tiden flöt på riktigt bra. Alltid lika roligt att jobba med Emma! :) Ska jobba nu på fredag och lördag också. Ska bli kul! Har inget annat för mig ändå och pengar behövs ju!
 Resten av min kväll blir lugn! Är ganska seg nu. Ska väl glo tv och pyssla om tatueringen bara!

Snart dags...

Ska snart bege mig ner till torget för att tjöta lite med Emely innan jag ska vidare till jobbet. Kanske springer in på Ica och köper med mig nudlar också. Haha, här blir det ingen gourmet mat. (Hur de nu stavas)  Ska bli kul att jobba iallafall! :) Får vara försiktig med benet bara. Nojjig som jag är!
 Jaja, ha en trevlig dag allesammans! :) Hörs ikväll!


Onsdag

Usch va seg jag är idag. Min förkylning har inte gått över än och jag är lite småtjock i halsen. Så det blir några koppar té och halstabletter idag!
 Ska strax göra mig iordning lite smått inför jobbet. Det blir en slarvig toffs och myskläder. Något annat orkar man inte göra. Och varför ska man det? Ska ju bara jobba. Vad är det för mening med att göra sig iordning, jobba 7 timmar och direkt hem och tvätta bort sminket osv?...Njaa då kan det kvitta! :P Ibland gör man det men inte så ofta.  Intressant?...Ha ha...
 Det tog tid att somna igår, det blev ju så ensamt nu när jag kommit hem igen. Men när jag väl somnade så har jag sovit som en gris. Hörde inte ens att jag fick kärleks sms 03.30. Hehe :) <3


God kväll

Sitter här och fryser lite om benen. Tatueringen måste ju andas så därför får det bli utan byxor. Ha ha!.
Bussresan gick bra och det gick ändå hyffsat fort. Jag läste ut min bok En shopaholic säger ja, och sedan lyssnade jag på lite musik och så slumrade jag till en stund. Helt plötsligt åkte vi förbi kållered och då var man 5 min från Göteborg. Så det gick väldigt fort!   Har bara slappat sen jag kom hem. Var inne hos Annica en stund och visade min tatuering. Sen gick jag in och tittade på Desperate housewives och så har jag suttit här! Spännande eller hur? :P
 Imorgon ska jag jobba 14-21.15. Ska bli skoj! :) Gött att man fått lite dagar nu i juni så får man en hyffsad lön i juli sen! :) Det blir till att göra något kul men också till att spara. Jag och Micke har pratat om att resa utomlands! :D Hoppas det blir av! Jag längtar!! :)

Videoblogg

Här kommer det en liten film från när jag tatuerade mig! :) Man kan se att jag har ont imellanåt.


Tisdag

Hehe många som reagerar över att min tatuering är såpass stor. Det ska den ju vara! Annars kunde jag lika gärna satt den på skulderbladet eller nåt. Jag ville ha den stor :) Jag är skitnöjd iallafall! :) Kommer väl ta någon dag till innan jag vant mig. Känns ju skumt att man helt plötsligt har något som täcker halva vaden nästan. ha ha!
 Nu har jag precis smörjt in den och det är fortfarande lite svullet och ömt. Det känns som att jag har växtvärk i benet eller nåt. Värker imellanåt. Men det är tydligen väldigt vanligt. Tänkte lägga in en videoklipp sedan från när jag satt och tatuerade mig! Det ljudet är hemskt! Lika hemskt som tandläkarborren!

Idag ska jag åka hem!...tråkigt men jag ska jobba nu i imorgon och i helgen. Pengar behövs ju!  Bussen går tjugo i fem så jag är hemma runt åtta ikväll. Hoppas det är lite folk på bussen så jag får en egen plats. Jag avskyr att sitta ytterst.
Blir bara lugnt nu fram tills tio i fyra då tåget går härifrån in till Helsingborg. Ska väl packa i ordning mina saker och duscha. Intressant va? Ha ha..

Uppdaterar ikväll igen...då med videoblogg! :)


NYGADDAD :D

Igår kväll så tatuerade jag mig! Micke har en vän här som är skitduktig på att måla och tatuera. Han målade först upp en skiss direkt på mitt ben. Fattar inte hur man kan! :P Jag var jättenervös och hade handsvett bara när han måla skissen. Ha ha!   Sen började han fylla i alla linjerna och fasen va ont det gjorde!! Jag var tydligen helt blek i ansiktet under hela tiden. Sen skuggningen och ifyllning av färgerna gjorde minst lika ont. Höll på att dö! :P Fick ta paus flera gånger för att ta luft och andas! Faaaasen va ont det gjorde! Men jag är jättenöjd över resultatet! :D Det kommer dröja innan jag tatuerar mig igen. Fyfan vilken smärta!:P Haha.
Det är ömt idag och jag är nojjig. Men det var jag över min lilla i nacken också. Haha :)
 
Vad tycks!? :)


1 juni

Det har inte blivit någon uppdatering i helgen. Har inte haft lust med det. Det har vart riktigt sommarväder här nere. Nu med, man dör! Jag är förkyld och svettas vilket gör att jag blir grinig... Mindre kul!
Vi har bara slappat och tagit det lugnt. Jag solade lite på hans balkong igår. Underbart! Men det kändes verkligen som om att jag satt i en bastu!!
 Vet inte vad som sker idag, får väl se. Man kan varken vara inne eller ute egentligen, lika äckligt varmt!  Skulle vilja slänga mig i en pool eller nåt nu! :)
 Imorgon ska jag hem. Micke börjar jobba igen och jag ska jobba på onsdag och i helgen. Gött med pengar!! :)

  • Startsida