Du är vad du äter

Ikväll kl åtta kommer det på tv3. Handlar idag om två överviktiga tjejer som får hjälp. Såg reklamen för en stund sedan. Jag undrar om jag verkligen hörde rätt?  Anna sa "om ni ska få er ett ligg innan 2010 så får ni sätta fart nu".   Ibland är hon så respektlös och riktigt oförskämd faktiskt. Bara för att hon är expert och hjälper dem nå sina mål osv så har inte hon rätt att vara sån! Hon har ingen rätt att säga vad hon tycker hela tiden. Dem som är med vet att dem är tjocka och dem vet att det är farligt och dem vet hur illa det är. Dem behöver inte höra hennes elaka kommentarer hela tiden. Jag stör mig så kraftigt på henne men ändå tittar jag på programmet. Hon ger ändå bra råd men den elaka och överdrivna sidan kan hon väl skippa. Kul att se deras resultat.  Undra om hon själv dricker alger varje morgon och lever på linfrön och bönor?
 Dessutom är hon så egenkär att det är äckligt! Sätter upp massa bilder hos dem som hon hjälper. Hon hjälpte ett dansband en gång och satte upp bilder på sig själv i hela deras turnebuss! Suck... Så snygg är du inte!


Kommentarer
Postat av: Olessia

Tycker det är bra att hon säger sånna saker. Människor behöver pushas. Hon hjälper, hon vet exakt vad hon gör. Att säga sånna saker måste mna till vissa människor


URL: http://www.metrobloggen.se/nenno @ 2009-04-15 @ 17:26:39
Postat av: mickan

Håller med!! Och hon har ALLTID urringat! Suck!!


URL: http://mickanflickans.blogg.se/ @ 2009-04-15 @ 17:30:56
Postat av: frida

haha ja, hon e skit ful :P


URL: http://ffriidzz.blogg.se/ @ 2009-04-15 @ 18:14:07
Postat av: evelina

Är du intresserad av böcker?

Missa då inte mitt TIPS på en bra bok,

mycket gripande och den får mig att gråta.

Kram :)


URL: http://evehedberg.blogg.se/ @ 2009-04-15 @ 18:29:50

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida