Söndag!

Igår var jag och Emely på svenska mässan och kollade lite. Efter det drog vi hem och käkade lite och tog det lugnt och kollade på tv. Madde kom ner en stund och tittade hon med. Sen skulle Emely hem och käka så jag och Madde drog till ica och köpte tacos grejer som vi var sjukt sugna på! :) Runt tio tiden kom Emely och Toffe och så kollade vi på nån skräckfilm typ. Var inte sådär äcklig så man blev rädd. Utan den var mer rå så man blev äcklad! Minns inte vad filmen heter men de var iallafall ett par barn som blev instänga och som dog i en gruva typ. Så dem blev zombies och var ute efter hämd.
Idag händer det inget speciellt. Jag tänkte städa lite nu..dammsuga, damma och tvätta golven. Skönt att få det gjort, det känns så rent och fräscht sen. Annars blir det väl bara tv/film för min del. Slappa helt enkelt! Iofs ska jag laga mat till mig och mamma med! ^^

Haha mamma är sugen på att börja julpynta för det verkar som att två grannar är på gång att börja göra det. Det är ju faktiskt bara 2 veckor kvar till 1 advent så det är ju snart dags att börja julpynta! :)

Jaja, dags att börja städa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida